Szerelem, szerelem áthozott szerelem

Szerelem, szerelem áthozott szerelem

Igen, jól olvastátok. Nem „átkozott” a szerelem, hanem áthozott!

Micsoda különbség van a kettő között! Nem véletlenül akarták elfeledtetni velünk. Hamarosan az is kiderül, miért és honnan áthozott.

Köszönet Fehér-Pál Ritának, aki felhívta erre az aprónak tűnő, de nagyon fontos különbségre a figyelmemet. Vagy inkább emlékeztetett. (Párjával, Fehér Tamással közösen írt Ikerlángok című könyvét sok szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe.)

Szóval. Annyi mindenről írhatnék most. Koronákról, koronázódásról, buta vírusokról és a hozzájuk kapcsolódó nevetséges cirkuszokról, félelmekről, születő reményekről, szabadságvágyról, a maszkok mosolyt takaró rémisztő hatásáról, a „kötelező” távolságtartás emberi közelségtől és öleléstől megfosztó manipulatív eszközéről, a világ változásáról, a felébredésről … de nem erről fogok. Mert mindez másodlagos ahhoz képest, ami születik épp az Égen. Ami még nem annyira kézzel fogható (de hamarosan az lesz), csak finom rezgések formájában, angyalszárnyakon közelíti lassan, óvatosan a földet. Amiről sokak figyelmét talán elfordította most a megélhetéssel, a bezártsággal vagy félelmekkel vívott küzdelem, amiről, talán azt gondolják sokan felesleges butaság csupán, de ami úgy tűnik mégis az egyetlen megoldás lesz a kezünkben. A legősibb Erő. A legősibb Kozmikus Titok. A Szerelem.

A Szerelemről fogok írni.

Nem is akármilyenről. Az áthozott szerelemről.

Mert olyan csodát rajzolt varázsujjaival a Csillagfényes Égi Palettára a Fő Karmester, Isten, hogy nem tudtam nem azt gondolni rögtön, ez bizonyára a jutalom, az isteni cukorka mindazoknak, akik letéve félelmeket, felül emelkedve a látszat „problémákon” megnyitják magukat ennek a különleges Kozmikus Rezgésnek. Mert ehhez bizony meg kell nyílni. Jelen kell lenni neki. Rá kell hangolódni. Kell hozzá csipetnyi bátorság. Hiszen meztelen lélekkel lehet csak beleállni.

A kulcs, a titok a csillagképi környezetben lesz, itt jelenik meg a finom-energia, pusztán az ember által alkotott zodiákus szintjén ez nem mutatja meg magát. Nézzük hogyan.

A Vénusz május 04-n teremtő fényszöget alkot a Neptunusszal, s ezt a hatást még kétszer megismétli júliusig. Azaz ismét egy hármas aktiválódást láthatunk, ami mindig kiemelt üzenet az Égen. A második hatás május 21-22-n lesz (ott a Merkúrral karöltve), a harmadik pedig július 27-n. Természetesen ez is egy folyamat, a végső kicsengése – az isteni koronázódás maga – így július vége.

A lényege pedig különös módon összefügg azzal az üzenettel, amit nemrég írtam az egyik írásban, s egy budhista legendához kapcsolódik. Így szól: Az utolsó időkben megnyílik az Ég Kapuja, s azon megérkeznek Fentről az Égi Világból az Égi Lovasok, hogy végig száguldva a világon megtisztítsák azt. Ezt a Kaput Hunor és Magor nyitja meg.

Az Égen valóban látható egy gyönyörű kapu, amit Tejút Kapunak hívunk, ez az Auriga csillagkép. S mellette ott áll az Ikrek csillagkép, mely a magyar hagyományban Hunor és Magor testvérpárt jelképezi, Nimród Királyunk gyermekeit. A legendának tehát van Égre írt háttere, alapja.

És most ez a Kapu megnyílik, s nem is akármilyen üzenettel. A Szerelem tudja ugyanis csak megnyitni. De nem a sima földi.  Hanem az Égi Szerelem. Az áthozott szerelem (amiről Fehér-Pál Ritáék is írnak könyvükben).

Mi a különbség? A földi szerelem többször is beköszönthet az életünkbe, találkozások, társak vagy karmikus kapcsolódások révén. Valami dolgunk van egymással, esetleg rendezni valónk, amit itt a földön egy „szerelem” érzésében tudunk legjobban megoldani vagy elrendezni. Esetleg tanulni vagy fejlődni tudunk benne, s általa. Ez is egy nagyon fontos, mély és szép érzés! De. De van valami más is. Valami több. Ami örök, időn és téren túli. Amiről a János Vitéz is szól. Ahogy Jancsi és Iluska szeretik egymást. Ami túlmutat a földi valóságon bizonyos értelemben (persze ettől még földi testben megélhető, sőt!), és amire éretté kell válni, tehát komoly próbákat kell hozzá kiállni. A János Vitéz csillagképi szimbolikájának elemzése egy külön írást is megérne, de most nem szeretnék belemenni ebbe. Itt csak annyit, mielőtt Jancsi bejut Tündérországba – ahol újra találkozhat Iluskával – három vadállatot kell legyőznie. Az oroszlánt, a medvét és a sárkányt. Ez a három csillagkép egymás felett helyezkedik el az Égen: alul az Ekliptikánál az Oroszlán, felette a Nagymedve és legfelül az Északi Égbolton a Sárkány. Ez egy beavatási út. Az Oroszlán és a Medve – többek között – a sorsunk feletti teljes uralom állomásai, a Sárkány pedig a „végső győzelem”. Az egó feletti végső győzelem. Az Égi Szerelem megéléséhez földi testben tehát mind a három szintet meg kell lépned – BELÜL.

Hogy kapcsolódik ez a Vénusz – Neptun hármas fényszögéhez? Hát úgy, hogy a Vénusz a „földi szerelem”, a Neptun pedig a „mennyei szerelem” szimbóluma. Az ő aktiválódásuk most együtt a Mennyei Szerelem földi síkon való aktiválódását, konkrét megvalósulását jelzi!

És az Égi Kaput ez fogja megnyitni. Illetve nyitja már folyamatosan persze azokon keresztül, akik már élik. Hisz egyre többen élik. Van, aki „ikerláng szerelemnek” hívja, van, aki „duál szerelemnek”, de ezek csak nevek. A lényege az eredeti ős EGYSÉG-élmény és tudás. Hogy valamikor a teremtés pillanatában EGY-ek voltunk, EGY Isteni Fénysugár vált ketté, s elindultunk külön is tapasztalni, fejlődni. Elsodródtunk, elszakadtunk, hogy ezt is megtapasztaljuk, de egy ponton találkozunk és újra EGGYÉ válunk, ezzel segítve itt és most a föld felemelkedését. Ez az Égi Szerelem ugyanis mindennél nagyobb „kozmikus isteni energiabomba” és hatalmas erővel emeli a rezgés szintet. Úgy emeli, ahogy semmilyen ima, tudatosság, spirituális mágia, technika, hókusz-pókusz nem tudja. Mert ezt az erő-teret (amire most nagy szükségünk van), CSAK ez a Kozmikus Szerelem képes létrehozni. Az ősi magyar vallás nemhiába szerelem-vallás és nem bűntudat-vallás. Mert bizony még fel se tudjuk fogni milyen sok közünk van nekünk magyaroknak ehhez az Égi Szerelemhez.

Az Égen ezt jelzi Nimród, ahol ma jár épp a Vénusz!

Nos, ezen a ponton gondolom érted miért most zajlik mindez, miért most nyitja meg Isten ezt a Kaput az Égi Szerelem erejével. Mert fordulóponthoz érkezett a föld. És ez segíti a felemelkedést.

Tudom furán hangzik, de bizony azoknak is, akik épp nem olyan létidőt élnek, hogy ebben a szerelemben élhetnének. Mert az ikerlángok sorozatos összekapcsolódása vagy meglévő szerelmük megerősödése egyre nagyobb és nagyobb energia-kört formáz, ezek a körök majd egymásba kapcsolódnak és így terjed egyre szélesebb, egyre erősebb hatósugárral a rezgésszintet felfelé hangoló Szerelem Energia-mező. Segítve azoknak is, hatva azokra is, akik épp nem élnek benne az Égi Szerelemben. (Biztos éreztétek már, hogy ha különleges kisugárzású pár közelében vagytok, akkor az ő közös energiájuk emel titeket is, felhangolja a környezetet maga körül.)

De nézzük tovább a csillagokat.

A Vénusz tehát a Bika szarvaitól kiinduló Auriga (Tejút Kapu) alatt, s épp Nimród Koronája felett aktiválódik a Neptunusszal háromszor. (A magyarság szellemi üzenete mindenképpen fokozott szerephez jut a Nimród csillagkép révén.) A Neptunusz pedig a Visszaúszó halak csillagképben jár, ami egy visszatérő társról vagy egy visszatérő érzésről szólhat. Tehát olyan szerelem, olyan érzés jelenhet meg az életünkben, amely vagy jelen, vagy előző életből tér vissza hozzánk. És itt lép be a képbe az ikerlángok üzenete, hiszen érezhetjük úgy, a „régóta várt társ” megérkezett. Akár úgy, hogy most történik meg a találkozás, akár úgy, hogy a felismerés, akár úgy, hogy a meglévő társak között most mélyül el még jobban az Égi Szerelem, s ez az érzés tér vissza újra még mélyebben életükbe.

Hiszen mindez az érzelmek elmélyüléséről is szól, új dimenziókat megnyitva belül és ezáltal kívül is.

A Visszaúszó halak persze más üzenettel is bír. Lényegében egy belső érzés képében is megjelenhet, amely isteni teremtő erőnk visszatéréséről szól. Ennek a tudatosulása szintén három lépcsőben zajlik májustól, júliusig.

Ennek az érzelmi átalakulásnak, elmélyülésnek van azonban még egy titka.

Valamit úgy tűnik még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy az Égi Kapun – kéz a kézben – belépjünk.

A Vénuszt kell figyelni! Ő ugyanis május 13-n miután megfordul az Égen (retrográdba) visszamegy a Bika csillagkép szarván keresztül a Bika fejéhez, s ott fordul direktbe majd június 25-n. Ez két dolgot jelent. Egyrészt egy komoly belső munkát jelez, ami az önlegyőzésről szól! A Bika szarva ugyanis „küzdelem”, de nem kint, hanem BENT. Magunkat kell itt legyőzni, lehúzó erőinket és félelmeinket. Mindezt most főleg érzelmi téren, a szerelem témájában. Ehhez ad erőt.

Másrészt a Bika a fejével a Tejútra tekint. Mivel a Vénusz pont itt fordul meg júniusban, ezért azt jelzi, most lehet máshogy rálátni egy kapcsolatra vagy egy érzelemre. Isteni nézőpontból. Talán most „látjuk meg” a másikat. Úgy, ahogy eddig nem láttuk – talán mert az egó szemüvegén keresztül néztük, vagy mert félelmeink elhomályosítottak. Ez egy óriási lehetőség! Hiszen az a szép benne, hogy segít meglátni az istenit társunkban vagy abban, aki esetleg épp mostanában tér vissza életünkbe. Ez a másfajta érzelmi rálátás mindenképpen közelebb emel a Tejúthoz és közelebb visz ahhoz az Égi Szerelemhez, amiről az imént volt szó. Segít a neptuni energiát magas szinten megélni: félelmek nélkül, meztelen lélekkel megélni a szerelmet, a teljes egységet.

És jelzem, hogy akkor is, ha épp nem az „ikerlángoddal” éled ezt az életet. Attól még lehet szép, sőt szárnyaló érzés, a szerelem! Mert a lényeg az, hogy ez a minőség belőled indul ki, te tudsz vele varázsolni! Ha átadod magad neki, ha beleéled magad. Pont ehhez segít hozzá ez a vénuszi mozgás.

Tehát semmiképp nem érdemes hamis illúziókkal áltatnod magad és esetleg éveket várnod a „másik feledre”, aki csak egy fantom az éjszakában. A Neptun alacsony szintje ugyanis a hamis illúziók kergetése, most a szerelem témájában ez különösen nagy lecke annak, aki még nem tudta ezt legyőzni magában és uralni a neptuni energiáját belül. De jó hír, hogy a Vénusz a Bika fejénél majd (főleg június 25. fele) a szerelemmel vagy anyagiakkal kapcsolatos hamis illúziókra is segít teljesen rálátni. Pont azért, hogy utána ezt legyőzd magadban és beléphess az Égi Kapun.

Persze a Vénusz hátráló mozgása másban is segítség. Teremtő erőnkre segít máshogy rálátni. Azt is mondhatnám segít, hogy meglássuk magunkban az isteni termékenységet! Majd ezután a neptuni elvet magas szinten működtetve és ehhez hozzá téve, abban is segít, hogy legszebb álmainkat, vágyainkat megvalósítsuk – konkrétan behívjuk az anyagba.

A nagy visszatérések idejét éljük hát. Társak, örök szerelmek a múltból (jelen vagy előző életből), vagy varázslatos tudás, ősi tehetség, mely egyszer már egy másik életben velünk volt, birtokunkban volt, s mivel most készen állunk rá, most újra rendelkezésünkre áll.

Isteni teremtő erőnk is visszatérhet, hogy segítségével visszavegyük a hatalmat –  az életünk felett! Hiszen a Vénusz pont Nimród Koronájától fordul vissza! Azaz valóban „koronázódunk” de teljesen máshogy, mint ahogy azt sokan gondolják. Ez egy olyan beavató út, amely rengeteg embert fog felébreszteni – főleg a szerelem, de másrészt a szépség, a termékenység, az életöröm energiáján keresztül – nem csak isteni eredetére, de egyben arra is, hogy sorsának királya. Azaz a hatalom nem kint van, hanem bent, bennünk, a saját kezünkben. A Szent Korona visszatérését is jelezheti az időszak épp ezért. (Hiszen Nimród volt a földkerekség első koronázott királya, a magyarok ős-apja.)

Nimród másrészt a felvállalás csillagképe. Az érzelmi felvállalása idejébe léptünk. Mert most jövünk rá, egyszerűen nincs más út, ha az Égi Kapun – egy magasabb minőség felé – be akarunk lépni. A Vénusz és a Neptun háromszori hatása elhozza végül a szerelem és a párkapcsolatok világában a félelmeink meghaladásán túl a teljes felvállalást is, mely királyi élethez segít. És nem csak minket, de ne feledjük szerelmünk példájával (emelő erejével) másokat is!

Jövő héten egyébként befejezve földi haladási irányát megfordul és földi szemmel nézve „hátrálni” kezd a Vénusz mellett a Szaturnusz (május 11.) és a Jupiter is (május14.). Felveszik a kozmikus irányt, s visznek, vezetnek minket is ebbe az irányba. Az Égi Irány tehát nagyon felerősödik jövő héttől, ami jó hír az Isteni Énnek és ezért jó hír az Égi Szerelemnek.

Tehát az előttünk álló hónapok minden ellenkező híreszteléssel ellentétben gyönyörűek lesznek, mert újra visszatér életünkbe a Szerelem Ősi Ereje. Mellyel Új Világot teremthetünk. Hiszen már tudjuk az Égi Kapu ezen a nyáron megnyílik. Főleg az Ősi Párok közös erejével. S az Égi Lovasok az Égi Szerelem emelő erejét meglovagolva átlépnek a Kapun. Az ősi Lélek Párok (Ikerlángok) így segítik együtt, kéz a kézben a föld felemelkedését és a dimenzióváltást. Hogy a fél-elem helyett a szer-elem legyen az úr mostantól a világban. Hogy a szer-elem szent tüzével felvértezve a hatalmat visszavegyük – az életünk felett.  

A szerelem tehát áthozott. Honnan? Az Égi Hazából. Mert ott kötetett. Örökre. Ahogy Héráklész és Hébé szerelme. Ahogy János Vitéz és Tündér Ilona szerelme. És ezt az Égi Szerelmet semmilyen földi törvény, földi szabály, földi félelem, földi akadály soha nem tépheti szét. Mert egyedül ez a tudja megnyitni a Tejút Kapuját.

Szeretettel:

Veres Mónika

2020. május 04.

Szeretettel ajánlom Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás „Ikerlángok” című könyvét fenti témához

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email