Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEDITÁCIÓK

MEDITÁCIÓK

 

2018. szeptember 19-től kéthetente szerda délelőttönként (10-12 óráig) rövid, kiscsoportos vezetett meditációkat tartok Budapesten a MagNet Házban (VI. Andrássy út). A meditációkra - aki szeretne jönni - mindig be kell jelentkezni az alábbi címen.

veresmonika09@gmail.com

Minden alkalommal egy rövid, körülbelül fél órás bevezetővel kezdünk, melyben elmesélem az aktuális égi helyzetet, a csillagok aktuális üzenetét (azaz azokat a tranzitokat, amelyekről a csillagtitkok írásokban is szó van). Ezt azért tartom fontosnak, mert ezáltal egyrészt jobban megérthető az adott helyzet, másrészt mert így meditációban nagyon jól együtt tudunk működni azokkal az égi hatásokkal, amik épp hatnak. Ezenkívül egy-egy csillagkép, vagy csillagképi szimbólum-üzenet jobban megélhető, átérezhető és "lehozható" a saját hétköznapi életritmusba.

Lényegében ezekben a vezetett meditációkban egyrészt ősi szimbólumokkal dolgozunk, mely már önmagában is emel. Másrészt a belső erőt (vagy az önbizalmat) szeretném erősíteni, illetve az Isteni Énnel való könnyebb összekapcsolódást. 

 

Időpontjai: december 12. - mindig 10 - 12 óráig.

(Decemberben viszont az lesz az egyetlen alkalom az Ünnepek miatt).

Részvételi díj: 3.500.- Ft/fő

 

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

 

Szép adventi napokat,

Veres Mónika

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.