Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Égi Pajzs

2020.01.23

Égi Pajzs

 

 

Gyönyörű helyen halad jelenleg a Jupiter az égen! Azért is érdemes pár szót ejteni róla, mert az imádságnak ismét átlagnál nagyobb erőt ad. Méghozzá kifejezetten az ima védelmező erejéről van szó!

A Nyilas és a Déli Korona csillagképek felett ragyog egy kicsi, de annál erőteljesebb, különlegesebb csillagkép az égen, ez a Pajzs.

Isten Pajzsa.

Ez az égi energia, ez óriási isteni védelem hívható most le a földi világba imáinkon keresztül. A Teremtővel folytatott (belső) beszélgetéseinken keresztül. A Fény Birodalmában élő láthatatlan Égi Segítőink felé forduláson keresztül – nevezhetjük őket angyaloknak is. De én elsősorban persze nem a „könyörgésre” gondolok. Nem az alá – fölérendelt helyzetet szeretném hangsúlyozni. Hanem a bennünk élő Isteni Fény és a Fény Birodalmában maradt Égi Testvéreink közötti szoros együttműködést, s egyfajta kérést az Égi Testvérek, Segítők felé, hiszen sok olyan „isteni eszköz” áll a rendelkezésükre, ami nagy segítség lehet itt a földi dimenzióban nekünk. Ebből az egyik legfontosabb a védelem!

Mert a Pajzs véd. Isten Pajzsával olyan védelmet kapunk most fizikai, emberi síkon, aminél erősebb, aminél magasabb nem létezik a földön. Áthatolhatatlan. Semmilyen földi szintről nem lehet átütni, átjutni rajta. Emberi ésszel szinte fel se fogható.

Épp ezért azt gondolom ezzel a varázserővel most érdemes élni. Főleg nekünk magyaroknak! Hiszen a Jupiter a magyarság bolygója.

Tehát most a február elejéig magyarul elmondott imáknak hatalmas védelmező ereje, misztikus hatása van. A magyar szavak mágikus teremtő ereje miatt.

Ezért újra szeretném kérni, jelezni, aki csak teheti és szívében úgy érzi imádkozzon megint velünk főleg a lenti két időpontban! De február 09-ig – amíg a Jupiter érintett a Pajzs csillagaival – szinte bármikor.

A két Nemzeti Ima-pillanat most: január 30. 15 óra és február 06. 22 óra.

Fontos ezúttal is, hogy imáinkat pozitív, emelő erejű, örömmel, boldogsággal átitatott gondolatokkal szőjük át és közben legyünk az ÖRÖM állapotában. Lássuk, képzeljük el, érezzük a teljes védelmet – egyénileg is szeretteink számára és Magyarország, a Kárpár-haza számára. Lehet ima közben egy nagy aranyszínű fény-gömböt is elképzelni, ami védi, óvja otthonunkat, családunkat és egy óriási aranygömböt, ami védi egész Magyarországot. Fontos, hogy legyünk biztosak, teljesen bizonyosak a létezésében és a védelemben!

Ugyanígy tehát a Pajzs csillagkép égi energiájával most szeretteink és otthonunk számára is kérhetjük, teremthetjük az Égi Védelmet. Adott esetben minden „negatív” hatással szemben. Persze ez elsősorban mindig a belső tudatállapotunkon múlik, mi léphet be az életünkbe, mi nem, de azért egy plusz isteni védelem nemzeti szinten fontos lehet most.

Ne feledjük, az Égi Pajzs erős, stabil óvó, védő hatása az isteni szeretetből születik, tehát azt emberi szintről felülírni nem lehet. Pont ez a titka.

A hitünk is erősíti hatását, s az is, ha az isteni tudás felé fordulunk. Ha a megbocsájtás, a bölcsesség, a szeretet energiáját éltetjük az életünkben. Ez a belső hozzáállás is kezünkbe adhatja most Isten Pajzsát.

Az ima védelmező ereje az Égi Pajzs által, tehát február első hetéig él erősen. Aki szívében úgy érzi, kezébe veheti most ezt a ragyogó pajzsot.

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

2020. január 23.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.