Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Olvasók!

 

Az utóbbi időben egyre több helyről kaptam visszajelzést, hogy internetes portálokon megjelennek az írásaim - jobb esetben a nevem alatt. Természetesen nagyon örülök, ha a Csillagok Fényüzenetei egyre szélesebb körben terjednek és ezzel minél több emberhez eljuthat a Fény! De ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha bármelyik írást szeretné feltenni a honlapjára tiszteljen meg azzal, hogy egyrészt előtte megkérdez erről, másrészt ha felteszi az írást a nevem mellett a forrást (www.csillagtitkok.hu) is feltünteti!

 

Ez nem csak a szerzői jogi védelem miatt fontos hanem azért is, mert emberileg így korrekt. Az írásmű, szellemi és lelki (!) alkotás. A Csillagtitkok oldalon megjelenő írások szerzői jogi védelem alatt állnak.

 

Azaz az írásokat csak a szerző előzetes hozzájárulásával, és kizárólag az eredeti formában, a forrás feltüntetésével lehet bárhol közzéteni (pénzszerzési vagy üzleti cél nélkül)! Írásos formában terjeszteni pedig szintén csak a szerző előzetes hozzájárulásával lehet!

 

Továbbá felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy más portálokon megjelenő, a nevem alatt futó írások tartalmáért nem vállalok semmilyen felelősséget! Sajnos szomorúan tapasztaltam azt nemrég, hogy pár tavalyi írásom (pl. Neptun-Jupiter együttállás) más oldalakra úgy került fel, hogy az eredeti tartalmat több helyen megváltoztatták, abba bele írtak olyan mondatokat, olyan "gondolatokat", amiket én soha le se írnék, és amikkel semmilyen téren nem értek egyet! (Hiszen én semmilyen "kártékony" fényszögről, vagy "zavaró hatásoról"  és hasonlókról nem írok, és ez a jövőben is így lesz!) 

 

Ezért kérek mindenkit, CSAK itt a Csillagtitkok oldalon megjelenő eredeti írásokat , az eredeti tartalommal tekintsék minden esetben mérvadónak!

 

 

Köszönöm.

 

Szeretettel,

Veres Mónika