Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öltöztesd ünneplőbe a lelked 2019.

2019.12.02

Öltöztesd ünneplőbe a lelked!

 

 

Most már ideje készülődni. Hisz hamarosan itt az idő, hogy ünneplőbe öltöztesd a lelked.

Ideje lassítani, aztán megállni. Elcsendesedni. Befelé figyelni. Bent alaposan körbenézni. Kíméletlen őszinteséggel. Aztán levágni minden sötétséget, minden belső lehúzó erőt – félelmet, függőséget, bepörgetős indulatot, sötét gondolatot vagy érzést. Tudom, írtam már múltkor is.

Miért, te már levágtál mindent? Már kész vagy vele?

Ha igen, irigyellek. De jó neked. Akkor hátradőlhetsz.

De ha nem, akkor gyere tovább velem a Skorpió Birodalmában! Mert nekem még van levágnivalóm.

Gyere. Még beljebb. Gyere! Ne állj meg. Még. Gyere. Bátran! Egyre mélyebbre és mélyebbre, egyre veszélyesebb vizekre … egyre fogy a fény … egyre jobban émelyeg a gyomrod, tudom, érzem … A félelemtől, a haragtól, a kézben nem tartott kínzó vágyaktól, a magánytól, a démonaidtól, a látszat ellenségeidtől, a hamis mámortól és a hamis érzelmektől, az élethazugságaidtól, a megalkuvástól … Rossz érzés, igaz? Fogy a fény, csak fogy, csak fogy egyre jobban. Mi lesz most?! - sikítod. Ki fogja a kezed? Kibe kapaszkodhatsz? Hova menekülj? Hol a szeretet? Van itt még egyáltalán? Ebben a sötétségben?!

Semmi baj. Minden rendben van! Bátor vagy, hogy szembenéztél mindezzel! Büszke lehetsz magadra! Jól csinálsz mindent.

És most nézd csak. Látod ott a sötétség mélyén felragyogni azt az apró kis pontocskát? Látod, ugye? Hisz Ő egy csillag. Milyen gyönyörű fénye van! Hogy szikrázik, hogy pompázik. Látod? Kacag az egészen. Fénylik a boldogságtól. Mert tudja jól, hogy semmi nincs veszve.

Mélyre visz most az Úristen önmagadban. Igen. Azért, hogy megtaláld ott BENT a Fényt! De ha sose indulsz el befelé, hogy megkeresd, sose fogod megtalálni. Csak kint.  De te is tudod, az nem igazi csillag. Annak a fénye nem isteni. Sőt, nem is valódi fény. És tévútra visz.

A csillag ott ragyog a szívedben! Ez a Te Csillagod. Mindenkinek van. Neked is. Tudod, hogy úgy tartották régen, az embereket csillagból szőtték?

Szóval, ugye látod már a másik csillagot is felragyogni? Most, ha jobban megnézed azt is láthatod már, milliárd ragyog, s szebbnél szebb képeket, ősi mágikus jeleket rajzolnak ki magukból. Isten rajzolta fel az Égre aranyszín ecsetjével fényes jókedvében. Neked. Hogy segítsenek, hogy vezessenek Utadon. És, hogy felragyogjon a szemed, mikor rájuk nézel. És ez a ragyogás  átjárja a szívedet, kitöltse az egész lényedet, bearanyozza a lelkedet. Még a legsötétebb órákban is. Mint most. A Skorpió mélyén, ahol úgy tűnik, nincs remény és nehéz az élet. Pedig dehogy! Nem nehéz, amíg ragyog benned a Fény, amíg ragyog a Csillagod. Hát vidd magaddal mindenhova, ahova csak mész! Töltse meg a teret, ahol jársz, világítson rá a többieknek is a saját csillagukra! Hogy meglássák végre a fényt – magukban.  

Így már könnyebb lesz ünneplőbe öltöztetni a lelked. Mire eljön az Idő. Mert a Csillagod hazavezet.

 

A Nap mától a Tejúton jár. Egészen január első napjáig. Ez a pár hét mindig emelkedettebb, mindig több szent pillanatot rejt magában. Mindig erősebb a szeretet emelő, varázsló ereje. De magasabb a mérce is. Hiszen most kell ember testben az isteni energiát megélni, s lehozni ide a földre a hétköznapokba. A próbák és a beavatások, mik ilyenkor Advent idején elérnek pont ehhez segítenek – ha hagyod, ha érted -, hogy a Tejút isteni erejével átitasd magad, s egy magasabb minőségbe emeld önmagad. És az életed. De nem adják ingyen. A próbák a Fény születéséig tartanak, Szent Estééig. De ha kiállod, ha végig szív-erőből tartod magad, ha lepucolsz mindent most magadról, ami nem fényes benned, akkor Karácsonyra megszületik benned (újra) az isten és megérkezik a Csoda.

Az előttünk álló hét különösen segíti, hogy BELÜL visszatalálj Istenhez. A Teremtőhöz, Ki ide küldött nemesedni, s a belső isteni önvalódhoz is. Segít, hogy a hited visszanyerd. Segít, hogy újra érezd, hogy gyönyörű isteni fénysugár vagy! Mert az VAGY.

Ma este ugyanis a Jupiter jegyet vált – s így változásokat hoz – és belép a bak zodiákus környezetébe, a Szaturnusz uralma alá. Azt jelzi, bizonyos sorsszerű (égi tervben szereplő) változásoknak ideje van mostantól elindulni.

Csillagképi környezete pedig egészen rendkívüli lesz! Belép a Nyilas csillagaiba és holnaptól pár napig együtt áll a Nyilas csillagkép indító nyilának vezérlő csillagával, az Al Nasi-val, amely csillag közvetlenül az Isten Szívéhez vezet. Ez lényegében a Tejút spirál-galaxis szíve, dobogó, lüktető, pulzáló (teremtő) közepe.

Az Al Nasi csillagán keresztül ezzel a teremtő szív-erővel KÖZVETLENÜL tudod felvenni a kapcsolatot most egy hétig. Mert a bölcs és kiáradó Jupiter energiáján keresztül ez a képesség egy héten át erősebben, kézzel foghatóbban lesz jelen az életünkben. Minden, ami most kiárad belőled hosszú távon alakítja az életedet! Erre figyelj nagyon!

Épp ezért december 02. – 09. között az IMÁNAK kiemelten nagy az ereje és a varázsereje. Valamint a HITNEK és a leszületés előtt saját magunknak megírt Égi Tervnek is.  Olyan különleges pillanat ez, mintha egy kicsit visszaéreznél arra honnan jöttél és miért vagy itt. A sorsod „szereplőire” is könnyebben is ráérezhetsz most. Kivel van dolgod, most biztos lehetsz benne. Vagy kivel nincs.

Feladatot is hoz viszont. Mert minél erősebb és rendíthetetlenebb a hited, annál nagyobb varázserő és gyógyító erő születik meg most a kezedben! Kézzel foghatóan. Konkrétan. A hited a kulcs. Biztos –e, erős –e, sziklaszilárd –e? Rendíthetetlenül tudsz –e hinni a Célodban? Megingathatatlan vagy –e?

Ha igen, akkor győzni fogsz. Akkor eléred a Célodat. Azt, ami a Szívedben él. Azt, ami közelebb visz egy istenhez méltó élethez.

És persze az istentudatod – vagy istentudásod gyakorlati működtetése is vizsgázik. Mi az, ami ezen belül életképes és el lehet vele valóban indítani a szépet, a jót, a szerelmet, a szeretetet, a bőséget, az egészséget, a biztonságot (a Fényt).

Advent első hete így kiemelten segíti a sorsvarázslást a gyógyítást és a gyógyulást. Hiszen a Kígyótartó az erők és energiák teljes uralásának képessége és tudománya, s az így uralt és kézben tartott energiából (félelem, függőség, bármi, ami lerántana) most konkrét sorsuraló erő és varázserő születik. A Jupiter révén ehhez az ima vezet el leginkább.

December 3-n kedden reggel 8 órakor a Hold szextilt alkot a Jupiterrel, aki a Kígyótartó csillagképnek éppen a kezénél jár. Ez a korábban meghirdetett nemzeti ima-időpont egyike, kérlek, ha úgy érzed, csatlakozz hozzánk és mondj egy emelő, hittel és szeretettel teli, pozitív (!) imát a magyarságért!

A hét másik szép üzenete szintén december 3-hoz kapcsolódik, amikor az Angyal csillagaiban haladó határozott és bátor férfias Mars alkot egy harmonikus fényszöget a lágyan doromboló nőies Vénusszal. Szép tánc lesz. Szerelmetes. A Nő és a Férfi közös nevezőre jut, könnyebben megérti egymást és hosszú távú szövetségre léphet.

Érdekesség itt is adódik. A Vénusz ugyanis ekkor együttállásban van a leszálló holdcsomóponttal szintén a Nyilas csillagkép nyilánál. A múlt átírását segíti ez a nap, megértéssel, az energiák kiegyensúlyozásával. S egyben valami nagyon szép, valami fényes indulhat el angyali segítséggel. Ami most elindul (akár benned belül, akár kint) az hosszú távú lehet. Szépen egybecsengve az Égi Tervvel.

 

A csillagokból szőtt négy színű Adventi Koszorúról a csillagtitkok oldalon olvashatsz. December 8-n a kék színű gyertyát gyújtjuk meg rajta, a Vega fényével.

 

Áldott Adventot! 

Szeretettel,

Veres Mónika

2019. december 2.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.