Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mágikus Telihold Aszklépiosz Templomában

2020.06.05

Mágikus Telihold Aszklépiosz Templomában

 

 

A június 05-n este felragyogó Telihold az év legerősebb gyógyító, beavató Teliholdja! A Skorpió és a Kígyótartó csillagképében ragyog fel, ráadásul varázslatos női energiákkal fűszerezve, hiszen a Holddal szemben álló Nap tágan még együtt áll a Vénusszal. Szóval, a női gyógyító erő, a női varázserő  misztikus pillanata. S egyben persze a szerelem titokzatos beavató sóhaja is benne rejlik. A szerelem gyógyító ereje.

Olyan este ez a Hold fényében, amikor teljesen ráláthatunk lelkünk legmélyebb, legrejtettebb zugaira is, s ez a teljes rálátás az elmélyülést vagy az átminősítést segíti. Titokzatosan.

Kifejezetten belső út, belső hatásokkal és változásokkal. Szavak szinte nem is lesznek rá, de most nem is kellenek. Csak járd végig csendben.

Akár akarjuk, akár nem, bizony a Hold péntek este mélyre temetett titkokra is rávilágíthat, saját eltitkolt érzéseinkre, vágyainkra is. Olyan erős hívó szó lesz, ami mellett nem lehet elmenni, mindenképpen nagyon mélyen érint ez az este és az éjszaka.

Az is lehet, valami teljesen átfordul bennünk.  Kiváló pillanat az elmélyülésre, a szerelemben való alámerülésre, a szexuális energiák legmagasabb szintű – azaz beavató – működtetésére. Ez az a misztikus Szent Pillanat, amikor a Nő és a Férfi ölelésében megszülethet az a csoda, ami egy különleges energiát képes bekapcsolni. Olyan energiát, ami segít egy magasabb szintre lépni. (Ez az út vezet a dimenzió kapu megnyitásához is.)

A Kígyótartós Telihold másik különlegessége, hogy holdfogyatkozás kíséri, azaz nagyobb az ereje. De résen kell lenni, hogy milyen energiákat engedünk be ezen az estén és éjjelen az életünkbe, mert különleges kozmikus erőtér nyílik meg benne és általa.

Kiválóan alkalmas varázslásra is.  A Szeretet Törvényét követve pontosan tudni fogjuk, hogy a fehér és a fekete mágia közti – néha vékony – választóvonal lényege, hogy előbbi tiszteletben tartja a szabad akarat törvényét, utóbbi viszont nem. A varázslás tehát főleg a saját életünk átminősítésére, felfényesítésére vonatkozzon.

A péntek esti Teliholddal kiválóan lehet gyógyítani, kristályt programozni, tudatalattiba temetett programokat gyógyítani vagy átírni, s persze meditálni vagy meditációt tartani. Csodálatos hatást érhetünk el.

S van még egy fontos titka. A Kígyótartó csillagkép legfontosabb üzenete a kézzel fogható gyógyító – és varázserőkön túl, hogy itt jelenik meg az a képesség, ami az emberi létezés egyik legnagyszerűbb és igen magas szintű állapota! Az a képesség, amikor valaki a lehúzó energiáit (ide értve a félelmeket, a függőségeket vagy az indulatokat is) képes kézben tartani, uralni és működtetni. A lényeg a működtetésben rejlik! Azaz, ebben a Teliholdban megélhető ez a TUDÁS.

Az erők, energiák uralásának, kézben tartásának és működtetésének képessége!

Érdemes kicsit jelen lenni ezért ennek a péntek estének, ráhangolódni a Teliholdra, feltöltekezni fényéből, őserejéből meríteni. És ebben a tudatos jelen-létben (vagy meditációban) így működtetni az erőinket! Mert ez a tudás utána is bármikor előhívható lesz magadban! Ez fontos.

Hogyan? Például vegyél elő egy félelmet magadban. Ne menekülj előle, nézz vele szembe. S a lényeg: érezd, hogy ez egy ENERGIA. Érezd ezt az energiát a kezedben! Ahogy a Kígyótartó tartja kezében az aranyszínű kígyót. És itt már csak annyi dolgod van, hogy hívj be egy fontos célt, egy vágyképet és erősen koncentrálj rá. Képzeld el, lásd ezt a vágyadat! És told bele minden energiádat most ebbe a vágyképbe, ebbe a szívből született, szeretettel átitatott célodba! Azaz teremts, varázsolj energiáiddal tudatosan jó irányba. Éld meg, érzed át, hogy hatalmadban áll Isteni Éned segítségével nem csak uralni az életedet, de a saját energiádat magad működtetni is. (Ezt a hatalmat, ezt a tudást akarják épp elvenni tőled … ha hagyod … De ugye nem?!)

A Telihold egyben teremtő fényszöget vet (kvadrát) a Marssal, aki ekkor a Visszaúszó halakban jár, azaz egy visszatérésről üzen. Talán egy társ tér vissza, talán egy ősrégi tudásunk, amely előző életünkben már birtokunkban volt. Talán pont ezt a sorsuraló, energiákat végre kézben tartó képesség tér vissza az emberekhez.

A Mars ehhez a visszatéréshez ad belül nagy erőt és ahhoz, hogy megtanuljuk lehúzó erőinket (főleg a félelmeket) kézben tartani, energiáinkat tudatosan jól, isteni irányba, jó célok felé működtetni.

Tehát a Mars lendülete felerősíti a Kígyótartó és a Skorpió beavató, átminősítő hatását. Egyben segíti az önlegyőzést, hiszen beavató esteként előjöhet olyan próbatétel is esetleg az életünkben, melyben az önlegyőzés, mint feladat megjelenik. Arra is ráérezhetünk ezáltal, hogy magas szinten az önlegyőzésből megszülető varázserő milyen csodálatos érzés. (Ellenkező esetben a varázserő elvész, nem tudsz élni vele.) 

Azért is nagy áldás ez a júniusi Telihold ilyen gyönyörű mágikus égi környezetben, mert ha jelen vagy neki, akkor a Teremtőtől megkapod a kezedbe az erők, energiák uralásának és kézben tartásának a tudását! Megkapod. Vagy visszakapod. Hiszen ha egyszer egy kozmikus energiára tudatosan ráhangolódsz onnantól kezdve már bármikor elő tudod hívni. Nagy titok ez. Persze az a legjobb a beépülésre, ha újra és újra elismételed. Így fogja a tudatalatti is megtanulni.

De azt is mondhatnám, június 05-n este óriási erőt kapsz ahhoz, hogy Isteni Éneddel teljes összhangba lépj!

És innentől kezdve – ha egyszer ráérzel belül – már be fogod tudni újra és újra hívni az életedbe, hogy a megfelelő pillanatban (például amikor felbukkanna esetleg egy félelem) tudatosan használd ezt az ősi ERŐT.

Azért is szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy - ha úgy érzed - szánj kis időt erre péntek este, mert ősszel szükséged lesz erre a TUDÁSRA.  És a tudás hatalom. S most olyan évet írunk, amikor annak van itt az ideje, hogy visszavedd a hatalmat – önmagad felett és az életed felett.  

Mert halhatatlan isteni létező vagy. Gyönyörű isteni fénysugár vagy.

Emlékezz.

 

Szeretettel az emlékeztető:

Veres Mónika

2020. június 05.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.