Az indián győzelme

Az indián győzelme

– A radikális belső változás napjai –

Az előttünk álló pár nap ismét mozgalmas lesz és jelentős változásokat hozhat. Kedden és szerdán a Nap ugyanis teremtő kapcsolatba kerül a Plútó – Jupiter együtt állással. (Nap – kvadrát Plútó, Jupiter, április 14-15.)

A helyzet különlegessége, hogy a Nap a Felfelé úszó halak csillagainál jár! Itt van a kulcs.

Ez azt jelenti, hogy lényegében ez a két nap a szintemelkedésben és az ördögi körből való kilépésben óriási segítség, mert nagy erőt ad hozzá, hogy ennek szellemében valamit konkrétan megtegyünk. A Nap a cselekvő erőt adja a kezünkbe ezekben a napokban, valami olyan lépéshez (vagy döntéshez), amellyel életünk egy adott területén eddig nem tudtunk kilépni az „ördögi körből” pedig a sors már rég jelezte ennek szükségességét. Ez lehet az egész eddigi életünkkel kapcsolatos, lehet egy szemléletmódbeli változás, lehet a férfiakhoz való viszony (nők esetében), a nőkhöz való viszony (férfiak esetében), általában párkapcsolati kérdés, a pénzhez való viszony, a családhoz vagy a hazánkhoz való viszony, egészségügyi probléma vagy egy munkával kapcsolatos kérdés.

A Felfelé úszó halakkal kapcsolatba lépő (egész eddigi világunkat felforgató) Plútó – Jupiter együtt állás egyben a szintemelkedés idejét is jelzi, mely ebben az esetben radikális és átütő erejű hatással jár. Ezekben a napokban a radikális döntéseknek vagy lépéseknek jött el az ideje, melyben nincs helye kompromisszumnak! És ez fontos. Ugyanis azt jelzi az Ég, most csak a radikális lépések tudnak szintemelkedést hozni. Csak ezzel lehet kilépni az ördögi körből! Semmilyen félmegoldás vagy enyhébb, köztes megoldás nem képes KIEMELNI minket abból a helyzetből, melyben voltunk eddig, melyet talán nehéznek ítéltünk meg – vagy melyet évtizedek óta, vagy akár életek óta pörgetünk újra és újra, újra és újra.  

Ez azt jelenti, hogy nem csak egyéni szinten nagy lehetőség ez, de akár az egész emberiség számára is fontos kozmikus pillanat az istentudáshoz visszatalálni és a karma-körökből teljesen kilépni.

Bár hoz feladatot és akár próbatételt is a kedd és a szerda, de ha BELÜL képesek vagyunk azt a radikális változtatást megugrani, amit az Isteni Terv (illetve Isteni Énünk) ki akar hozni belőlünk, akkor most egy szinttel feljebb EMELKEDHETÜNK.

Viszont épp ezért fontos, hogy még mindig a belső munkának van itt az ideje! Azaz, ne rohanj sehova, ne dühöngj a „helyzet” miatt, próbálj még otthon maradni! Nem azért, mert ezt rád akarja bárki kényszeríteni, hanem azért, mert a Kozmosz jelzi, sőt kiabálja, hogy ennek itt van az IDEJE. Értsd meg végre! A világ egyszerűen nem mehetett tovább úgy, mint eddig.

A Föld – Földanya, mint élő entitás – nem bírta tovább elviselni, amit évszázadok óta műveltünk: a pusztítást, az állatvilág kiirtását, a környezetszennyezést, a fák kiirtását, a füstöt, a gyár-óceánt, és még sorolhatnám. … Nincsenek „sötét” összeesküvések a háttérben, mert itt és most nem ez a lényeg! A lényeget értsd meg! Mindez a Kozmosz, a Teremtő és a Földanya határozott figyelmeztetése, melyet vastag piros felkiáltójellel tett most már oda az orrunk elé – mert sajnos, amíg csak babarózsaszín bájos cirádákkal rajzolgatta, addig nem értettünk belőle egy árva szót sem. Ha mélyen magadba nézel tudod, ha ez nem következik be ilyen radikálisan semmin nem változtat az ember.  

Tehát. A jelenleg kialakult helyzet a világban, az életünkben nem „sorscsapás” vagy „gonosz erők műve”, hanem egy világos és egyértelmű Kozmikus Terv, azaz Isteni Terv része! Azaz célja van! Mégpedig olyan célja, ami nem ellenünk van, hanem értünk. Aki ezt megérti ebben a helyzetben, az sokkal gyorsabban és könnyebben (nyugodtan ki merem jelenteni: boldogan) viszi végig azokat a BELSŐ VÁLTOZÁSOKAT, amiket a Kozmosz Rendje most ki akar kényszeríteni belőlünk az evolúciós fejlődés jelen pontján. Emlékeztetőül, a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter hármas hatása a következő energiát hozta el a földre 2020. tavaszán (az „Amint Fent, úgy lent” törvénye alapján) :

Itt a kikerülhetetlen ideje (Szaturnusz) az Isteni Terv alapján (Jupiter) egy radikális, mélyreható változásnak, mely nem tűr kompromisszumot (Plútó). Ehhez a változáshoz most belül kell lennünk ön-MAG-unkkal és el kell mélyülnünk, s ez csak és kizárólag akkor lehetséges, ha egy időre teljesen bezárulnak a falak és ajtók körülöttünk (Szaturnusz).

Hiszen hiába kaptuk évtizedek óta a jeleket, a figyelmeztetéseket Istentől, a Földanyától, hogy „Állj meg ember, így nem mehetsz tovább, ez a pusztulásba visz és nem az Életbe!”, nem álltunk le. Most miért vagyunk megsértődve? A Szaturnusz egyszerűen behúzta a kéziféket. Ez a dolga. Ennyi történt. Ha megértjük a kozmikus OKÁT és elindulunk BEFELÉ, hogy az Örök Értékekhez és Isteni Részünkhöz visszataláljunk, akkor az ajtók azonnal kinyílnak újra. De csak akkor. Csak akkor. Érted?

Véleményem szerint az április hónapot még erre kell szánni mindnyájunknak. Türelemmel. Belső munkával. Az Élethez, a Földhöz, Istenhez, Isteni Énünkhöz való eddigi hozzáállásunk TELJES megváltoztatásával.

(És jelzem előre, hogy a nyári felszabadulás után ősszel egy ismétlő vizsga várható.)

Ha ebben a pár napban esetleg ez a belső radikális fordulat (amit a fenti fényszög hoz el) elmarad – mert továbbra is megúszásra játszunk -, akkor a sors egy kemény pofon formájában figyelmeztethet vagy kényszerítheti ki nehezebb úton a változást. De abban az esetben, ha még ebből sem képes valaki tanulni és az isteni fejlődés szükségszerűségét megérteni, akkor maradhat abban a „fizikai börtönben”, amiben eddig is szenvedett. De szerintem ne ezt válaszd.

Tehát, amire most érdemes figyelni az a következő. Gondold végig mi az az „ördögi kör” az életedben, ami régóta fogva tart. Milyen radikális döntésre lenne szükség ahhoz, hogy végre kilépj ebből a helyzetből? Ehhez mit kell teljesen elengedned? (Ide értve a belső minőségeket, szokásokat, blokkokat, félelmeket is.)

Itt az idő: tedd meg, lépd meg, engedd el. Korábban sokat írtam róla, de most újra aktuális, ha az elengedés belül, meditációban megszületik – kvázi az egó időleges elengedésében – akkor külső elengedésre már nincs szükség olyan radikálisan, vagy sehogy. (Ajánlom szeretettel márciusban készült vezetett meditációmat, melyet a Youtube-on megtalálsz „Veres Mónika csillagtitkok meditáció” néven.)

Mit érdemes szem előtt tartani ebben a pár napban? A szeretet törvényét, az igaz szerelmet, az örök értékeket, az isteni minőséget, a Teremtő erejét a szívünkben, Isteni Énünk emelő erejét, a Földanya tiszteletét. Ennek alapján dönteni.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez mindenképpen egy BELSŐ döntés kell legyen. Csak utána jöhet a többi, kint. A radikális belső változtatás a lényege. A belső „ugrás”.

Ide tartozik annak felismerése is, hogy határtalan ISTENI ERŐ és isteni tudás működik bennünk. A Plútóval úgy mondjuk dimenziót lehet ugrani, tehát ezekben a napokban egy olyan belső „dimenzió ugrás” érkezik, mellyel eddig rejtett, isteni képességeinkre ébredhetünk rá. Arra, hogy a lehetőségeink emberként határtalanok.

És mivel a Felfelé úszó halak csillagai érintettek a Nap révén, ezért újra belép egy magasabb szintű üzenet. A Felfelé úszó halak ugyanis egyrészt Jézus üzenete és a hazavezető útról szól, másrészt itt lehet legkönnyebben vissza találni BELÜL az Isteni Részünkhöz! Oda vezet vissza.

Jézus mutatta meg, hogy lehet itt a földön emberi testben és emberi létezésben egy belső úttal szintet emelkedni és isteni teremtő – és varázserőnket működtetni. Ennek a tanításnak a kulcsa a SZERETET. A Szív-központú létezés.

És annak a tudata, hogy isten bennünk van! („Mert az isten országa Bennetek van” LK17,21) Ehhez segít hozzá a Felfelé úszó halak energiája.

Ismételve a 2020. esztendő sorsfordító üzenetének lényegét -, mert április 14-15-n ez a folyamat ismét maximumra kapcsol és nagy lehetőséget hoz abban, hogy megugorjuk ezt a szintet. Most kell egy határozott döntéssel az Isteni Rendhez és Isteni Énünkhöz visszatalálva végrehajtani a belső szintemelkedést ahhoz, hogy az idei esztendő kozmikus vizsgájában ötöst kapjunk. Mert aki ötöst kap az – és csak az – nyeri vissza kint is a szabadságát. A többiek önmaguk „foglyai” maradnak.

Tegyük hozzá, ennek a folyamatnak egyik szellemi vezérlő elve a Szent Korona tan, hiszen tudjuk, hogy a nagy bolygó-hármas a Nyilas csillagaiban aktiválódott, mely a Déli Koronát őrzi az Égen, mely a Magyar Szent Korona égre írt üzenete. Ebből viszont az következik, hogy a folyamat központi helye Magyarország lesz és a Kárpát-medence.

Nagyon fontos épp ezért ebben az időszakban a szövetség ereje, azaz, ha téged már az Isteni Részed vezet, akkor nyújtsd ki a kezed és emeld magaddal a többieket is! Ez is a Felfelé úszó halak kiemelő hatása.

Tehát, milyen radikális változást hozhat a következő pár nap magas szinten? Ha mostantól az Isteni Énünk vezet – barátságban az egóval, de magabiztosan átvéve az irányítást. Válj olyanná, mint az indián, aki a vadlovat kemény munkával és nagy szeretettel megszelídíti, s társává teszi, szövetségesévé. Szereti, vigyáz rá, eteti, gondozza, barátja, sőt társa lesz. De a főnök ő marad. Így lesznek legyőzhetetlen páros.

Így lesz most tiéd a győzelem.

Szeretettel kívánok isteni lovaglást:

Veres Mónika

csillagtitkok

2020. április 12. Húsvét Hétfő

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email