Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Január második hete

2020.01.14

Január második hete

 

 

Január második hete (január 13-19.) a mélyreható változásokat hozó nagy négyes együtt állással kezdődött, melyben a Szaturnusz, a Plútó, a Nap és a Merkúr álltak együtt. Ez a hatás egészen szombatig még érződik, tehát az egész hetet meghatározza. Főleg a hét első fele kedvez nagyon a bátor, radikális döntéseknek és annak, hogy valamit gyökeresen megváltoztassunk. Akár az életünkben általában – például életmódváltással -, akár egy konkrét életterületen. Arra is segít teljesen rálátni, egyáltalában miben kellene egy radikális lépést megtennünk. A mélyreható, sorsfordító beszélgetések ideje. A minőségi emelkedés érdekében.

Mivel a Szaturnusz a határainkat és falainkat is jelöli, így ezen „falak” mögé segít látni ez a hét. Akár kozmikus értelemben is! Annak átütő erejű megértését is hozhatja, hogy nem csak lebutított „mátrix-lakók” vagyunk, akik egy „rendszert” birka módjára szolgálunk, hanem Kozmikus Isteni Lények, isteni teremtő erővel és szabadsággal megáldva! Halhatatlan Isteni Létezők vagyunk. Most felismerhetjük, megérthetjük, sőt, megláthatjuk végre! Ez először talán megrázza egész eddigi világunkat, de pont ez a felrázás a lényege a Plútónak. Mert ébreszteni akar.

Hisz a Plútó mindig a legtöbbet akarja kihozni belőlünk, nem éri be kevesebbel.

És ez a folyamat egész évben jelen lesz életünkben. Mert ez – és csak ez – vezet el a dimenzióugráshoz. Egyéni és emberiség szinten is. Viszont ahhoz, hogy egy magasabb szintre, egy istenhez méltó életbe fellépjünk most, ahhoz minden életképtelent, minden értéktelent magunk mögött kell hagyni. Akár egész eddigi életmódunkon radikálisan változtatni kell. Ide tartozhat például – a digitális böjt hozadékaként – a digitális világtól való teljes vagy részleges leválás. De legalábbis a káros hatásainak és a függőben tartó mechanizmusának a felismerése feketén, fehéren.

Január 16-18. között a Mars áll együtt a Skorpió csillagkép szívével, a vörösen ragyogó Antares csillaggal. Ez a pár nap ismét felerősíti életünkben a legmélyebb szerelem és a feltételek nélküli szeretet üzenetét. Segít tudatosítani mi van és ki van a szívünkben. Segít erőt meríteni a szerelem és a szeretet varázsából, hogy új lendületet kapjunk általa.

Január 15-n este, a 16-ra virradó éjszakán, valamint 16-n reggel ismét érdemes jobban oda figyelni a váratlan sugallatokra a Vénusz és az Uránusz kapcsolata miatt. Az Uránusz ráadásul január 11-n direktbe fordult a Felfelé úszó halak és a Kos csillagkép Tejútra tekintő feje között! Ezekben a napokban is fokozottan hozza még azt az üzenetet, hogy hirtelen letisztul előttünk az irány. Letisztulhat előttünk, hogy mi az az út, amit követni érdemes, mert isteni!  A váratlanul átsuhanó érzésekre érdemes nagyon oda figyelni. Akár úgy is, hogy valamivel kapcsolatban hirtelen bevillan egy „jó érzés” vagy egy „rossz érzés” – mert ezek most hosszú távú irányjelző táblák az életünkben.

Az érzelmi tisztulás és felszabadulás ideje is, terheket tehetünk le ezekben a napokban, ami által szabadabbnak, könnyebbnek érezhetjük magunkat.

Az Uránusz egyébként kétszer is aktiválódik a héten. Így mind a január 15-16., mind a január 18. kedvez a tisztulásnak, teherletételnek. Egyben váratlan helyzeteket is tartogathat, mely merev szokásainkon segít változtatni. Segít rugalmasabbá, ezáltal zseniálisabbá válni. (Mert a zseni mindenkiben benne van! Csak el kell hinni végre!)

A január 17. este az angyali üzeneteké és az angyaloktól – vagy isteni énünktől – akár teljesen váratlanul, számunkra is meglepő módon sugallt beszélgetéseké.  S nem csak a péntek este, de ennek hatására az egész szombat (január 18.) a nagy tisztázó beszélgetéseknek kedvez, valamint a váratlan ötleteknek érdemes jelen lenni. Egészen 14 óráig ezt erősen segítik, a Fény Birodalmából támogatják az angyalok - és persze a bennünk élő Isteni Fény. Akinek fontos, kifejezetten jó időszak Nagyboldogasszonyhoz vagy Istenanyához imádkozni: kérni, kapni, elfogadni az áldást.   

Központi csillagunk a Nap eközben még a Nyilas csillagképében halad (zodiákus szinten a bakban), de január végétől majd csillagképet vált már és belép a sorsuraló, királyi bakba. Január 20-n pedig a zodiákus mesterséges rendszerében a vízöntő jelébe (a vízöntő csillagképet még nem éri el!), így a hétköznapokban lelki szinten már egy felszabadultabb időszak veszi majd kezdetét a decemberi nagy kihívások, nehézségek után.

 

Áldott, isteni fényben gazdag hetet kívánok!

 

Szeretettel,

Veres Mónika

2020. január 14.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.