A szerelem felemelő ereje

A szerelem felemelő ereje

Megint felkapcsolják a fényeket az Égi Táncparketten. Színes lampionokat függesztenek a fák aljába, hadd fújja lágyan a nyár esti szellő. Bodza illattal hintik meg a báli belépők haját, hadd illatozzanak miközben halványlila borospoharaikat kézbe veszik. Sokan nem hittek a szemüknek az Égiek közül, mikor előző este kézbe kapták csillagfényes báli meghívójukat, mert a bársonyos papír tetejére cirádás aranybetűkkel ez volt írva: „Szerelem.” Semmi több.
Bár sejthették volna, hogy a Vénusz és a Mars ismét keringőzni készül. Voltak előjelek. Titkos csillagrobbanások, halk sóhajok, kacér tekintetek, vágyakozó pillantások, át nem aludt éjszakák, torokszorító szívdobbanások, reményt adó üzenetek, csábító mosolyok. De nem gondolták, hogy ilyen hamar bekövetkezik. Pont most. Ilyen háborús helyzetben. De hát, a szerelmet soha nem érdekelte a háború. A Férfi akkor is beleszeret a Nőbe, a Nő a Férfiba, ha a világ épp az összeomlás szélén áll. Még szerencse! Különben a végén még tényleg összeomlana…

Így viszont soha nem fog. Mert így mindig lesz, aki átvigye a szerelmet a túlsó partra. Mert így mindig lesz Új Élet, mert így mindig lesz remény. A szerelem maga a Remény. Maga az Élet. Igen, így már érthető. Hát ezért szervezték meg a Kozmosz Mesterei ismét ezt a júniusi Égi Bált, hogy a Vénusz és a Mars újra egymásra találhasson és szenvedélyes keringőjében újra, olyan mindent-elsöprően egymásba szerethessen. Hogy újra megerősíthesse Örök Szövetségét. S a Szerelem Tüzében feloldódva lehozza az Égből az Örök Élet Italát, hogy bármilyen bajba is sodorja magát itt lent a földön az emberiség ezzel az Örök Szövetséggel megmenthessék az utolsó utáni pillanatban a világot. 

Ezért köszönt be újra az életünkbe egy gyönyörű, varázslatos szerelmetes teremtő energia a Vénusz és a Mars kvadrátjával június 03-n, melyet egyúttal egy Nap – Vénusz együtt állás is kísér!
A férfi – nő kapcsolatokban megélhető teljesség ideje. A közös nagy teremtések ideje. A szerelemben való kiteljesedés ideje. Az Örök Szövetség megerősítésének szent pillanata.

S annak is, hogy a Nő és a Férfi egy pillanatra megálljon, egymással szembe forduljon, mélyen a másik szemébe nézzen, szívéről egy percre levegye a lakatot, s álarcok, játszmák és szerepek nélkül őszintén meglássa a másikban a Szent Tüzet és az Örök Értéket. A sok csodát, amit kapott nőként a férfiaktól és kapott férfiként a nőktől. És mindezért tiszta szívvel itt és most hálás köszönetet mondjon.

Ezért most én is megállok egy percre. Visszatekintve kamaszkoromig azokra a fiúkra, férfiakra, akikkel különböző helyzetekben össze hozott az Élet nevű varázslatos Játék, tényleg szerencsésnek érzem magam. Drága Férfiak, akikkel barátként, szerelmesként, üzlettársként, tanítóként eddig találkoztam rövid vagy hosszabb időszakokra hálás köszönetet mondok Nektek! Köszönöm, hogy vagytok, hogy erőtökkel, hitetekkel, szerelmetekkel, tisztánlátásotokkal, logikátokkal, eszetekkel, kitartásotokkal, humorotokkal, vagy néha kemény leckéitekkel segítettetek azzá lennem, aki most vagyok. Mert egyedül nem megy! Olyan jó mellettetek biztonságban lenni. Kelletek ahhoz, hogy széppé tudjuk varázsolni ezt a földet! Hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet és örömöt sugározzunk lényünkkel. Kell az az ölelő kar, az a csók, az az üzenet, az a virág, az a féltő szó, az a szigorú tekintet, az a mindent feloldó nagy nevetés, az a bíztató gondolat, az a kitartás, az a zseniális ötlet, az a bók, az az elismerő pillantás. És kell a kétely is, a nagy kérdések, a kritikák, amik arra ösztönöztek, hogy ne higgyek el mindent elsőre, mint egy naív kislány. Köszönöm Nektek mindezt! Olyan jó, hogy vagytok! Olyan jó Veletek, mellettetek Nőnek lenni. Így kerek ez a gyönyörű isteni testet öltés itt a Föld nevű bolygón.  


Külön köszönöm az Édesapámnak, hogy mindig hit bennem, még akkor is, amikor nem adtam rá túl sok okot. Így tanultam meg hinni a lehetetlenben – hogy aztán elérjem a lehetetlent is. Köszönöm, hogy mindig a legszebbnek látott, így én is megtanultam mindig szépnek látni magam. Köszönöm két nagyapámnak a föld szeretetét! Mindketten tisztelték és ősi tudással szenvedélyesen művelték a földet, így nekem is véremmé vált a magyar föld szeretete, ezért mély áhítattal szagolom esőtől áztatott földünket a kertben, mikor a veteményest gyomlálom vagy az új hajtásokat simogatom. Ők tanítottak meg életükkel arra, hogy nem az az igazi gazdagság, ha milliók állnak a számládon (főleg egy virtuális térben), hanem az, ha tiszteled és szereted a Földet, ahol élsz, s főleg, ha van saját jól termő, dús földed, amit örömmel művelve még termőbbé tehetsz. Mert így lehetsz független és a sorsodnak még inkább királya. Mikor idén a saját cseresznyefánkról eltettem életem első cseresznye befőttjét szeretettel gondoltam rájuk.

Végül – s főleg – köszönöm a szerelmeimnek a Szerelem Varázsát, amiből úgy tudtam meríteni kamaszkorom óta, hogy még amikor egyedül jártam az utamat akkor is segített beleszeretni a pillanatokba vagy épp önmagamba. Mert így tanultam meg, hogy nagyot varázsolni csak így lehet. Szerelmesen.
És még valami. Az elmúlt években nagyon sok férfi tisztelt meg bizalmával és keresett fel asztrozófiai elemzést kérve. Ez számomra külön nagy öröm, mert így soha meg nem ingatható hitre tettem szert, látva mennyi erős, bátor és tiszta szívű férfi él ebben az országban. És így abban az áldásban lehet részem, hogy láthatom azt, amit sokan nem látnak még, hogy a Magyar Férfiak készen állnak. És amikor eljön az ideje isteni tengelyükbe állva visszabillentik a világot a saját tengelyébe. 

Szóval, mit is írhatnék még a Vénusz, a Nap és a Mars szerdai közös táncáról? Isteni lesz.

Nézzük hát miért is. 
A Nap és a Vénusz együtt állása a csillagképi környezetet nézve a Bika csillagkép szarvánál következik be! Ez azért különleges, mert egyértelműen az önlegyőzésből születő felemelő erőről üzen. Ez az önlegyőzés egyrészt a Tejút – az isteni minőségek – felé emel, másrészt segít kiemelkedni egy nehéz helyzetből is. 
Ehhez persze a fő mozgató rugót a szerelem érzése adja – akár a másikba való szerelem, akár az életbe vetett szerelemé. De az is lehet szerelmes szeretettel alkotunk valamit ezekben a napokban,  s ebben tudunk nagyon kiteljesedni most. Mindenképpen fontos, hogy az isteni minőség felé az emel fel, azaz akkor tudjuk magas szinten a legjobbat kihozni ebből az amúgy elsőre talán küzdelmesnek tűnő helyzetből, ha a Bika szarvát nem külső küzdelemre használjuk, hanem magunkat győzzük le!

Most van itt az ideje épp ezért lehúzó erőinkre rálátni, s a most érkező égi erőt az ezek feletti győzelemre használni. 

Itt megint fontos azt tudni, hogy mindig minden bolygót és fényszöget LEHET magas szinten is működtetni! Bárki bármit mond, ez így volt, van és lesz. Mert ez alapvető törvény az univerzumban! Ezt soha nem lehet elvenni az emberektől, mert aki ezt elveszi az a szabad akaratuktól fosztja meg őket. Maga a bolygó és a fényszög ugyanis egyfajta „energia”, neki teljesen mindegy hogy nyilvánul meg – mi emberek vagyunk azok, akik Isteni Fényünk erejével tudatosan magas szinten hívjuk be ezt az anyagba (s persze Isteni Erőnk tudatának hiányában esetleg alacsony szinten). A Fény-üzenetek pedig nem láthatóak a zodiákus szintjén, csak a csillag-képekben. Tehát ha például ezt a Nap-Vénusz együtt állást csak a zodiákusban nézem, akkor annyit látok, hogy az ikrekben lesz. De ez itt nagyon kevés a Valódi Tudáshoz! Mert a Fény-képek az Égen vannak róla. És az Égre nézve azt látjuk most a Nap a Bika csillagképében jár.

A Mars teremtő fényszöggel való kapcsolódása az érzelmi teljességet és harmóniát elhozó Nap-Vénusz együtt állásához persze rejt magában feladatot is. Valamit meg kell fejlődnünk benne. Úgy is mondhatom, valamit most meg kell ugranunk önmagunkban. Legyőzve talán egy félelmet, vagy legyőzve kishitűségünket, esetleg indulatainkat. Magas szinten ehhez ad erőt a Mars, hogy most meg tudjuk ugrani belül ezt a szintet! Tehát nagy lehetőség!

Június 2-3-4. épp ezért a szerelmi kiteljesedés mellett az erő napjai. Erőt ad megtenni, meglépni valamit, amit korábban nem mertünk, nem tudtunk volna. Főleg a szerelem, az érzelmek témájában, illetve egyéni kreatív teremtő erőink működtetésében. Nagy lendületet kapunk, kezdeményező és indító erőt. Bátrabbak leszünk, jobban merünk kockáztatni, s most kell is, hiszen ez vezet az isteni minőség felé, ez segít a kiemelkedésben.

Egyben az érzelmek nyílt, őszinte felvállalásának ideje. (Közvetve de már felsejlenek Nimród csillagai is, amely a nagy felvállalás stációja lesz.)

A Nap hamarosan (június 16-19. között) kilép a Bika szarvai közül és beáll Nimród Koronája fölé, azaz eljön a koronázás ideje. Sorsunk királyává válhatunk, s ez a június 3-i Nap, Vénusz. Mars fényszög ezt a koronázódási pillanatot készíti elő.  Ehhez kell az önlegyőzés és a bátorság!

Mindez persze egy beavatás! Hiszen a Bika szarva és a Nimród, ahol a Nap most jár beavató környezet az Égen. Ezt a belső beavatást azért is érdemes most kicsit tudatosabban végig vinni, mert a most megszülető önlegyőzési képesség és az emelő erő fontos eszköz lesz a kezünkben ősszel, amikor újabb vizsgafeladatot kapunk az Égtől.

A Nap-Vénusz együtt állásában mindig van egy kis plusz varázserő. A varázslás ideje (amit a június 5-i mágikus Telihold csak felerősít majd).

Most az a különleges benne, hogy a Vénusz hátrálva, égi irányba haladva áll bele ebbe a szépséges táncba. Így szerdán nem csak érzéseinkre (vagy egy kapcsolatra) láthatunk rá máshogy – égi irányból -, de egyúttal segít a bennünk élő Isteni Fényre is „máshogy” ráérezni, s ebben a teljességet megélni. Az egó egy kicsit félre áll, mert most nem a „földi irány” számít, hanem a kozmikus terveknek jött el az ideje. Ezzel segíti ez a pár nap, hogy Isteni Énünkkel még erősebb szövetségre lépjünk, Isteni Tengelyünket megerősítsük a szerelem (mint érzés) állapotában.

Érzéseinkre teljességében láthatunk rá! És a párkapcsolatok világában az Égi Tervre is.

A Bika a termékenység állata, a földi, az anyagi stabilitás és a biztonság szimbóluma. Így ez a fényszög segít abban is, hogy most máshogy (nem földi, hanem Isteni Énünkkel) tisztán rálássunk arra, miben és hogyan lehetünk termékenyek. Vagy termékenyebbek. Miben és hogyan tudjuk termőbbre fordítani életünket, a fizikai világban bőséget, szépséget és stabilitást teremtve. Mert a Bika a szépség és az életörömök üzenete és ereje. A színes, illatos, ízletes, formás, pompázatos világé. Érzékszerveink tudatos működtetésére emlékeztet és a bennük rejlő varázserőre (ahogy az indián imádkozik!).

Így hát állj meg egy kicsit most és nézz körül milyen gyönyörű ez a Föld! Most van itt az ideje a töltekezésnek. Élvezd a napfényt és a nyári záporok mennyei illatát. Kóstolj meg egy ízletes epret, kortyolj bele egy pohár hűvös száraz fehérborba, kóstolj meg egy frissen süt sajtos pogácsát, harapj bele egy finom kenyérbe, igyál egy pohár bodza szörpöt. Használd a szemedet, a füledet, a kezedet, az orrodat, a nyelvedet – a teremtett világ csodáinak befogadására! Miért, szerinted mégis miért teremtette ilyen szépre isten a világot? Hogy élvezd, hogy örülj neki és hogy ennek alapján te is teremts egy ugyanolyan gyönyörűt – saját, egyéni isteni teremtő erőddel. 

Szeretettel,
Veres Mónika

2020. június 01.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email