Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TEREMTŐ NAP SZEPTEMBER

ISMÉT TEREMTŐ NAP

A DUNAKANYARBAN!

 

 

Isten a saját képmására és hasonlatosságára teremtette az embert. Azaz minden ember születésétől fogva rendelkezik teremtő erővel.  Olyan időket élünk, hogy ez az üzenet egyre aktuálisabbá válik, egyre többen ébrednek rá eredendő isteni mivoltukra.

A rendezvény célja segíteni a résztvevőknek a bennük szunnyadó teremtő erőt és isteni varázserőt tudatosítani, valamint hatékonyabban működtetni. Mind a négy előadó a maga szemszögéből fogja körüljárni ezt a témát. Gyönyörű helyszínen, a Dunakanyarban, közvetlenül a Duna-parton, igazi őszi hangulatban!

Ezen az egész napos rendezvényen szó lesz többek között arról, hogy lehet a magunkkal hozott teremtő erőket tudatosabban, nagyobb örömmel megélni és alkalmazni a gyakorlatban? Méghozzá egyszerűen! Kényes témákat is érinteni fogunk mindehhez: pénz, anyagi bőség, párkapcsolat.

S természetesen szó lesz a nemzeti szintű üzenetről is, a magyarság számára kiemelten fontos jövő évi hatásokról és változási - változtatási - lehetőségekről.

Mindig arra helyezve a fókuszt, akár egyéni, akár nemzeti szinten: mire figyeljünk, mi a feladatunk a magas szintű működés érdekében? Mit kell mindehhez magunkban változtatni?! Hiszen végső soron itt a kulcs.

 

És hogy a hangulat még varázslatosabb legyen a résztvevőknek ezúttal is csokoládéval kedveskedünk. Valamint a helyszínen most is lesznek kiállítók. Sudár Krisztina kristályékszereit, Tihanyi Edit Varázsfelhő című mesekönyvét, Balla Ede Zsolt szakrális földrajz témájú könyveit, illetve Kereszty András György könyveit lehet megvásárolni majd.

 

Részletes program:

9 – 10:45 óráig  Veres Mónika: Megnyitó, asztrozófiai előadás (Elsősorban a jövő évben rejlő kivételes kiemelkedési lehetőség, melyet azonban fontos tudatosan megélni és középpontból megtartani!) 

11 – 12:45 óráig  Balla Ede Zsolt: Tündérkertek 

13 – 14 óráig ebédszünet  

14 – 15:30 óráig  Tihanyi Edit: Te vagy a varázsló!  (A Varázsfelhő c. könyv alapján)

16 – 17:45 óráig Kereszty András György:  ... 

 

 

A helyszínen a Közösségi Házban büfé üzemel, meleg és hideg italokkal. 

 

Időpont: 2017. szeptember 30. szombat  9 - 18 óráig

Helyszín: Verőce, Művelődési Ház, Árpád út 20.  (Dunakanyar) Megközelítés vonattal: a verőcei vasútállomáson az aluljárónál jobbra kell fordulni, elmenni a főútra és ott balra fordulni, az út jobb oldalán lesz a Művelődési Ház. (Vonatok a Nyugatiból indulnak.) 

Belépő díj: 10.000.- Ft/ fő/ nap. A részvételi díjat a helyszínen kell fizetni a kezdés előtt fél órával. Kérem, aki érkezik ezt vegye figyelembe, mert az első előadás 9 órakor elkezdődik. Köszönöm!

 

 

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi címen lehet: 

veresmonika09@gmail.com

 

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Veres Mónika

szervező

 

---------------------------

 

Tihanyi Edit Varázsfelhő című mesekönyve az alábbi linken érhető el:

www.lehetetlennincs.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.