Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MOST DŐL EL

2020.03.23

​MOST DŐL EL

 

Figyelj rám egy kicsit! Most dől el melyik irányba indulsz ezen a márciusi Kozmikus Vizsgán: felfelé emelkedsz - vagy lefelé zuhansz.
Erős szavak? Lehet. De továbbra is azt mondom: nincs idő másra.

Most vasárnap és hétfőn, március 22-23-n lesz a Mars - Plútó szoros együtt állása (miközben tudjuk, hogy ott áll mellettük a Jupiter és a Szaturnusz). Felettük a Nyilas és a Sas csillagai ragyognak - a zodiákus azonban a bak jele. Azaz.
Az anyagban (bak) megmérettetés zajlik. Méghozzá Plútós, azaz radikális.

A dolgok a következő pár napban teljesen ki fognak éleződni. Ez fog megjelenni egy szinten az anyagban, mert ezt teremtettük eddig (évszázadokon át) a félelmeinkkel. Hát most arcul csapnak minket. Azért, hogy most UGORJUK MEG!
Az előttünk álló pár nap (különösen március 21-24.) kicsit leegyszerűsítve a " Fény és a sötétség harca". Hogy melyik csapathoz csatlakozol most teljesen (!) rajtad áll! A te belső döntésed. A kifogások most már senkit nem érdekelnek. Ezt egyedül kell megugranod. A SZÍVEDBEN.

Az egyetlen kérdés a következő pár napban:
SZÁRNYALSZ vagy zuhansz?

Állj hát oda a szikla szélére, mintha egy kis madárfióka volnál. Tudom, ahogy lenézel, megszédülsz a mélységtől. Semmi baj! Ne félj! Értsd meg, most muszáj ugranod! Nincs már visszaút. Most vagy az Életet választod vagy a halált.
De te egy gyönyörű, fenséges, fénylő tollú Isteni Madárfióka vagy! Nézd csak, ott ragyog a Szívedben az Örök Fény. Ugye látod, ugye érzed már?
Jó. Akkor most hunyd le a szemed. Végy egy nagy lendületet, s ugorj! Engedj el mindent! Mindent ... Engedd el az egód görcsös félelmeit ... És SZÁLLJ! Repülj!
Hisz ez a nagy titok. Amint csukott szemmel bele mersz ugrani ebbe az ismeretlen - és elsőre talán félelmetes - "ismeretlenbe" automatikusan átadod magad az Isteni Énnek. És abban a másodpercben, ahogy ez bekövetkezik átváltasz isteni üzemmódra.
Úgy meg már csak SZÁRNYALNI TUDSZ.

Igen, valóban rövid az idő látszólag, hogy megugord, tudom. De őszinte leszek. Mi ezt évek óta mondjuk. Csak sajnos sokan nem hitték el, hogy bekövetkezik. Elértünk az Istenemberré válás ajtajába. Az Idő Ura pedig közbeszólt: nincs több idő. Vagy ugrasz egyet felfelé az Isteni Éned felé - vagy lezuhansz a mélybe.

S még egy fontos: a hírekből áradó képek óriási erővel hatnak a tudatalattidra! Ez maximumra fog kapcsolni most vasárnap és hétfőn. Ezt nagyon tartsd hát észben a következő napokban. Ha nem akarod a félelem-kódokat tovább duzzasztani, ha az ÉLETET választod, sőt (ami lehetősége az új korszaknak!), az istenhez méltó boldog életet, akkor most pár napra tudatosan - és erős akarattal - VOND KI magad a képi hatások alól.
Fordítsd a figyelmed, a tekinteted inkább szép képekre, ősi szimbólumokra, a szeretteid tekintetére vagy a természet szépségére egy sétában.

Amivel én még segíteni tudok neked az a következő.
Március 18-n 15 órakor a Hold - Plútó sorsfordító együtt állásánál elkészült az első vezetett meditációs hanganyagom (csillagképi szimbólumokkal) egy stúdióban. Csillagtitkok meditáció - Veres Mónika címen találjátok meg a Youtube-on. Köszönet érte Vörösmarti Imrének!
Múlt héttől közzétettük és mostantól április végéig ingyen elérhető lesz mindenki számára, aki szeretné meghallgatni, használni. A háttérzene kifejezetten 432 hz-es, ami emeli a rezgésszintet. Az se baj, ha csak a háttérben szól, miközben főzöl vagy kártyázol a családdal :)

Ne feledd, maradj SZÍV-TENGELYBEN ezen a héten bármi történjék is a "külvilágban", s akkor óriási szárnyaló belső erő birtokába jutsz! És határ a csillagos ég! Tényleg. Rád vár az Új Korszak!

 

Áldás van velünk, bennünk és rajtunk!

 

Szeretettel:

Veres Mónika, csillagtitkok

2020. március 22.

 

A Csillagtitkok meditáció linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=-VceoCnhgKM

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.