Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelmetes szárnyalás hétvégéje

2020.03.28
A szerelmetes szárnyalás hétvégéje
 
 
 
Ez a hétvége - ahogy a kismarosi előadáson is meséltem róla - a vidámságé, a szerelemé, a daloké, a táncé és a szerelmetes pillanatoké!
Megdöbbensz? Hogy pont most, pont "ebben a helyzetben" ezt írom? Igen, mert pont így van. :)
 
Mert tudom mi van az Égen. Mint ahogy tudtuk, láttuk azt is, mi lesz most tavasszal, s ezért is próbáltunk olyan sokszor ébreszteni Titeket, figyeljetek, induljatok el befelé...
Szóval, ez a hétvége a Vénuszé, az ő csodálatos szerelmetes erejébe tudsz most kicsit kapaszkodni, belőle új erőt meríteni.
 
Március 28-29-n, szombaton és vasárnap ugyanis a Vénusz lelkesítő, emelő (trigon) kapcsolatba lép az április 5-n pontos nagy erejű Jupiter - Plútó együtt állással. Vagyis ezen a hétvégén a vénuszi elv megéléséből - szerelem, zene, tánc, éneklés, örömtevékenységek, kertészkedés - tudsz egy hatalmas EMELŐ erőt kinyerni! Engedd hát be valamelyiket most az életedbe (vagy akár mindegyiket), s rögtön érezheted, ahogy az Égi Sas egy lágy mozdulattal melléd repül, s isteni szárnyaiba kapaszkodva elkezd magával emelni felfelé, a TEJÚT felé.
 
A Vénusz csillagképi környezete már a Bika csillagkép háta. Minden vénuszi elvből most tehát igazi termékenység meríthető!
Ne, kérlek ne kérdezd megint: "Pont most, pont ebben a helyzetben?!" 
Igen, pont most! Mert a sorsodnak Isteni Önvalóddal egyesülve TE vagy az ura. 
 
Persze nagyon fontos, maradj otthon!
Mert ne feledd, a mostani folyamat éppen ezért IS van! Érted van, nem ellened. Hogy végre az igazi belső ELMÉLYÜLÉS, átminősülés végbe mehessen. Hogy igazi mélységeiddel, igazi belső erőddel végre megismerkedj. Tekints úgy ezekre a hetekre, mivel az évek óta tartó égi figyelmeztetéseket, üzeneteket nem akartad megérteni, nem indultál el BELÜL isteni önvalóddal találkozni, ezért most így oldotta meg a kozmosz, a Teremtő. 
 
Ott belül - az elvonulásodban - hívd most meg hát ezeket a gyönyörű vénuszi elveket! .  
Itt a nagy a (kozmikus) pillanat, hogy végre megértsd és megéld, hogy minden BELŐLED indul ki! A világodat Te alakítod! Tudod: halhatatlan isteni létező vagy. Most ébredhetsz rá.
 
Tehát. Akkor már érted, igaz? Itt a nagy lehetőség ezen a hétvégén, hogy ráérezz a belső szárnyalás örömére! Hogy ráérezz arra, lehetsz BOLDOG a "külvilágtól" függetlenül is!
 
Mert belső Isteni Magodat senki, soha, de soha nem veheti el tőled. Se egy vírus, se egy szigorított intézkedés, se semmi.
Na, ez az igazi szabadság.
 
A Mars hétfőn úgyis a szabadság jegyébe, a vízöntő zodiákusába lép át, tehát mindenképpen eljön a belső szabadság ideje és ereje, mikor megérzed azt, mit jelent az IGAZI SZABADSÁG: amikor szabaddá válsz a félelmeidtől!
Ezt a folyamatot segíti tehát ezen a hétvégén a ragyogó, táncoslábú, szépséges Vénusz. Nyisd meg neki a szíved! Szeress!
 
A Vénusz Plútó - Jupiterrel alkotott lelkesítő fényszöge segíti a belső öngyógyító, regeneráló folyamatokat is, a nőiség és a párkapcsolatok témájában is. Illetve elhozza az IGAZSÁG idejét érzelmi téren. Ha valakit nagyon szeretsz most tudatosodni fog. Persze az is, ha eddig esetleg felszínes vagy halott kapcsolatban éltél. A Plútó a Jupiterrel karöltve ugyanis a teljes igazság pillanatát jelzi! A radikális szembenézés pillanata ez - főleg a párkapcsolatok és a szerelem világában. Mert ez - és csak ez - emel egy magasabb szint felé! Ez vezet el az isteni szárnyaláshoz a Turul Madárral. (Tudod, aki eddig kalitkában volt, most röppen ki éppen, ahogy azt Pió Atya is jelezte.)  
 
Aztán majd március utolsó két napja nagyon kedvez annak, hogy kicsit máshogy ráláss a múltra, hogy egy magasabb és érzelemmentes állapotból ránézz olyan dolgokra is a sorsodban, amit eddig nem láttál. Ehhez adok majd egy nagyszerű technikát is, amit meg tudsz otthon csinálni, s amivel könnyen el tudod távolítani (belül) a problémákat, így pedig könnyen megoldasz bármit.
Vasárnap vagy hétfőn fogok írni róla - ha mást nem a FB-on, kérlek figyeld azt is, ha kíváncsi vagy rá. (Új oldalam: Veres Mónika Csillagtitkok, lehet csak követni.)
 
S egy kis kitekintés, hogy lásd, értsd, milyen tökéletes összhang van a Kozmoszban, mennyire tökéletesen működik az "Amint Fent, úgy lent" elve.
A Merkúr, aki a gondolkodásért, a gondolatainkért is felelős pont április 11-n lép ki a halak jegyéből, s lép át a kos zodiákusába. (Pont eddig tart a jelen helyzet szerint a kijárási szigorítás.) Mit jelent mindez? Nagyon jót! A Merkúr a halak jelében poláris energetikában halad, azaz nehezített a mozgása, sokkal több munkát és kihívást kell megoldanunk ilyenkor vele - egészen Húsvét Szombatig. Egyik ura a Neptun most, aminek magas szintje az EGYSÉG élmény, az Isteni Énnel való találkozás, de az alacsony szintje a félelem. Egyértelműen most arra törekszik a Naprendszer ezen bolygója bennünk (a Merkúr), hogy a maximumot hozzuk ki belőle, azaz szabaduljunk meg végre TELJESEN a félelmeinktől és éljük meg TELJESEN az Isteni Egységet BELÜL. Ez a magas szinte. És most úgy döntött, addig nem fog békén hagyni, amíg ezt meg nem ugorjuk.
 
Április 11-ig tart ez a nagyon erős, sok kihívással teli hatás. Aki eddig ezzel nem foglalkozott tudatosan annak most maximumra kapcsolhatja (alacsony szinten) a félelem-faktorát. Semmi mást nem kell tenned, csak a belső elvonulásodban most ezt UGORD MEG. Erre az egyik legjobb módszer a MEDITÁCIÓ. Mert az ember ott tanulja meg a gondolatait elengedni, elcsendesíteni. Mert ez vezet el legkönnyebben az Isteni Énhez.
Tehát, április 11-től ez a nehezített házi feladat már kikerülhet az életedből, amint a Merkúr az új kezdet stációjába a kosba lép. De csak rajtad áll! Ha addig megugrod ezt a szintet, ha túllépsz a félelmeiden, ha megtalálod BELÜL az Istent, akkor a Húsvét Szombat (milyen szép, pont a Feltámadás), igazi Új Korszakot hozhat.
Főleg a gondolkodásmódunkban.
 
Ez a hétvége tehát nagyon kedvez a szerelemben elmélyülésnek, a zenélésnek, az éneklésnek, a kreatív alkotó erőnek, s a nők esetében a szépítkezésnek. Persze otthon vagy a kertben. 
 
 
Végül, szívből ajánlom Szabó Magda: Tündérlala című varázslatos mesekönyvét, nem csak gyerekeknek, de (főleg most) felnőtteknek is! Olyan kulcsok, olyan varázseszközök vannak benne a mostani kozmikus folyamattal - az istenemberré válással - összefüggésben, hogy döbbenet. Elképesztő, hogy Szabó Magda ezt évtizedekkel ezelőtt leírta. Hála érte! Persze, gyerekeknek szánta, mert tudta jól, nekünk felnőtteknek még "fel kell nőni" hozzá.
Most növünk fel. Most válunk emberből Tündérré - emberből Istenemberré.
 
 
 
Szeretettel kívánok szárnyaló, szerelmetes hétvégét!
 
 
Veres Mónika
2020. március 28.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.