Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorsfordítás hete

A sorsfordítás hete

 

Ez a hét az átlagnál nagyobb emelő erőket tartogat, hiszen csütörtökön együtt áll a Mars magasabb oktávjával a Plútóval! Mindezt a Nyilas csillagképben, valamint a Tejút felé szárnyaló Sas és a Lant csillagai alatt teszik. Mindenképpen átütő, kirobbanó energiáról van szó! Nagyjából két évente bekövetkezik ez a találkozás, de ezúttal azért erősebb az átlagnál, mert a Plútó már nagyon közel jár az Ekliptikához! Így világunkat az eddiginél mélyebben változtathatja meg. A Mars pedig lényegében most pár napra még közelebb hozza őt a látható világhoz – kicsit előrevetítve azt az átütő erőt, azt a gyökeres, zsigeri átalakulást, ami a következő év(ek)ben végbemegy majd fizikai síkon a Plútó átminősítő ereje által, amikor majd közvetlenül az Ekliptikával – szimbolikusan földi életünkkel - találkozik.

Egészen kiváló lehetőség ez a hét – de főleg az április 26. csütörtök – arra, hogy megtegyünk minden olyan lépést, meghozzunk minden olyan döntést, amit eddig nem volt erőnk megtenni. Kifejezetten ajánlom, hogy tudatosan erre fókuszáljanak és erre használják! Azaz most érdemes végig gondolni, hogy sorsunk szempontjából mi lényeges, mi a legfontosabb, s a nagy átfordító erőt oda kell összpontosítani, abba érdemes fektetni! Mert magas szinten a Plútó és a Mars találkozása olyan energiabomba, mely sorsfordulathoz vezet, illetve azt válthat ki! Kifejezetten hosszú távon. Hiszen a Nyilas csillagkép a hosszú távú terveknek, céloknak kedvez.

Ez azt is jelenti, ha esetleg olyan fordulat következik be az életünkbe ezen a héten, melyre először azt hisszük, valami nagy „nehézség”, akkor jó, ha tudjuk – mint tudatos isteni létezők –, hogy valójában a Sors kényszerített ki egy olyan mélyreható változást, amit magunktól, önként sehogy nem voltunk hajlandóak megtenni. A Plútó dinamikájának a lényege ugyanis az, hogy egy határozott mozdulattal elviszi életünkből a halott, életképtelen dolgokat, vagy azt, ami a sorsunk szempontjából akadályozna a fejlődésben (s ez utóbbi kifejezetten nem földi, hanem Égi szemszögből nézve). Megtehetjük persze azt is – ennek kifejezetten kedvez ez a hét – hogy önként oda adjuk, teljesen elengedjük azt, ami már véget ért, vagy amiről szívünk mélyén pontosan tudjuk, nem a „miénk”. Az életképtelen helyzetek, kapcsolatok, kötődések radikális lezárásának napjai is ezek. Hosszú távon csak ez visz előre, s csak ez hoz minőségi – felfelé emelő! – változást! Nem az is - is, hanem szigorúan a vagy - vagy megoldások. 

Érdemes figyelni arra tudatosan, hogy alacsony szinten ez az együttállás külső háborúságban, külső küzdelemben jelenik meg, magas szinten viszont belső önlegyőzésből megszülető óriási sorsfordító erő.

A koncentrált erőkifejtés ideje a csütörtök. (S az egész hét lényegében.) Ahogy fent is írtam azt az egy célt tartsuk végig szem előtt, ami most a legfontosabb az életünkben, s CSAK arra hegyezzük ki minden figyelmünket, csak abba rakjunk energiát. Oda összpontosítsuk most erőinket. S minden bátortalan, nehéz vagy megoldhatatlannak tűnő helyzeten átsegít a Plútó és a Mars összeadódó ereje! Akár egész „sors-csomókat” is meg lehet oldani vele. Persze csak egyféleképpen: kompromisszumot nem ismerve.

Valamilyen radikális döntést mindenképp meg kell most hozni, ez alól nincs kibúvó. Hiszen a Plútó nem ismeri, s nem tűri a középutas megoldást. Ez lehet külső, de lehet egy belső radikális döntés is akár, például mikor az ember eldönti, hogy végérvényesen leteszi egy súlyos függőségét, vagy egy sors-csomókat generáló rossz tulajdonságát. A most meghozott döntések, lépések elsőre még ha nehéznek tűnnek is – fajsúlyos napokat élünk – de nem tudunk nem belemenni, hisz szinte kikerülhetetlenek. A Sors meghívót küld számunkra a Nagy Fordulat Báljára, s mivel már leszületésünk előtt átvettük a díszes égi levelet, így kitérni előle már se idő, se lehetőség nincs. Ami most történik olyan kardinális fordulat sorsunk ösvényén, melyet vagy önként meglépünk vagy kikényszeríti az Ég (előbbi elsőre talán kicsit nehéz, viszont utóbbi kifejezetten fájdalmas is lehet). Karmikus rendezni valók is főszerephez juthatnak, ezek átfordításához is nagyon nagy erőt kapunk most Fentről.

A hét mindemellett a mélyreható változásoknak kedvez. Zsigeri szintű átalakulások mehetnek végbe, s így legmélyebb őserőnkhöz férhetünk hozzá most! Ebből lehet meríteni - később hosszú távon is -, hiszen a Mars ezt is segít tudatosítani, hogy milyen hatalmas, eget-földet rengető lelkierő van bennünk. Vegyük végre észre.

A Plútó a lélek tüze! Ebből a tűzből, ebből a szenvedélyből merítsünk most, ha változtatni szeretnénk, s a Tejút felé lépni egyet felfelé.

Minden tudatosan meghozott radikális döntés egyúttal szárnyakat ad, s kiemel egy régóta nehéznek vélt helyzetből, hiszen a Sas csillagkép a Tejút felé száll, s nagy az emelő ereje.

A sorsfordulathoz plusz varázserőt pedig a Lant csillagai adnak a kezünkbe. Főleg csütörtökön érdemes a muzsika, a zene mágiáját segítségül hívni, s egy nehezebb döntés előtt elénekelni egy szép dalt (akár egyedül az autóban ülve), esetleg gitározni hozzá vagy más hangszeren játszani kicsit – laikusként is, hiszen az Égiek a szándékot nézik nem a profizmust mérik. Ahogy Orfeusz védelmet kapott az Alvilágban lantját pengetve, úgy kaphatunk mi is védelmet a muzsika révén! (Akár a nemzetre is kérhető védelem, ha többen együtt zenélnek, énekelnek most.)

S ha olyan igazán nagy, szinte „lehetetlennek” tűnő kérésünk lenne esetleg, akkor is hívhatjuk a zene varázserejét a Lant csillagaival. Orfeusz ugyanis nem csak teljes védelmet kap, de még a kérését teljesítik az istenek. Így hát most valóban nincs lehetetlen. Ha belső erőnkhöz nyúlunk, ha minden bátorságunkat összeszedjük, s merünk egy radikálist lépni, ha képesek vagyunk az életképtelen dolgokat végleg magunk mögött hagyni, s ha ehhez még muzsikálunk is egy kicsit, akkor az istenek teljesítik kérésünket, s mellénk állnak a nagy sorsfordulatban. 

Aminek még kiemelten kedvez a hét az az elmélyülés. Egy isteni tudásba úgy igazán belemélyülni, eddig láthatatlan rétegekig lemenni, eddig láthatatlan összefüggéseket megérteni, felszínre hozni kiváló alkalom! Illetve mindezt másokban tudatosítani szintén, azaz a tanítói munkában is nagy kiemelő és felemelő erő van a héten. Ezt is nagyon támogatja az Ég.

Az április 26. 11 óra ezen belül is kiemelten jó pillanat, hiszen a Hold emelő fényszöggel kapcsolódik az Oroszlán csillagaiból a nagy sorsfordító együttálláshoz.  Királyi helyzetbe hoz, a szeretet erejével tölt fel, s így szív-erőből segít megoldani egy fajsúlyos (akár karmikus) helyzetet és uralni sorsunkat.

A magyarság számára is kiemelten fontos hét. Mind a Nyilas, mind a Sas (Turul) ezt erősíti. Akár sorsfordító hét is lehet! Kifejezetten a tudás, s főleg az isteni tudás témájában. Azaz az áttörés, a nagy fordulat nem az utcán születik, hanem szellemi körökben, egy magasabb isteni tudás birtokosai által, révén. (Ez lesz az időszak magas szintű megélése.) Hiszen pont ez a magas szintje a Plútó – Ekliptika találkozásának 2018-19-ben! Egy olyan zsigeri szintű nagy erejű változás egyénileg és nemzetileg is, mely azáltal megy végbe, hogy az Isteni Tudás Fentről leérkezik ide a földre és testet ölt. Tehát főleg ez a hét kedvez a mélybe temetett titkos ismeretek, titkos tanítások radikális erejű felszínre hozatalának és gyakorlatba való átültetésének. A gyakorlat próbája, a dolgok kézzel foghatóvá tétele különben is nagyon fontos most.

(Ezt az is bizonyítja, hogy ezen a héten két különleges rendezvény is lesz a magyar hagyományokat, a magyar ősmúltat érintve! Részletek a hírlevélben találhatóak.)

Mivel a Nyilas csillagkép az istennel való közvetlen kapcsolatfelvétel helye,  s a Plútó az elmélyülés, így ezeket a napokat kiválóan lehet használni a belső úton való elmélyülésre is, azaz például meditációra. Eddig soha nem tapasztalt mélységeket fedezhetünk fel önmagunkban is ezáltal, s talán Isteni Énünkkel is találkozhatunk végre, mely igazán radikális – s feltétlenül emelő - változást hoz majd az életünkbe.

 

 

A minőségi, mélyreható, emelő erejű változtatás hete tehát ez a hét! Minden, amin eddig nem tudtunk változtatni, fordítani, most tudunk. Hívják hozzá a muzsika varázserejét és kapaszkodjanak a Sas felfelé emelő szárnyaiba hozzá!

 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

2018. április 25.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.