Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

SZEPTEMBER

 

Szeptembertől nagyon felerősödnek ismét az angyali energiák ezért újra közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban egyúttal nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott az Angyali Segítőink jelenléte benne!

A csillagképi hátteret hozzá a Vénusz Angyal csillagképben megtett különlegesen hosszú útja jelenti (szeptember elejétől, december közepéig), melyről egy külön írásban már részletesen meséltem. Mivel ezen égi útja során a Vénusz a Nappal és a Merkúrral is találkozni fog majd (októberben), így ez az  előttünk álló időszak most kiemelten kedvez minden Ég felé megtett gesztusnak, kérésnek, mondatnak, szívbéli kívánságnak - imádságnak. Akár a Teremtővel, akár egy általunk szeretett angyallal beszélgetni, esetleg konkrét kérést megfogalmazva. Végig fontos persze, hogy ha lehet ne szomorúan menjünk bele az imába, hanem a pozitív hozzáállással, azt tudva, hogy ez így van. S főképp persze a Szeretet Ereje hozzá a szívünkben, mint legnagyobb teremtő erő. 

Tehát most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon, boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. (A kesergés, a siránkozás, az önsajnálat, mint "ima" már a múlt energiáihoz tartozik, lejárt az ideje.) Az Isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése így valósulhat meg legjobban. Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők! Isten-ember.

Fentieken túl az itt közzétett időpontok egyúttal nagy segítséget jelentenek a meditációhoz is! Hiszen az Angyal csillagkép az a hely is az Égen, ahol könnyebben  fel tudjuk venni a kapcsolatot a bennünk élő Istennel - azaz Isteni Énünkkel. 

 

 

Szeptember 20.  15 óra

Szeptember 23.  5 óra

Szeptember 28.  6 óra

 

 

 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.