Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KRISTÁLY NAP ÁPRILIS

KRISTÁLY NAP

 

 

2018. április 15-n vasárnap ismét lesz Kristály Nap Budapesten a MagNet Házban, 10 – 17 óráig.  

 

A Kristály Napnak is egy szaturnuszi minőség a központi témája a hegyikristály programozása. Programozni ugyanis csak a hegyikristályt lehet! Az összes többi kristály már programmal születik. A magyar hagyomány nagy tiszteletben tartotta a hegyikristályt, s bizonyos elképzelések szerint ez a mágikus technika már Atlantiszon is létezett. A Kristály Napon a hegyikristály három programozási lehetőségét fogjuk megtanulni, azaz lényegében három titkos kódot. Ezek használata a hétköznapi élet különféle területein használható. Lényegében szinte mindenhol.

Ez a három program: a csakra harmonizáló (egyéni harmonizálásra és gyógyításra alkalmazható), az auravédő (egyéni védelemre) és az otthonvédő (otthonunk védelmére) program. Mivel a kristály örökre megőrzi a belé helyezett programot (azt is el fogom mondani miért), ezért azok a hegyikristályok, melyeket a megtanult technikával egyszer beprogramoznak a fenti három témában, egy életen át használhatóak – sőt még azon túl is.

Felmerülhet esetleg a kérdés, miért is van szükségünk ilyen óvó-védő kristályokra, ha egyszer úgyis teremtők vagyunk?! Nos, épp azért, hogy a tudatos teremtés napi folyamatában ne kelljen még külön auránk (illetve szeretteink vagy otthonunk) védelméről is gondoskodunk, ne erre "menjen el" a teremtő erőnk. Ezt a szerepet veszik át tőlünk a napi rutinban kristály testvéreink. 

Szeretném kiemelni, hogy a Kristály Nap ezen kívül különösen nagy segítség a harmadik szem aktivizálására és hatékony működtetésére, hiszen szinte végig a harmadik szemmel dolgozunk! Segít tudatosítani kiemelkedően fontos szerepét életünkben és a mágikus erők alkalmazása terén. Mindez azért különösen fontos, mert a tobozmiriggyel együtt ők a TEREMTÉSBEN, a teremtő folyamatban játszanak központi szerepet a testünkben, alul-működésük (vagy blokkjuk) esetén az egyén teremtő ereje teljesen elapadhat vagy ellenkezőjére fordulhat át. Ezért is ajánlom jó szívvel a Kristály Napot nem csak azoknak, akik kifejezetten hegyikristályt szeretnének programozni, hanem azok számára is, akik kizárólag a teremtő erejüket akarják hatékonyabbá tenni és tudatosan pozitív irányba fordítani.

A programozás eszközei többek között a mágia két útja: a meditáció és a koncentráció, ezért ezekre külön technikát fogunk megtanulni. Közösen el fogunk végezni délután egy olyan meditációt is, amelyet utána mindenki alkalmazhat otthon is, így a 2018-as esztendő egyik fontos üzenetét is segít élni.

Tehát annak is ajánlom a Kristály Napon való részvételt, aki a meditációs és koncentrációs képességét szeretné fejleszteni. Ugyanis aki kristályok programozásával hosszú távon foglalkozik, annak mind a meditációs, mind a koncentrációs képessége jelentősen javul, erősödik, s ezáltal a benne élő Neptun és Szaturnusz bolygók működése is magasabb szintre tud átváltani.

Segíti ez a nap azt is, hogy az imaginációs - belső képalkotó - képesség javuljon és megerősödjön a gyakorlatok hatására - hiszen szimbólumokkal dolgozunk - amely másik nagyon fontos pillére a teremtő erőink hatékony működtetésének! 

Mindebből következik, hogy természetesen nincs Kristály Nap asztrozófia nélkül! Ugyanis a nap első részében kis időt szánunk a csillagokra és ismertetni fogom röviden a két mágikus bolygó (a Neptun és a Szaturnusz) alapvető üzenetét és életünkre gyakorolt pozitív hatását, kiemelten a jelen időszakra vonatkozó kozmikus asztrozófiai üzenetüket. Különös tekintettel az idei különleges hatású Szaturnusz - Neptun mágikus fényszögekre! ( 2018. nyara) 

Ezért is kiváló alkalom épp most kristályprogramozást tanulni, mert ezen a nyáron ismét kivételes erejű mágikus  fényszögek (azaz kvintilek) vannak jelen életünkben (lsd. Mágikus ősz című írás), s nem csak az angyal-mágiának kedveznek, hanem a kristály-mágiának is, hiszen egyik főszereplő benne pont az a Szaturnusz, akit a programozáshoz is használunk. 

Összességében tehát elmondható, hogy a Kristály Nap jóval több, mint a hegyikristály programozása. A teremtő erők tudatosabb működtetésében, pozitív irányú megerősítésében is kiváló segítség.

A Kristály Napra senkinek nem kell hegyikristályt hoznia magával! Annál is inkább, mert a kristályokat alaposan fel kell készíteni előtte a programozásra, melynek módszerét szintén meg fogom tanítani a jelenlévőknek. (De persze aki szeretne, hozhat magával.)

 

A helyszínen hegyikristályt lehet majd venni, elsősorban hegyikristály ékszereket, melyeket Sudár Krisztina készített! Egy üveg vizet viszont kérem hozzanak magukkal!

 

A részvételi díj 13.000.- ft/ fő.

Ideje: 2018. április 15. 

Helyszín: Budapest, MagNet Ház, Rekettye terem

Jelentkezni az alábbi címen kell:

veresmonika09@gmail.com

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

Veres Mónika

csillagtitkok

     

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.