Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÚSVÉTI DIGITÁLIS BÖJT

Digitális böjt

 

 

Húsvét Nagypéntektől, Húsvét Hétfőig négy napos digitális böjtre hívjuk Pataki Gáborral azokat, akik szeretnék kicsit kipróbálni önmagukat, szeretnének energiáikkal tudatosabban bánni.

A Húsvét elsősorban a családé.  Hát valóban lehessen is újra a családé, a barátoké, a valódi emberi kapcsolatoké.

A szeretetteljes jelen-lét, az igazi élő beszélgetések, a minőségi idő varázserejével. Hogy a húsvéti készülődés – a Feltámadás, az Örök Élet, az Öröm és a Felemelő Áldozat üzenete – valóban beavató misztériummá váljon. Csenddel, tudatosabb befelé figyeléssel, tudatos „áldozattal”, mely ezúttal akár az internetről való lemondást jelentheti.

A lényeg: ebben a négy napban az internetet, s annak használatát mind a telefonról, mind a számítógépekről - tehát az életedből - TELJESEN száműzni kell.  

Van egy gyönyörű csillagkép az Égen, a Kígyótartó, a mágikus tudást jelző titokzatos Skorpió felett. Ő mutatja meg azt az utat, hogy tudja az ember a lehúzó erőit teljesen kézben tartani, s tudatosan - jó irányba – működtetni. Ez több, mint „uralás”, itt már a beavatott ember az addig őt ide-oda rángató erőket (félelmeket, indulatokat, függőségeket) elkezdi isteni teremtésre (át)fordítani, s egy boldog életet létrehozni vele. Az energiák mesteri átalakításának nagy titka a Kígyótartó. Viszont minden függőség megfoszt ettől a varázserőtől!

Hát itt az alkalom: ha úgy érzed, próbáld ki, milyen négy napig internet nélkül élni! Aztán meglátod, milyen felismeréseket hoz – önmagadról, s az emberi kapcsolataidról. Az egész évünket meghatározó alapvető kérdésről: mi igazi érték, s mi nem az?  

Az idei esztendő mélyreható, sorsfordító erőit ugyanis csak az tudja magas szinten működtetni, s abból az emelő erőt kihozni, aki nem gyenge függő, hanem az energiákat erősen uraló.

Kibírod? Elég erős vagy hozzá? Van bátorságod belevágni? Tudod uralni az erőket belül és kívül? Vagy függő vagy?

Tekintsd kihívásnak, tekintsd erőpróbának, tekintsd tisztulásnak – vagy tekintsd egyszerűen csak játéknak. Csatlakozz a digitális böjt kampányunkhoz!

Fontos! Kérjük, aki csatlakozik azzal jelezze, hogy megosztja ezt a felhívást a FB-n. A megosztás tehát egyben csatlakozás is, ezt kérlek tartsd most szem előtt!

 

 

Áldott Húsvétot!

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.