Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

JÚNIUS

- Az egész éven belül az egyik legerősebb hónap -

 

2019-ben, a nagy sorsfordító évben is, közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban egyúttal nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. (A kesergés, a siránkozás, az önsajnálat, mint "ima" már a múlt energiáihoz tartozik, lejárt az ideje és csak lefelé húz semmiképp nem emel.)

Az Isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése így valósulhat meg legjobban. Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek.

 

Június hónapban különösen fontos a nemzeti összefogás és egységbe rendeződés!

Nemzeti ima-időpontok június hónapra:

 

Június 10.  Pünkösd Hétfő  17 óra

Június 12. 11 óra

Június 14.  8 és 17 óra 

Június 16.  15 és 21 óra

Június 17.  10 óra 

Június 18.  18 óra

Június  19.  12 és 13 óra

Június 20.  7 óra

Június 21.  16 óra

Június 26.  15 óra 

 

 

 

 

 Áldott tavaszi új évet!

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.