Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KRISTÁLY NAP ÁPRILIS

KRISTÁLY NAP

 

 

2018. április 15-n vasárnap ismét lesz Kristály Nap Budapesten a MagNet Házban, 10 – 17 óráig.  (

(Új időpontban! A március 03. helyett április 15-n lesz!)

 

A Kristály Napnak is egy szaturnuszi minőség a központi témája a hegyikristály programozása. Programozni ugyanis csak a hegyikristályt lehet! Az összes többi kristály már programmal születik. A magyar hagyomány nagy tiszteletben tartotta a hegyikristályt, s bizonyos elképzelések szerint ez a mágikus technika már Atlantiszon is létezett. A Kristály Napon a hegyikristály három programozási lehetőségét fogjuk megtanulni, azaz lényegében három titkos kódot. Ezek használata a hétköznapi élet különféle területein használható. Lényegében szinte mindenhol.

Ez a három program: a csakra harmonizáló (egyéni harmonizálásra és gyógyításra alkalmazható), az auravédő (egyéni védelemre) és az otthonvédő (otthonunk védelmére) program. Mivel a kristály örökre megőrzi a belé helyezett programot (azt is el fogom mondani miért), ezért azok a hegyikristályok, melyeket a megtanult technikával egyszer beprogramoznak a fenti három témában, egy életen át használhatóak – sőt még azon túl is.

Felmerülhet esetleg a kérdés, miért is van szükségünk ilyen óvó-védő kristályokra, ha egyszer úgyis teremtők vagyunk?! Nos, épp azért, hogy a tudatos teremtés napi folyamatában ne kelljen még külön auránk (illetve szeretteink vagy otthonunk) védelméről is gondoskodunk, ne erre "menjen el" a teremtő erőnk. Ezt a szerepet veszik át tőlünk a napi rutinban kristály testvéreink. 

 

Szeretném kiemelni, hogy a Kristály Nap ezen kívül különösen nagy segítség a harmadik szem aktivizálására és hatékony működtetésére, hiszen szinte végig a harmadik szemmel dolgozunk! Segít tudatosítani kiemelkedően fontos szerepét életünkben és a mágikus erők alkalmazása terén. Mindez azért különösen fontos, mert a tobozmiriggyel együtt ők a TEREMTÉSBEN, a teremtő folyamatban játszanak központi szerepet a testünkben, alul-működésük (vagy blokkjuk) esetén az egyén teremtő ereje teljesen elapadhat vagy ellenkezőjére fordulhat át. Ezért is ajánlom jó szívvel a Kristály Napot nem csak azoknak, akik kifejezetten hegyikristályt szeretnének programozni, hanem azok számára is, akik kizárólag a teremtő erejüket akarják hatékonyabbá tenni és tudatosan pozitív irányba fordítani.

A programozás eszközei többek között a mágia két útja: a meditáció és a koncentráció, ezért ezekre külön technikát fogunk megtanulni. Közösen el fogunk végezni délután egy olyan meditációt is, amelyet utána mindenki alkalmazhat otthon is, így a 2018-as esztendő egyik fontos üzenetét is segít élni.

Tehát annak is ajánlom a Kristály Napon való részvételt, aki a meditációs és koncentrációs képességét szeretné fejleszteni. Ugyanis aki kristályok programozásával hosszú távon foglalkozik, annak mind a meditációs, mind a koncentrációs képessége jelentősen javul, erősödik, s ezáltal a benne élő Neptun és Szaturnusz bolygók működése is magasabb szintre tud átváltani.

Segíti ez a nap azt is, hogy az imaginációs - belső képalkotó - képesség javuljon és megerősödjön a gyakorlatok hatására - hiszen szimbólumokkal dolgozunk - amely másik nagyon fontos pillére a teremtő erőink hatékony működtetésének! 

Mindebből következik, hogy természetesen nincs Kristály Nap asztrozófia nélkül! Ugyanis a nap első részében kis időt szánunk a csillagokra és ismertetni fogom röviden a két mágikus bolygó (a Neptun és a Szaturnusz) alapvető üzenetét és életünkre gyakorolt pozitív hatását, kiemelten a jelen időszakra vonatkozó kozmikus asztrozófiai üzenetüket. Különös tekintettel a decemberi különleges hatású Szaturnusz - Neptun mágikus fényszögekre! (2017. december 15., 21., 25. és 2018. nyara) 

Ezért is kiváló alkalom épp most kristályprogramozást tanulni, mert ezen az őszön kivételes erejű mágikus  fényszögek (azaz kvintilek) vannak jelen életünkben (lsd. Mágikus ősz című írás), s nem csak az angyal-mágiának kedveznek, hanem a kristály-mágiának is, hiszen egyik főszereplő benne pont az a Szaturnusz, akit a programozáshoz is használunk. 

 

Összességében tehát elmondható, hogy a Kristály Nap jóval több, mint a hegyikristály programozása. A teremtő erők tudatosabb működtetésében, pozitív irányú megerősítésében is kiváló segítség.

 

A Kristály Napra senkinek nem kell hegyikristályt hoznia magával! Annál is inkább, mert a kristályokat alaposan fel kell készíteni előtte a programozásra, melynek módszerét szintén meg fogom tanítani a jelenlévőknek. (De persze aki szeretne, hozhat magával.) A helyszínen hegyikristályt venni nem lehet! Egy üveg vizet viszont kérem hozzanak magukkal!

 

A részvételi díj 13.000.- ft/ fő.

Ideje: 2018. április 15. 

Helyszín: Budapest, MagNet Ház, Rekettye terem

Jelentkezni az alábbi címen kell:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

Veres Mónika

csillagtitkok

     

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.