Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASZTROZÓFIA TANFOLYAM

ÚJ KEZDŐ ASZTROZÓFIA 

TANFOLYAM

 

 

Új, kezdő asztrozófia tanfolyam indul 2019. januárban!  

Az órák havonta kétszer (kéthetente) szerdánként lesznek, délelőtt (9:30 - 12:30 óráig) Budapesten a MagNet Házban (Andrássy út 96.). A tanfolyam két éves, egy hónap nyári szünettel (augusztus), összesen 20 hónap. 

Tematika: Alapvetően a csillagos égbolt ismeretével kezdjük a tanulmányokat, hisz ez a legfontosabb! Ez azt jelenti, először megtanuljuk a 14 ekliptikai csillagképet (hiszen nem 12 van!), a két titkos beavató csillagképpel együtt, ők az alap. Majd ezt követően tovább lépünk az Égen és megtanuljuk a magasabb szintű csillagképi üzeneteket is, azaz az equatoriális csillagképeket - ez nagyjából még 25-30 csillagképet jelent. Látható, hogy a Csillagos Égbolt magas szintű (elmélyült) megismerésére alapozódik az egész képzés, mert úgy gondolom ez a legfontosabb.

Csak ezután haladunk tovább és megtanuljuk a továbbiakban: a bolygókat, fényszögeket, házakat, s az asztrozkóp alapvető felépítését és felrajzolását. A képlet pontos kiszámítása után már mindenki fel fogja tudni rajzolni a saját képletét is! (Mindig kézzel rajzolunk, ebből elemzünk, nem számítógépből ez fontos.) Ha az alapok meg vannak, akkor lépünk tovább: tranzitok (itt különösen fontos a tranzit-napló vezetés, hisz ez óriási segítség a mindennapokban), direkciók számolása és a képlet pontosítási technikája, mundán asztrológia, szinasztria (emberi kapcsolatok), a Tejút és az alfa csillagok szerepe, hogy lehet segíteni a társunknak a magas szintű működést. 

A két éves kurzus - a szakmai ismereteken túl - önmagában is egy belső, önismereti út, beavatás a saját belső világunkba. Segít szebben, jobban, boldogabban és főleg tudatosabban élni a hétköznapokat.

Minden órát célzottan az aktuális égi üzenetekkel (tranzitokkal) kezdek, azért, hogy egyre jobban ráhangolódjanak a jelenlévők az aktuálisan ható energiákra, s azok gyakorlati megértésére és alkalmazására.

 

A tanfolyam díja a 20 hónapra 200.000.- Ft, melyet 4 havi részletben kell befizetni (4 x 50.000.- Ft), az első részletet (azaz 50.000.- Ft-ot) az első órán, majd négy felbontásban a többit. 

 

Oktatási időpontok: 

Szeptember 20-tól mindig kéthetente csütörtök délelőtt.

 

 

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi címen lehet:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok minden csillagok iránt érdeklődőt sok szeretettel erre a varázslatos két éves utazásra!

 

Szeretettel,

Veres Mónika

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.