Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

NOVEMBER

 

2018. szeptembertől nagyon felerősödnek ismét az angyali energiák ezért újra közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban egyúttal nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott az Angyali Segítőink jelenléte benne!

A csillagképi hátteret hozzá a Vénusz Angyal csillagképben megtett különlegesen hosszú útja jelenti (szeptember elejétől, december közepéig), melyről egy külön írásban már részletesen meséltem. Mivel ezen égi útja során a Vénusz a Nappal és a Merkúrral is találkozni fog majd (októberben), így ez az  előttünk álló időszak most kiemelten kedvez minden Ég felé megtett gesztusnak, kérésnek, mondatnak, szívbéli kívánságnak - imádságnak. Akár a Teremtővel, akár egy általunk szeretett angyallal beszélgetni, esetleg konkrét kérést megfogalmazva. Végig fontos persze, hogy ha lehet ne szomorúan menjünk bele az imába, hanem a pozitív hozzáállással, azt tudva, hogy ez így van. S főképp persze a Szeretet Ereje hozzá a szívünkben, mint legnagyobb teremtő erő. 

Tehát most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon, boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. (A kesergés, a siránkozás, az önsajnálat, mint "ima" már a múlt energiáihoz tartozik, lejárt az ideje.) Az Isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése így valósulhat meg legjobban. Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők! Isten-ember.

Fentieken túl az itt közzétett időpontok egyúttal nagy segítséget jelentenek a meditációhoz is! Hiszen az Angyal csillagkép az a hely is az Égen, ahol könnyebben  fel tudjuk venni a kapcsolatot a bennünk élő Istennel - azaz Isteni Énünkkel. 

 

 

November 06.  09 óra

November 10.  20 óra

November 13.  19 óra

November 15.  20 óra  

November 16.  12 óra

November 20.  16 óra

November 29.  09 óra

November 30.  este (bármikor)

December 01. reggel (bármikor, illetve egész nap 01-n!)

 

 

 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.