​A belső szabadság sorsfordító ereje

​A belső szabadság sorsfordító ereje

Ahogy az előzőekben is írtam, az április hónapot még kifejezetten érdemes a tudatos BELSŐ MUNKÁNAK szentelni és a szaturnuszi üzenetet követve kicsit leállni, megállni és saját „falaink” között még egy kevés Szent Időt eltölteni. Hiszen ennek a folyamatnak fontos Kozmikus Célja van, ahogy azt a Jupiter – Plútó – Szaturnusz nagy hármas együtt állása üzeni idén. Ez a Szent Cél pedig elsősorban az elmélyülés, belső tartalmaink átminősítése és magasabb szintre emelése, s egész eddigi életünk mélyre ható, ha kell gyökeres átértékelése.

De főleg az Isteni Minőségünkre való ráébredés és az Isteni Énünkkel való szoros szövetség megkötése.

Aztán, április vége felé járva már a felszabadulás energiája kezd lassan belépni az ajtónkon. Ugyanis április 26-n a Nap együtt áll az Uránusszal, majd május 01-n a Merkúr is. Ezért májustól – főleg a második felétől – már egy könnyebb időszak veszi kezdetét, melyben az fogja első sorban fizikailag is megtapasztalni a „szabadságot”, aki ezt BELÜL – félelmeitől megszabadulva – már megteremtette. Azt is mondhatnám, aki továbbra is az elme börtönében marad, az nem nyeri vissza szabadságát, marad a „külvilág” manipulatív energiájának hatalma alatt „saját börtönében”. De aki most ez alól végre felszabadul (azaz fel- és ráébred Isteni Énjének teremtő varázserejére) arra májustól egy könnyedebb, tisztább Élet vár. (Bár itt szeretném újra jelezni előre: ősszel vizsgafeladat várható, tehát esetleg találkozhatunk „visszatérő hatásokkal”, ami csak azért kopogtat majd be, hogy lemérje tényleg megtanultuk -e a Leckét?)

Az uránuszi napokat (április 26., május 01.) kifejezetten érdemes ÚJ dolgok, új élmények beemelésére használni, ezzel segítve, hogy a forradalmár és tisztító bolygó magas szinten tudjon megnyilvánulni életünkben, s valóban megajándékozzon a félelmektől való felszabadulás belső állapotával. Az Uránusznak ugyanis ez a lényege.

Mindkét napon érkezhetnek váratlan sugallatok vagy kerülhetünk váratlan helyzetekbe, melyek előtt jól tesszük, ha kinyitjuk az ajtónkat. (Ezzel saját – eddig akadályozó – korlátainkat is ledöntjük egy forradalmi húzással.) Az együtt állás a Kos csillagkép előre tekintő fejénél lesz, mellyel a Kos a Tejútra tekint. Tehát ezekben a napokban erősen benne rejlik a jövőre való rálátás üzenete, valamint az is, hogy kifejezetten arra láthatunk rá, ami isteni irány és követni érdemes.

Az Uránusz és a Merkúr találkozása május 01-n egy gondolkodásmódbeli forradalmat hozhat. Egy olyan nap, amit akár „tudat-tágítónak” is nevezhetnék. Új dimenziók nyílhatnak meg előttünk! Nagy segítség azoknak, akik eddig esetleg mereven ellen álltak bizonyos ismereteknek vagy nézőpontoknak, hogy most ezeket a korlátokat megugorják önmagukban és szellemileg is megújuljanak. 

Április utolsó hétvégéje (április 25-26.) ezen kívül kiemelten kedvez a radikális beszélgetéseknek, melyekben a teljes igazság bukkanhat fel most a mélyből. A Merkúr kerül teremtő fényszögbe ekkor a Plútóval és a Jupiterrel. Az érdekesség, hogy a Merkúr a Felfelé úszó halak csillagaiból aktiválja a két bolygót, tehát olyan mélyre hatoló, ha kell kíméletlenül ŐSZINTE beszélgetésekről van szó, amelyek egyrészt sorsfordító erővel bírnak, másrészt segítenek az ördögi körből kilépni! Azaz, talán elsőre nehéznek tűnik majd a helyzet, de semmiképp nem mehetünk el mellette, mert az Ég jelzi valami olyat kell kimondani vagy megérteni, ami sorsszerű és kardinális kérdés a szintemelkedésünk szempontjából. És az igazság elsőre talán néha fáj, de most igaz csak igazán, amit Jézus tanított: hogy felszabadít.

Persze ez a hétvége ugyanígy nagyon kedvez minden spirituális, titokkutató beszélgetésnek, olvasmánynak vagy előadásnak is. Hiszen ősi, mélyre temetett titkokat hoz a felszínre, melyek sorsunk megfordítása szempontjából lényegesek, s így közelebb visz az Isteni Tudáshoz.

Végül ugorjunk kicsit vissza az időben.

A holnapi nap (április 21.) egy különleges látásmóddal ajándékoz meg minket. Ugyanis egyszerre láthatunk rá a múltra és a jövőre!

Bár szoktuk mondani, hogy az egó nagy „játéka” az, amikor csak a múltban vagy csak a jövőben él, most mégis azt üzeni az Ég, hogy érdemes egy percre megállni és kis időt szánni a múltba tekintésre – mert ezáltal különös módon most a jövő mutatja meg magát. Talán egy más aspektusból, amire eddig nem is gondoltunk. A keddi nap tehát egyrészt a jövő tervezés napja – de most a múlt tapasztalatait figyelembe véve! A Nap és a Szaturnusz között jön létre egy teremtő fényszög (kvadrát), előbbi a Kos csillagkép előre néző fejéhez közelít már, utóbbi a Bak csillagkép múltba tekintő fejénél halad. Ritka szép kozmikus hatás, mintha játszanánk az Idővel.

A múltból tehát egy fontos részletre, illetve valami nagyon lényegesre láthatunk rá tisztán, ami segít megérteni a sorsunkban rejlő ok – okozati összefüggéseket is, s ezáltal segít nem csak megtervezni – vagy újra tervezni – a jövőt, de a sorsunk feletti uralmat is ismét a kezünkbe venni. Utóbbi azt gondolom egyre erősebb hívó szó most már.

Szeretettel kívánok szárnyaló hetet:

Veres Mónika

csillagtitkok

2020. április 20.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email