Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Sors Terv ereje 2018

2018.08.29

A Sors Terv ereje

 

Ezen a héten a Mars fokozott hatása érezhető, hiszen hétfőn (augusztus 27.) fordult direktbe június 27. óta tartó (közel két hónapos) hátráló mozgását befejezve. Mindezt csillagképileg a Nyilas és a Sas környezetében teszi, s erősen érintve a mágikus Kis Róka csillagával is. Ehhez kapcsolódó üzenet továbbá a Bak múltba tekintő feje is, s eleve a „bak” minősége. Összességében azt lehet mondani, a hét elején erősen és minden eddiginél mélyebben tudatosodhat bennünk a sorsfeladatunk, amely kikerülhetetlenül része a Nagy Tervnek, s amely elől kitérni egyszerűen nem lehet. Azt segít hát megérteni ez a hét, hogy milyen kardinális, nagyon fontos csomópontok vannak az életünkben, amelyekkel így vagy úgy, de foglalkoznunk kell, amelyeket megoldanunk KELL – méghozzá bölcsen és szeretettel, teszi hozzá a Nyilas.

A múlt és a jövő most érdekes módon összefonódik pár pillanatra! Mintha azt mutatná meg az Ég ezekben az augusztus végi napokban, hogy milyen múltból hozott vagy nagyon régi múltban mélyen gyökerező dolgokat – esetleg problémákat – kell megoldanunk és letisztítanunk, ahhoz, hogy egy új, fényes jövőt tudjunk elindítani. A hogyan is megmutatkozhat, ha figyelünk.

A mélységeket azért hangsúlyozom ennyire, mert a leszálló holdcsomópont nagyon sokáig együtt állt a Marssal, s ez hamarosan folytatódni fog. Ő pedig a belső útra, a titkokra, a legmélyebb önvalónkra, s főleg a tudatalatti hatásokra hívja fel figyelmünket! Mindaz, ami erősen jelen volt szinte egész nyáron – nevezetesen a múltban gyökerező tudatalatti hatások tudatosítása – most „új fordulatot” vesz a Mars által és elhozza annak az időszakát, amikor át lehet ültetni a gyakorlatba mindazt, amit nyáron mély belső munkáink során csendben megértettünk. A varázslatos plusz erőt, amihez a Kis Róka révén nyáron hozzá jutottunk most lehet igazán alkalmazni. A Nyilas révén persze kizárólag a Szeretet Törvényét követve. A női varázserő feléledésének, új erőre emelkedésének időszaka is ez.

A Mars megfordulás másrészt egy plusz erőt ad a kezünkbe, hogy ezen a héten jobban tudjunk hétköznapi feladatainkra is koncentrálni, azokat magabiztosan és nagy lendülettel megoldani, illetve kifejezetten a lényegre koncentrálni. Utóbbi - mint fontos képesség - megerősödhet most bennünk, s ennek hosszú távon hasznát vesszük, jelzi az Ég, érdemes hát erre tudatosan oda figyelni ezekben a napokban!

Mindeközben kedden a Merkúr teremtő fényszöget alkot a Jupiterrel, s ezt már harmadszorra teszi a nyáron, azaz egy „ismétlő feladat” elé állít minket. Ez az a hatás, amiért ezt a nyarat az elengedés nyarának neveztem, hiszen a Merkúr a Rák csillagkép elvágó ollója és az Oroszlán múltba tekintő feje között lejtett érdekes táncot az elmúlt hetekben. Főleg a mostani – keddi – hatás segíti azt, hogy végre igazán rálássunk és megértsük mit vagy kit kell elengednünk ahhoz, hogy igazán uralni tudjuk az életünket, vagy, hogy igazán tudjunk szeretni, szerelemben élni. Máshogy tudunk most rálátni erre. Az ezzel összefüggő nagy, őszinte beszélgetések napja a hétfő, a kedd és még a szerda is. És egyben az elengedő szeretetet tanítja, akár, mint visszatérő feladatot.

Szeptember első hétvégéje (1-2.) nem csak az iskolára készülődéssel telik, de egyúttal az angyalokra való hangolódással is. Egy csodálatos jelenség veszi ugyanis ismét kezdetét a Csillagos Égbolton: a Vénusz szeptember első napjaiban belép az Angyal csillagképébe és varázslatos módon egészen december 18-ig ott is marad! Ez azért érdekes, mert általában egy hónapot szokott minden évben ott tölteni, de idén ősszel pont mikor elhagyná az Angyal csillagait – október 5-n – fogja magát, egy bájos mosollyal megáll és visszafordul. Visszatér az Angyalba, s ott egészen december közepéig elidőzik. Töltekezik. Vajon miért? Miért pont a „határszélen” áll meg? S miért fordul vissza? Valamit elfelejtett talán helyretenni? Valakit elfelejtett elbűvölni? Elmulasztott egy titokzatos varázslatot? Vagy valakit elfelejtett szeretni és szerelmes csókkal magához ölelni? Ki tudja. Most még nem árulja el. Hiszen Ő éppolyan szeszélyes, mint amilyen veszélyes. Persze csak arra nézve, aki fél a szerelemtől. Attól az Igazitól. Ami talán tényleg csak egyszer adatik az életben. A mázlistáknak kétszer.

Az viszont nagyon is valószínű, hogy a szenvedélyt, a veszélyt, a lüktetést, a tüzet, a másikkal való teljes eggyé válás vágyát és a szerelmes ölelés minden észérvet felülíró világokat teremtő misztikus titkát megmutatja nekünk ezen az őszön. Hiszen zodiákus jelek szintjén ezt a hosszú útját a skorpió jelében teszi meg, azaz úgymond poláris minőségében lesz sokáig. Ez pedig fokozottan hozza majd a kihívásokat, a feladatokat érzelmi téren és a Szerelem témájában. De egyúttal a nagy lehetőséget is! (Szeptember 9. és december 17. között érződik ez az erőteljesebb vénuszi hatás.) Hiszen ismét itt a kiváló alkalom – vagy a nagy feladat – egy érzelemnek teljesen átadni magunkat. Nem kicsit így, kicsit úgy, félmegoldásokat élve és keresve, hanem vagy teljesen – vagy sehogy. Épp ezért persze az is benne van ebben a vénuszi időszakban, hogy egy kapcsolat végleg megmutatja halott, életképtelen jellegét és örökre lezárul. Érzelmi téren ezekben a hónapokban többször élhetjük meg a végleteket: azaz vagy teljesen lezárul és véget ér valami, vagy most tud úgy igazán, „halálosan” elmélyülni a szenvedély és az önátadás képességének birtokában.

Mindenképpen az átlagnál erősebb angyali jelenlét és angyali vezettetés érezhető ezen az őszön!  Hasonló jelenség zajlott le tavaly a Jupiter révén, de most a Vénusz által kifejezetten a szerelem, a párkapcsolatok, a nőiség és a szenvedélyes alkotó erő témáját fogja érinteni. Azaz ebben fognak jobban részt venni, segíteni, ha kell kicsit Fentről belenyúlni az angyalok. Így épp ehhez érdemes a fenti időszakban jobban a segítségüket kérni egy-egy gyertya meggyújtásával, kérésünk konkrét megfogalmazásával vagy imával.

(A közös nemzeti imára újra fogok időpontokat kitenni a csillagtitkok honlapra, s ezek a hírlevélben is benne lesznek.)

Így mire a Karácsony beköszönt valami mélyen megváltozik bennünk. Átminősül, elmélyül. Vagy mi  magunk válunk érzelmileg sokkal mélyebbé, érzékenyebbé. A fizikailag tapinthatón túl a láthatatlan világ felé fogékonyabbá. De minimum felizzik újra bennünk a tűz, a Lélek Tüze. Amiből nem csak úgy isten-igazából szeretni, de igazán alkotni is lehet.

Az Angyal csillagkép fokozott őszi jelenléte miatt ismét az átlagnál jobb időszak a szeptember – december arra, hogy Isteni Énünkkel szorosabb kapcsolatba lépjünk, s azt megerősítsük. Nagy segítség lesz ehhez a folyamathoz is az ősz. 

Szeptember 3. hétfő (főleg a kora délután) nagyon kedvez azoknak a beszélgetéseknek, amelyek a békéről, megbékélésről szólnak. Angyali segítséggel tudunk szeretettel megbeszélni dolgokat és közös nevezőre jutni a másikkal. Égi segítség érkezik, hogy kompromisszum szülessen egy esetleg nehezebb helyzetben is.

 

 

Mindehhez nagyon szép napsütéses nyár végi napokat kívánok mindenkinek!

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok 

 

 

Az angyali erőkkel megtámogatott közös, emelő nemzeti imádságra a legalkalmasabb időpontok szeptemberben:

 

Szeptember 03.  14 óra

Szeptember 06.  12 óra

Szeptember 08.  15 óra

Szeptember 13.  7 óra

Szeptember 20.  15 óra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.