Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYAKORLÓ NAP AUGUSZTUS

GYAKORLÓ NAP

 

 

2018. augusztus 11-n szombaton (10 - 17 óráig) egész napos Gyakorló napot tartok Budapesten a MagNet Házban (Boróka terem).

(Maximum 24 fővel!)

 

A Gyakorló napot elsősorban azok számára ajánlom, akik már tanultak asztrológiát vagy asztrozófiát (nálam vagy másnál), illetve, akik esetleg most tanulnak éppen. Nem kell hozzá "gyakorlott" asztrozófusnak lenni viszont, az is elég, ha valaki már csak "belekóstolt" ebbe a varázslatos világba, s most szeretné kicsit mélyíteni az ismereteit.

A délelőtti részben általános szakmai kérdésekről lesz szó, melyre kérem is, hogy hozzátok magatokkal azokat a szakmai kérdéseket, amik a gyakorlatban eddig felmerültek, s szeretnétek átbeszélni, megbeszélni őket! Minden ilyen kérdést alaposan megbeszélünk. Ezen kívül amit én hozok, mint témát, azok a tranzitok és direkciók közti különbségek, általában a tranzitok hatása a hétköznapokra, miben és hogy segít? Mi a tranzit-napló? Illetve a 12 zodiákus jegy és a 14 ekliptikai (fő) csillagkép közötti különbségek, alkalmazásuk a gyakorlatban elemzésnél. 

A délutáni részben pedig egy konkrét képlet teljes elemzése. Valószínűleg Ady Endre vagy Kosztolányi Dezső asztrozófiai képlete - asztrozkópja, persze a teljes, valódi csillagképi környezetben! (Hogy pontosan melyik költő lesz, ez még nem dőlt el végleg.) 

 

Részvételi díj: 13.000.- Ft/fő

 

 

Jelentkezni az alábbi címen kell:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok minden érdeklődőt szeretettel!

Veres Mónika

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.