Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Jászolból 2019.

2019.07.04

Üzenet a Jászolból

 

 

A Vénusz ma és holnap éri el Nimród csillagainak elengedő kezét. Ez a két nap különösen kedvez az elengedésnek, azaz segít elengedni magunkban – magunkból mindazt, ami nem isteni! Egy méltatlan kapcsolat elengedését is megkönnyítik most az égi energiák, de ugyanígy azt is, hogy azokat a lehúzó, fénytelen érzelmeket elengedjük, melyek akadályoztak eddig abban, hogy egy magasabb minőségbe léphessünk fel a párkapcsolat világában.

Ma délután 15 órakor ismét a váratlan sugallatokra érdemes figyelni. A Hold a Rák csillagkép Jászol részénél fog ugyanis teremtő fényszöget alkotni a Kos fejénél haladó Uránusszal. A Jászolban születik a Fény. Gyönyörű üzenet van elrejtve benne – ha tiszta állapotban tudod fogadni -, hiszen a lehetséges jövőről mutat meg egy képet, arról, hol vagy hogy születhet meg a Fény az életünkben.

Egy másik érdekes – s talán kicsit fajsúlyosabb – hatás is megjelenik ma az Égen. A nagy júniusi Varázspálca egyik főszereplője, a Szaturnusz áll ma újra szorosan együtt a Sárkányfarokkal, azaz a leszálló holdcsomóponttal. Ismét egy sorsfordító pillanathoz értünk. (Több is van, lesz ilyen ebben az évben.)

Ahogy arról már volt szó korábban a leszálló holdcsomópont egyrészt a belső világunkról üzen, másrészt a múlt karmikus emlékeit is őrzi. Épp ezért tud nagyon erősen hívni a „múlt”, mikor aktiválódik. Ezt érezhetjük nagyon erősen ma és holnap – de egész héten is akár. De mivel azt is tudjuk, hogy nem ezért jöttünk ide most, ez csak egy „lenyomat”, egy emlék valamelyik előző életünkből, ezért azt is tudnunk kell nem az a jó irány, ha ezt a mintát játszuk le újra! Hisz a Szaturnusz pont arra figyelmeztet most a Plútóval továbbra is együtt állva, azokat a múltban megélt esetleg nehéz vagy fájó tapasztalatokat, amik eddig korlátok közé zártak vagy mélyen belül félelemmel töltöttek el most kell átfordítani.

A múlt átfordítása, átminősítése tehát magas szinten megélve ez a pár nap!

Ismét, hiszen ebben az évben már volt erre lehetőségünk (áprilisban, júniusban). De tudjuk, hogy a nagy kozmikus fejlődésben fontos elv az, hogy „ismétlés a tudás anyja”. Sajnos sokszor a negatív tapasztalatok, a rossz élmények épülnek így be újra és újra. Ezt nagyon nehéz aztán kiírni, felejteni vagy törölni. (Sok, sok kitartó lélek-gyógyító munka árán szokott általában csak  sikerülni.) Retrográd most a Szaturnusz, tehát bizony emlékeztethet – vagy figyelmeztethet – erre is most.

Mit rontottál el újra és újra a múltban? Mit éltél meg újra és újra a múltban, ami annyira fájón égett a lelkedbe? Ezeket a mélyre hatoló kérdéseket teheti fel. S valóban, mélyre hatol. A leszálló holdcsomópont ugyanis lelkünk mélységeit szimbolizálja, ide értve akár a tudatalattit is. Olyan rétegeket pendít most meg bennünk, ami talán iszonyúan fáj. Vagy olyat, amitől nagyon félünk. De ebben a pár napban éppen ez a szép, éppen ez a nagy lehetőség! Mert így kell rá tekinteni!

Itt az idő – üzeni az Idő Ura – hogy mindezt átírd!  Itt az idő, hogy máshogy csináld. Itt az idő, hogy a múltat átfordítsd és átminősítsd a rosszból, végre jót építve.

Az egyik kulcs ebben a pár napban épp ezért a következő: csináld máshogy! Ne engedd, hogy „hívni” kezdjenek a rossz érzések vagy emlékek, ne engedd meg magadnak elkövetni esetleg ugyanazt a hibát. A tudatalatti átprogramozására is kiválóan alkalmas épp ezért ez a pár (ez a hét)!

A Hold ma délutáni hatása a Jézusi Szeretet Forrásából (Jászol) merítve nagy segítség lehet ebben, hiszen nem csak Fénnyel tölt fel, de egy váratlan sugallattal segíti a felszabadulást is. Segít megszabadulni a múltból oly régóta cipelt terheinktől.  

Magas szintű megélését nagyon szépen segíti ismét a meditáció. Hiszen az elmélyülés üzenete van jelen most az Égen, s a Szaturnusz tapasztalatra törekszik most is bennünk. Így hát most is választhatsz: tapasztald meg a fájdalmas mélyrepülést – vagy tapasztald meg önként és örömmel az elmélyülést, tapasztald meg a meditáció csodáját.

A holdcsomópont egy dimenziókapu is az Égen. Ezen átlépve pedig meditációban a benned élő Istennel találkozhatsz. Most ezt megtapasztalva pedig már egy teljesen más minőséget viszel tovább magaddal a lelkedben Utadat járva.

 

 

Áldott, boldog nyári napokat kívánok!

 

Szeretettel,

Veres Mónika

2019. július 04.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.