Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSILLAGTITKOK ELŐADÁS

CSILLAGTITKOK ELŐADÁS

2018. December

 

 

2018. december 20-n csütörtökön este 18 órakor Budapesten ismét évzáró, összegző, s egyben évindító előadást tartok (MagNet Ház Budapest, VI. Andrássy út 96.). 

Témája természetesen ezúttal is elsősorban a mostani időszakban rejlő mélyreható, gyökeres átalakulási folyamat - a Plútó Ekliptikával való találkozása (mely nem csak év végén, hanem még 2019. elején is aktuális), valamint ennek két kiemelt időpontja, a Plútó és a Szaturnusz korszakalkotó együttállása. Erről már sok írás megjelent az elmúlt időszakban a nyugati asztrológia megközelítésében, épp ezért én most kifejezetten - a félelemkeltéssel szemben - a folyamatban rejlő magas szintű lehetőségeket, a kiemelkedés lehetőségét szeretném bemutatni. Mit jelent ez az égi hatás valójában magas szinten, a Teremtő szerető szándéka szerint? Mivel érdemes készülni rá, s milyen feladatokat, próbákat kell megoldanunk hozzá magunkban BELÜL, hogy kívül is minőségi emelkedést hozhasson? 

2019-ben és 2020-ban mindenképpen átütő erejű változások, sorsfordító idők köszöntenek be, de a "sorszerűség" és a "szabad akarat" örök vitájában most fontos lesz tudni, hogy (bizonyos keretek között, mely valójában a változás kényszerítő ereje csupán) isteni teremtők vagyunk! Épp ezért, hogy mit hozunk ki ebből, mit hozunk ki a következő két évből, hogy az égi energiákat hogy működtetjük, ez csak rajtunk áll! Magas szinten csodálatos, kifejezetten átminősítő és emelő erőket kapunk a kezünkbe a minőségi változás felé! 

Mindez persze szoros összefüggésben van a magyarsággal is, hiszen a Plútó és a Szaturnusz kardinális találkozása a Nyilas csillagképben realizálódik, érintve többek között a Sas (Turul) csillagképet is. És hogy milyen gyönyörű csillagképi környezetet érint még, s ez milyen plusz varázserőt ad kezünkbe - ha élünk vele - erről december 20-n este lesz szó részletesen. Mert a varázslat ereje mindig ott van elrejtve, a Teremtő gondoskodik róla, de az Égi Titkok csak annak mutatkoznak meg, akik őszintén megnyitják a szívüket számukra. 

 

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel!

Belépő: 2.000.- Ft/fő

 

Jelentkezni ezúttal nem szükséges külön!

 

Áldott adventi napokat!

Szeretettel:

 

Veres Mónika

asztrozófus 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.