Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASZTROZÓFIAI ELEMZÉS

Az egyéni asztrozófiai 

elemzés menete

 

 

Az asztrozófiai elemzés mindig személyesen történik és körülbelül 2-3 órát vesz igénybe. Érdemes felvenni, ha gondolod - így megmarad a hanganyag egy életre. 
Az általam kézzel készített asztrozkóp rajzból történik az elemzés, melyre a hagyományos nyugati asztrológia által használt rendszeren túl (bolygók, zodiákus jelek, házak, fényszögek) elsősorban a valódi (!) csillagképi hátteret rajzolom fel. Ez 24 csillagképet jelent általában (persze ennél több van az Égen), különös tekintettel a fontosabb állócsillagokra és a Tejútra - mely az isteni erőket jeleníti meg a születési képletben.   


Mindenre kitérek természetesen az elemzésnél, de ha van külön most számodra fontosabb kérdés azt még mélyebben megbeszéljük majd! Ezt jelezheted előre vagy ráérsz ott mondani.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a célja elsősorban az önismeret!

Az elvem az, ha valaki önmagát, a teremtő erőit, a lehetőségeit teljességében megismeri, a feladatait megtanulja magas szinten megoldani, akkor olyan jövőt teremt magának, amilyet szeretne. (Ezért is nem való valójában jóslásra az asztrológia, mert ellent mond a szabad akarat törvényének és mert az embert eredeti isteni mivoltától, azaz teremtő erejétől fosztja meg.) 


A képlet pontos felrajzolásához szükségem van a pontos születési adataidra (óra perccel), valamint körülbelül 10-15 olyan életeseményre – legalább évszám + hónap vagy évszak pontosságú dátummal - ami Neked eddig fontos, meghatározó volt az életedben. (Ez lehet szerelem, barátság, házasság, gyermek, munka, stb, a lényeg az, ami Neked sorsfordító volt, mélyen érintett).  Ezeket az eléemzés előtti hetekben kell elküldened nekem e-mailben. Kérlek erre figyelj, ez fontos. 

 

Milyen kérdésekre ad választ tehát az elemzés?

- Ki vagyon én?

- Milyen rejtett oldalam van, mely működik, s öntudatlanul hatok vele a környezetemre? (Ha esetleg a környezetemből visszaérkező hatások nem tetszenek, akkor ezen belső minőségemen hogy tudok változtatni, hogy a külvilágom is megváltozzon a jövőben?)

- Milyen tehetségeket, milyen tudást hoztam magammal? Mire tudom alapozni az életem, hogy a "gyökereim" megerősödjenek?

- Milyen irányba kell - vagy kéne - haladnom? Mi a sorsfeladatom? Hogy találhatom meg a megoldásokat kisebb és nagyobb kérdésekben? 

- Mi az, amivel eddig nem akartam (mertem) szembenézni? Mit rejtettem el, mit titkolok magam elől, ami azért fontos, ha napvilágra kerül, mert mint tudatalattiban lévő energia erős teremtő erővel bír az életemben. 

- A párkapcsolati kérdések milyen bennem rejlő okokra vezethetőek vissza, ezt hogy lehet átminősíteni, máshogy működtetni? 

- Miben vagyok igazán kreatív, alkotó, teremtő? (Mindenki az valamiben.) 

- Miben kell elsősorban változnom, változtatnom?

-  S végül: hogy tudom kihozni magamból a legtöbbet? Hogy tudom megélni önmagam, a sorsomat a legmagasabb szinten, örömben, teljességben?

 

A személyes asztrozófiai elemzés előtti héten valamelyik nap szükség lesz majd egy rövid telefonos beszélgetésre, mert néhány kérdést fel szeretnék tenni a pontosításhoz az életeseményekkel kapcsolatban (ez utólag is szokott már megértést hozni bizonyos múltbeli történésekkel kapcsolatban, mintegy előkészítője a nagy elemzésnek). 

A kézzel készített asztrozkóp rajz (csillag-mandala) természetesen a Tiéd lesz! 

 

 

Várlak sok szeretettel!

 

Veres Mónika

csillagtitkok                                                     

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.