A sorsfordító megértés ideje

A sorsfordító megértés ideje

Szeptember 21-27. között egy erőteljes háromszög állt fel az Égen, az idei év Nagy Triumvirátusának vezénylete alatt. A Merkúr szembe került a hátráló Marssal (ők alkotják a Háromszög talapzatát), miközben mindketten teremtő fényszöggel kapcsolódnak a Szaturnusz, Jupiter, Plútó nagy együttállásához. Ez a sorsfordító, inspiráló, teremtő energetikai háromszög elhozta a mélyreható, zsigeri szintű megértések idejét, radikális kommunikációs fordulatok kíséretében.

Ha megérted a magasabb célját, rögtön nem fog benned feszültséget okozni. Nézzük.

A radikális hatásra – akár bizonyos eddig működő verbális csatornák lezárására – azért volt kozmikus szempontból szükség (bár földi szintről nézve akadályozásnak tűnhet), mert a Szaturnusz az Idő Ura jelezte, eljött az ideje a radikális megértésnek. Valamint annak, hogy újra nagyobb erőket fektess a belső munkába és a belső átminősülésbe.

A „külső kényszer” valójában a javadra válhat, ha megérted a tanítását és végre a saját lábadra állsz szellemileg.

Egy minden eddiginél mélyebb, gyökeres gondolkodásmódbeli változásnak van itt az ideje! Erre kell most minden energiát fókuszálni. Ezért indultak be a radikális „külső fékezések”. Hogy elkezdj olyan dolgokról is gondolkozni végre, ami mellett eddig esetleg elsiklottál. Hogy megértsd végre az igazságot. Mind önmagad legmélyebb igazságait (az önbecsapásnak vége), mind a világban zajló folyamatok rejtett igazságait, mind az élet Végső Titkát, az egyetlen Igazságot.

Hogy Isten ott él benned. Is. És bennem is, és mindenkiben, aki testet öltött itt a földön.   

Hogy Istenember vagy. Testet öltött Isteni Fénysugár vagy.

Ahogy Jézus is az volt, azzal a különbséggel, hogy mint Avatar már tökéletesen mesteri szinten működtette itt a fizikai síkon istentudatát, azaz alkalmazta a gyakorlatban istenemberi mivoltát. Megmutatta mit jelent, hogy kell csinálni, csak nem értettük meg a lényeget. Azt hittük, csak Ő Fény. Pedig mindnyájan azok vagyunk!

Itt az ideje, hogy erre ráébredj.

Van, akinek mindez most sokkoló. És lesznek is egyre többen. Nem baj, a Plútó tud sokkoló lenni (lesz is még idén), pont azért, mert nincs már idő félmegoldásokra. Mindent vagy semmit. Felébredsz most isteni önvalódra, felébred benned az eddig alvó Isteni Fény  – vagy örökre elbuksz.

De te felébredsz.

A Mars a Visszaúszó halak csillagaiban hátrál egészen november közepéig. Ez a Jézusi Visszatérés kozmikus idejét is jelzi. De ne kint várd! Mert akkor csalódni fogsz, ráadásul elcsúszol rajta, mint egy banánhéjon. Magadban éld át, értsd meg, fedezd fel, ébreszd fel a Jézus-tudatot! Ami egyben a Szeretet Törvényét is jelenti. És az Istenember-tudatot.

Az előttünk álló hónapokban szerintem négy öt van a kezedben a magas szintű és felemelkedés felé vezető megéléshez:

  1. Szeretetben lenni. A szeretet rezgése, a szív erő aktív működése ugyanis az a magas szintű energia, amely az Aranykorba átvezet. (És ott már állandósul.)
  2. Meditáció. Elsősorban azért, hogy megtanuld az egód lecsendesíteni és Isteni Éneddel a szövetséget újra megerősíteni, vele EGY-é válni. Valamint a belső világodban töltött idő a belső képalkotáson keresztül segít a pozitív teremtésben.
  3. Ima. De nem az eddigi siránkozó alá-fölé rendelt imádság, hanem kizárólag a hálaadó ima: az az állapot, amikor már biztosan tudod, látod belül, hogy megtörtént, amit kérsz, s te hálát adsz érte. Hisz társteremtő vagy az Univerzumban.
  4. Teljesen kikapcsolni a külvilágot – a híreket, hírportálokat, és minden olyan információt erős akarattal és tudatosan kizárni a gondolatvilágodból, amely félelemmel vagy haraggal tölt el. (Vigyázz, a harag is leviszi a rezgésszintet!)​

Viszont aminek ideje van most. Elmélyülni a titkos tudásban. Beleásni magad még jobban azokba a könyvekbe, előadásokba, beszélgetésekbe, amelyek az élet valódi értelméről, a végső titkokról, az igazságról, a varázserődről, a teremtő erő működtetésének titkairól szólnak. Ide, erre érdemes, sőt kell is most fókuszálni.

S minden más „külvilági hatásról” tudatosan elfordítani a figyelmedet. Válts fókuszt! Erre figyelmeztet a Szaturnusz most. Ha megérted jó barátod, segítő belső mestered lesz mostantól – ha még mindig nem, akkor számíthatsz a következő pofonra. Te döntesz.

Ajánlom szeretettel Neville Goddard műveit (hangoskönyvben is elérhető, így utazás közben is hallgathatod) vagy Dr. Joe Dispenza „Válj természetfelettivé!” könyvét, mindegyik kulcs az Aranykorhoz.

De, ami még ennél is sokkal fontosabb, hogy a nagy Égi Háromszög tanítása, üzenete az, ültesd át a gyakorlatba azt a tudást, ami már benned van!

Hiszen már mindent tudsz. Ne kapaszkodj most már másokba, tanítókba, előadókba vagy előadásokba, hanem higgy magadba, hallgass a szívedre és kezd el működtetni a hétköznapokban az istentudást! A te tudásod.

Az egész időszak lényege: működtesd végre a gyakorlatban az istentudást!

Most már nem elég, ha esténként olvasgatod, ha megnézed róla a századik előadást, ha beszélgetsz róla tét nélkül a barátaiddal, majd hazamész és semmit nem valósítasz meg belőle az életedben azzal, „nekem erre nincs időm”. Jó, jó egy szép elmélet, nagyon érdekes, persze valahol „hiszel” is benne, érdekes, ahogy „mások” csinálják, de ennyi. Ez most nem lesz elég, ha az Új Korszakba emelkedett minőségben be akarsz lépni. Tehát, ha nem a rabszolgasorsot vagy a halált akarod választani 2020. utolsó harmadában, akkor ébredj fel végre isteni eredetre és ültesd át a gyakorlatba ezt a tudást.

MŰKÖDTESD A BENNED ÉLŐ ISTENI TUDÁST.

Mi is ez? Nos, erről hosszan lehetne írni. De a lényege mindaz, ami le van írva a Hagyatékban (Wass Albert), Dispenza Válj természetfelettivé című könyvében, Neville Goddard összes művében, Gregg Braden előadásaiban és sorolhatnám, hisz én is évek óta írok róla. De mindezt már ismered.

Most ÉLD.

A Szaturnusz ráadásul Szt. Mihály napján (szeptember 29.) fordul direktbe, miközben egzakt teremtő fényszöget (kvadrát) alkot a Marssal. A Szaturnusz a gyakorlatba való átültetés művészete és a kézzelfoghatóság törvénye. A Mars a Visszaúszó halakban kozmikus irányba haladva (retrográd) földi szemmel nézve „hátráltató” helyzetekbe hoz, de a Szaturnusszal karöltve most egyértelműen erőt ad ahhoz, hogy elkezd átültetni a gyakorlatba mindazt, amit eddig elméletben megtanultál (nem csak ebben az életben, hallgass bátran a benned élő ősemlékezetre is).

​Ugyanígy a szaturnuszi fordulat erősíti fel szeptember végétől a felelősség vállalás idejét!

​Azt üzeni – és egyben erőt is ad hozzá a Marssal karöltve – itt az ideje, hogy lehúzd a gyerekcipőt és vállald a felelősséget önmagadért! Az életedért, a szeretteidért, a hazádért, a környezetedért, a bolygóért. Hogy megértsd TE VAGY a felelős mindazért, ami jelen van az életedben. Senki más. Te teremtetted. Fejezd be hát a „sors” vagy a „mások” hibáztatását, ezt sok ezer éve játszod. Ennek most vége.

Az fog győztesen felülemelkedni (kiemelkedni) ebből a helyzetből, aki ráébred saját egyéni felelősségére. És azt működtetni kezdi.

Közben vasárnaptól (szeptember 27.) a kommunikáció szimbóluma a Merkúr belép a skorpió zodiákus jelébe – miközben sokáig az Angyal csillagaiban halad – ezzel a titkok, a felszín alatti rejtett összefüggések, valamint a lélek mélységei felé irányítja gondolatainkat. Elmélyültebb, érzelmesebb, misztikusabb beszélgetések várnak ránk most jó darabig, s ez a hatás is a Végső Titkok felé segít haladni, azokat most könnyebben megértve.

Egyúttal nagy segítség ahhoz is, ami a jó irányú, pozitív teremtés egyik kulcsa: eddigi gondolatiságod teljes átminősítéséhez. Azaz itt az ideje, hogy a világról és magadról elkezdj teljesen máshogy gondolkozni.

Október 4-n majd a Plútó is direktbe fordul (így már a Jupiter, Plútó, Szaturnusz hármas hatásából mindegyik újra előre halad), ezzel a gyökeres belső átalakulásokat még jobban felerősíti, mert ez elkerülhetetlen része az Új Korszakba lépésnek. Egyúttal plusz erőt ad a minőségi változáshoz és változtatáshoz az életünkben.

Sorsfordító erőt ad ahhoz, hogy mindazt, amit eddig az elméletben megtanultunk, most egy határozott mozdulattal átültessük a gyakorlatba és végérvényesen az életünk részévé tegyük az istentudást. Mindehhez tehát szeptember végétől, október elejétől komoly kozmikus támogatást kapunk!

Végül, ne feledjük, hogy a három nagybolygó felett a Nyilas csillagkép mellett továbbra is a Sas csillagai ragyognak. A Sas a Tejút felé száll az Égen, ami nem más, mint az isteni energia-mező, illetve a Dispenza által is sokat emlegetett kvantum-mező.

Tehát, ha elengeded mindazt, ami már nem Fény, ha elengeded az egód görcseit, ha át mered adni az irányítást az Isteni Énednek, akkor mostantól szárnyalni fogsz. Szárnyalni a Tejút felé, szárnyalni az Új Korszakba, az Aranykorba.

Jó szárnyalást kívánok mindenkinek!

Szeretettel,

Veres Mónika

szeptember 24.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email