Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSILLAGKÉPEK ÉS ISTENEK - November

CSILLAGKÉPEK ÉS ISTENEK

- Az isteni minőség ébresztése - 

 

 

2018. november 01-n egy új programmal várom a csillagok és az ősi mitológia iránt érdeklődőket Budapesten a MagNet Házban (10 – 17 óráig).   

A "Csillagképek és istenek - avagy az isteni minőség ébresztése" című egész napos program központi témája a 14 legfontosabb, elsődleges csillagkép lényegi ismertetése, s összefüggésrendszerének és kozmikus üzenetének bemutatása. Azaz, milyen fejlődési út, milyen fejlődési lehetőség van a 14 fő - nap útjával érintett - csillagképben? Hogy tudjuk ezt alkalmazni, lehozni a hétköznapok világába? S főleg, milyen belső utat kell végig járnia annak, aki elindul a tudatosodás ezen  szent ösvényén - saját belső világa felé? Hogy tudja segítségként behívni az életébe a csillagképek ősi tudását, illetve a hozzájuk kapcsolódó istenségeket? 

A lényegi üzenetek, a Fény üzenetei a csillagokban vannak! A nyugati asztrológia által használt 12 zodiákus ennek sajnos csak egyfajta leegyszerűsítése, az igazán fontos, valódi sorsváltoztató tudás az őseink által is használt csillagképekben van elrejtve! Erre szeretnék rávilágítani a "Csillagképek és istenek" című programon a résztvevőknek. Természetesen ezen a napon csak az egyes csillagképek lényegi üzenetét tudom átadni, a két éves elmélyült asztrozófiai képzést nem helyettesítheti ez a nap.

Ugyanakkor szívből ajánlom mindazoknak, akik már tanultak asztrozófiát (nálam vagy másnál) és azoknak is szintúgy, aki úgymond még laikusok, hiszen kifejezetten nem "szakmai napot" tartok (az majd lesz július 25-n Budapesten), hanem olyan általános ismertetőt, amely mindenkit közelebb emel a csillagok fénylő világához.  És aki elkezd ide fellépegetni, az - ha úgy dönt - a saját életét is elkezdetheti majd egyre feljebb és feljebb emelni ezzel a tudással a birtokában - az isteni minőségek felé.

Az egyes csillagképeknél ezen felül külön ki fogok térni az adott csillagkép felügyelő istenére (ezek férfi és női alakok vegyesen, így mindkét minőséget segítik), jelentőségére, üzenetére, s arra, hogy az adott istenséggel való kapcsolatfelvétel - mely lényegében a saját Isteni Énünkkel való kapcsolódás elősegítője! - miben tud támogatni minket a hétköznapi gyakorlati életben. 

 

A részvételi díj 13.000.- Ft/ fő.

Ideje: 2018. november 01. csütörtök, munkaszüneti nap (10 - 17 óráig, egy órás ebédszünettel) 

Helyszín: Budapest, MagNet Ház, 

Jelentkezni az alábbi címen kell:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

Veres Mónika

csillagtitkok

     

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.