Új Tavasz, Új Korszak

Új Tavasz, Új Korszak

Tegnap beköszöntött a tavaszi napéjegyenlőség, ezzel Új Korszak veszi kezdetét! (2022. március 20.)

Idén különlegessége, hogy a „Béke tavaszi dallama” a fő irányvonala, hiszen az április 12-i Neptun-Jupiter együttállást és a május 04-n aktiválódó Jupiter-Plútó fényszögét készíti elő. Mindkettő a Krisztustudatosság erejét hirdeti, melynek a béke és a szeretet a két pillére. Aki erre most belül ráhangolódik annak valóban elindul egy Új Korszak az életében idén tavasszal. És ez nem csak egyéni szinten most, hanem emberiség szintjén is! Hiszen az egész emberiség gyökeres átalakulásban van – lehet látni -, s a tét nem kisebb, hogy egy magasabb dimenzióba fel tud -e lépni (illetve mekkora arányban tudnak majd fellépni). A magasabb dimenzió viszont nem egy „külső látható valami” lesz, hanem TUDATÁLLAPOT. Ez azért jó hír, mert így bármikor, bárki csatlakozhat. Még az utolsó pillanatban is.

Persze az isteni tudatállapot mellett a SZÍV-tudatosság és a szeretet energiája a másik kulcs ehhez. Így együtt.

Ez az Új Korszak születik most, ez kezd el lassan testet ölteni március 20-23. napjaiban. De azt is látjuk, ez most egy nehéz szülés. Nem baj, szerencsére rengeteg, rengeteg (!) Fény-harcos segédkezik ebben a szülésben (az istenember születésében) ősi erejét újra életre keltve. Még soha ennyi békekör, békeima felhívás, békemeditációs szerveződés nem volt Magyarországon, mint most! És ez már a győzelem biztos jele.

Mert a béke bizony testet fog ölteni legkésőbb május elejére. Minden égi hatás erre utal, ezt támogatja!

De! De, még nem lehet megállni, még tenni kell érte.

Még jó pár hónapig (nagyjából május közepéig) aktívan, tudatosan, isteni tengelyben állva együtt, közös összefogással le kell fűznünk, meg kell teremtenünk itt és most a BÉKÉT és a SZERETETET.  A belső szabadság és belső szerelmetesség állapotát. Ehhez ajánlom újra szeretettel a pár hete készült új (rövidebb) meditációmat, melynek címe: Békemeditáció. Ha lehet a 7 napon túl még hallgasd és csináld velünk pár hétig (persze később is lehet bármikor, mert alapvetően is segít a belső béke megteremtésében, valamint azt az érzést erősíti benned, hogy a hatalom a te kezedben van az életed felett). 

A mostani napok energiái a következők:

Március 20. tavaszi napéjegyenlőség. A Nap ezzel belépett zodiákus szinten a kos jelébe, miközben csillagképileg a Visszaúszó halak csillagai alatt halad.

A szellemi vezérlő elv tehát jelenleg a belső összegzésről, a számvetésről és a BELSŐ REND megalkotásáról szól! Ideje van lezárni minden halott, életképtelen (vagy szeretetnélküli) helyzetet magunkban és magunk körül. Mert ezen vezérlő elv segít abban, hogy a kos zodiákus jelében járva a fizikai szinten el tudjunk indulni egy új, de már magasabb minőség felé. Hiszen a kos jelében a hétköznapokban már megjelenik a lendület, a kezdeményezés és a cselekvések ideje. Lehet új utakra elindulni bátran, akár vakmerőn is. Bizony lehet kicsit kockáztatni is, az ismeretlenbe belevágni, lesz, ami lesz … De, fontos! Mindez csak akkor sikerülhet magas szinten (hogy ne ördögi körben szaladgálj) , ha a Halak csillagainak magas hívó szavát meghallod és belül rendet teszel, belül lezárod aminek már lejárt az ideje. Ha a befejezés áldozatát képes vagy meghozni egy szinten. 

Az új tervek, új dolgok, új projektek, új életszakaszok elindíthatóak most, ennek kedveznek az égi energiák – a belső rend talapzatán állva áldás is lesz rajtuk. 

A március 21. hétfő a Merkúr és a Jupiter szoros együttállása. A megbékélés, a békekötés és a megbocsájtás ideje. Itt az idő önmagadnak is megbocsájtani. (A bűntudat nagyon nagy teher!)

A nagy, mélyreható, őszinte beszélgetéseknek is kedvez. Különleges, hiszen két csillagképet kötnek össze: a Vízöntő jövő vízét és a Visszaúszó halak csillagait. Visszatérő helyzetek vagy visszatérő beszélgetések érhetnek el hozzád. (Esetleg visszatérő társak vagy előző életből visszatérő tudás, de csak ha készen állsz rá.) Ha valami – vagy valaki – visszatér arra figyelj nagyon, hogy máshogy állj hozzá, máshogy old meg, mint a múltban. Magasabb szinten és bölcsebben. A hétfői nap az ősi tudásban, a tanulásban való elmélyülésnek is nagyon kedvez, hiszen olyan titkok jöhetnek a felszínre, amihez korábban talán nem fértél hozzá.

A március 21. hétfő ezentúl az IMA és a hálaima kiemelten fontos napja! Érdemes ennek is energiát adni most. Elsősorban a BÉKÉÉRT való imáknak van itt az ideje és ereje. (Ajánlom szeretettel az új Békemeditációmat vagy a reggel 7 órás és este 21 órás közös hálaimát. Lsd. az Imák menüben.)

Március 22. kedd a megújulás és felszabadulás erejét hozza el, hiszen ekkor alkot teremtő fényszöget (kvadrát) az erő bolygója a Mars és a zseniálisan merész Uránusz. Átlagnál nagyobb erő van ekkor  a megtisztulásban és teherletételben. Érdemes hát minden múltból cipelt terhet lerakni vele, hogy végre szabaddá válj. Kifejezetten kedvez új dolgok felé való megnyílásnak is. Ha te magad hívsz be most valami újat az életedbe tudatosan, akkor szárnyaló, emelő erejét fogod érezni és olyan új lehetőséget mutathat meg, amit addig talán nem vettél észre, de ami egy istenibb szint felé emel. 

A március 23. szerda zárja a sort. Ekkor a Merkúr szorosan együttáll a mélylélek bolygójával a Neptunnal is. Így tehát összegezve, a március 21-22-23. napjai egy szép hármas együttállást hoznak, a Merkúr-Jupiter-Neptun hármasát. Ez az, ami az április 12-i Krisztusi Fényt, azaz Jézusi Visszatérést előrehozza kicsit! Fontos újra hangsúlyozni, hogy ezt ne kint várd, hanem mint BELSŐ ÉLMÉNY állj hozzá és magadban éld meg a „Jézusi Visszatérés” ősi erejét! A szívtudatosság energiája is ide tartozik, tehát érdemes ebben a pár napban – de főleg március 23-n – meditációval vagy imával belső isteni magodhoz kapcsolódni, illetve akár légző gyakorlatokkal a szív-tengelyt erősíteni magadban. 

A szerda ezentúl átlagnál jobban kedvez a tudatalatti tisztításának, programozásának. Azaz érdemes olyan pozitív terveket, vágyképeket meditációban a tudatalattiba bevinni, amelyet szeretnél a jövőben megteremteni az életedben, s amire szívedben is rezonálsz. (Képzeld el és szeress bele.)

Nagyon fontos, erős teremtő napok ezek ismét! A figyelmedet próbáld minél inkább erre – és csak erre – fókuszálni. Nagyszerű terveidre, szívbéli vágyaidra. Hiszen, tudod: az energia életet ad az anyagnak. És a Vízöntő csillagaival most új jövőt írhatsz magadnak. Hogy a vágyott boldogság, a vágyott béke visszatérhessen végre. Ennek a BELSŐ érzelmi és szellemi állapotát tudod most ebben a három napban megteremteni!

A meditációk most átlagnál könnyebben segítenek a Fensőbb Éneddel szorosabban kapcsolódni, aminek szintén ideje van. És ez a félelmek alacsony rezgéséből ki is emel. Ha csak lehet fordíts most erre időt, elvonva figyelmed a „külvilág” manipulációjától. A meditáció ezentúl a belső Krisztusi Fény megtalálását is nagyon segíti, hogy erre a gyönyörű, magas isteni rezgésre (energiára) egyre tudatosabban ráhangolódj (hiszen április elején érkezik teljességében). Mert magasabb dimenzióba csak ezen BELSŐ ÁLLAPOTBAN lehet majd fellépni – a Krisztustudatosság rezgésében. 

A mély lelki beszélgetések pedig nem csak egy társsal valósulhatnak meg, de önmagaddal is. Vagyis ez a három nap nagyon nagy erőkkel segíti, hogy kíméletlen őszinteséggel megértsd ön-mag-ad legmélyebb titkait, legmélyebb félelmeit, legmélyebb önáltatásait, azokat is, amit eddig magad elől is titkoltál. A hamis illúziókat kipucolja az életedből, mert az isteni éned pontosan tudja, hogy az csak gúzsba köt. Nem lehet tovább hazudni! Se másoknak, se magadnak! Ennek vége van.

És ez a nagy megtisztulás segít abban, hogy valóban magasabb szinten indulhasson most egy Új Korszak el az életedben és ne ugyanazokat az „ördögi köröket” fusd tovább sokadszorra. Erre már nincs idő. És, mint egy nagy megtisztulás során gyakran, bizony lehet, hogy sírni fogsz majd közben, de nem baj, mert ez már a terhek letételét és a szabadságodat jelzi. És ezek már a szabadság örömkönnyei …  Mert így – és csak így: szabadon – térhet vissza hozzád valaki vagy valami (egy ősi tudás akár) a Visszaúszó halak csillagaival. Szívedben a Krisztusi Fény isteni erejével.

Szeretettel,

Veres Mónika

2022. március 21. Új Tavasz

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Facebook
Email