Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSILLAGTITKOK PROGRAMOK 2018.

PROGRAMOK 

2018. első felében

 

 

Az idei év első felében az alábbi csillagtitkok programok lesznek:

 

2018.március 24-n szombaton új kezdő, két éves asztrozófiai tanfolyam indul Budapesten a MagNet Házban, kéthetente szombat délelőtt. Részletek alább: 

 https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/asztrozofia-tanfolyam.html

 

2018. április 15-n  egész napos Kristály Nap (10 - 17 óráig), Budapesten a MagNet Ház Lótusz termében. Részleteket itt találnak róla:

https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/kristaly-nap-marcius.html

 

2018. április 22-n vasárnap ismét lesz Teremtő Nap a varázslatos Dunakanyarban, Verőcén! A mostani Teremtő Nap különlegessége az lesz, hogy a sprituális (szellemi) és a földi (racionális) világot szeretném kicsit közelebb hozni egymáshoz, mert szívből hiszek abban, hogy a kettő együtt tud igazi minőségi változást és kiemelkedést hozni. Ezért nem csak asztrozófiai téma lesz, nem csak a lelki élet, a meditáció fontosságáról lesz szó, hanem egy egészen újszerű gazdasági előadás is elhangzik, egy kiváló és forradalmi gondolkodású közgazdásztól Pataki Gábortól. Az előttünk álló esztendő ugyanis már beindíthatja a pénzügyi világban is a forradalmi változásokat. Az erre való felkészülésben szeretnénk a Teremtő Napon segíteni a résztvevőknek, hogy a Belső Út mellett (meditáció) a külső világban is megtalálják a magas szintű megoldásokat és a teljes, boldog élet fogódzóit. Előadók többek között: Balla Ede Zsolt, Pataki Gábor, Veres Mónika. 

Részletek alább:

 https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/teremto-nap-marcius-2018.html

 

2018. június 30-n szombaton "Csillagképek és istenek." Avagy az isteni minőség ébresztése a csillagok segítségével. Egész napos előadás (10 - 17 óráig) Budapesten a MagNet Házban. 

Részletek hamarosan a honlapon ...  

 

Jelentkezni és érdeklődni az alábbi címen lehet minden esetben:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel!

 

Veres Mónika

asztrozófus 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.