Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEDITÁCIÓK

MEDITÁCIÓK

 

2018. szeptember 19-től kéthetente szerda délelőttönként (10-12 óráig) rövid, kiscsoportos vezetett meditációkat tartok Budapesten a MagNet Házban (VI. Andrássy út). A meditációkra - aki szeretne jönni - mindig be kell jelentkezni az alábbi címen.

veresmonika09@gmail.com

Minden alkalommal egy rövid, körülbelül fél órás bevezetővel kezdünk, melyben elmesélem az aktuális égi helyzetet, a csillagok aktuális üzenetét (azaz azokat a tranzitokat, amelyekről a csillagtitkok írásokban is szó van). Ezt azért tartom fontosnak, mert ezáltal egyrészt jobban megérthető az adott helyzet, másrészt mert így meditációban nagyon jól együtt tudunk működni azokkal az égi hatásokkal, amik épp hatnak. Ezenkívül egy-egy csillagkép, vagy csillagképi szimbólum-üzenet jobban megélhető, átérezhető és "lehozható" a saját hétköznapi életritmusba.

Lényegében ezekben a vezetett meditációkban egyrészt ősi szimbólumokkal dolgozunk, mely már önmagában is emel. Másrészt a belső erőt (vagy az önbizalmat) szeretném erősíteni, illetve az Isteni Énnel való könnyebb összekapcsolódást. 

 

Ezen belül lesz egy hármas meditációs sorozat is október végétől (szintén kéthetente szerdán a MagNet Ház Boróka termében).

Időpontjai: október 31., november 14., november 28. - mindig 10 - 12 óráig.

Mivel ez a három meditáció egymásra épül, egymással összefügg, ezért erre csak együtt lehet jelentkezni, külön - külön nem! Mivel a csoportba itt is maximum 12 embert tudok beengedni, ezért feltétlen előre kell rá regisztrálni fenti címen, valamint a három alkalom részvételi díját erre előre ki kell fizetni. (Ezt azért alakítottam most így, mert az a tapasztalatom, hogy sajnos előfordul, hogy az utolsó pillanatban valaki lemondja az előre lefoglalt helyét, ami egy szűk csoportnál csak azért gond, mert közben én valaki másnak már nemet mondtam egy jelentkezésre, így végül a szék üresen áll - feleslegesen.)  

A hármas meditációra már lehet jelentkezni, aki hívást érez rá. 

 

Természetesen december 12-től a szerdai meditációk ugyanúgy folytatódnak (decemberben viszont az lesz az egyetlen alkalom az Ünnepek miatt).

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

 

Szép őszi napokat,

Veres Mónika

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.