Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

JANUÁR

 

2019-ben, a nagy sorsfordító évben is, közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban egyúttal nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. (A kesergés, a siránkozás, az önsajnálat, mint "ima" már a múlt energiáihoz tartozik, lejárt az ideje és csak lefelé húz semmiképp nem emel.)

Az Isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése így valósulhat meg legjobban. Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek.

 

 

Január 01. este 

Január 02. hajnalban és  a reggeli órák - végig, hiszen egy Nap-Szaturnusz együttállás lesz aznap a Nyilas csillagképben, mely az Isten felé fordulás csillagképe is

Január 03.  9  óra  

Január 04.  19  óra (Al Nasi!)

Január 08.  10 óra

Január 13.  13 óra

Január 13.  14 óra

Január 15.  19 óra

Január 20.  19 óra

Január 22.  13 óra - az imának, az Ég felé fordulásnak átlagnál nagyobb itt a varázsereje! 

Január 25.  18 óra (de egész nap érezhetően erősebb az ima emelő ereje)

Január 26.  9 óra

 

 

 

 

 Áldott új évet!

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.