Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASZTROZÓFIAI KONZULTÁCIÓ

Az egyéni asztrozófiai 

konzultáció menete

 

 

Az asztrozófiai elemzés személyesen történik és körülbelül 2-3 órát vesz igénybe. 
Az általam kézzel készített asztrozkóp rajzból történik az elemzés - lényegében mesélek róla -, melyre a hagyományos nyugati asztrológia által használt rendszeren túl (bolygók, zodiákus jelek, házak, fényszögek) elsősorban a valódi (!) csillagképi hátteret rajzolom fel. Ez 24 csillagképet jelent általában (persze ennél több van az Égen), különös tekintettel a fontosabb állócsillagokra és a Tejútra - mely az isteni erőket jeleníti meg a születési képletben.

Az elemzés során azt mesélem el, milyen csillagzat alatt születtél - milyen lehetőségeket, képességeket hoztál magaddal a múltból, amire most alapozhatsz, mi a sorsfeladatod, ami fele menned érdemes, illetve a rád váró feladatokat hogy tudod magas szinten, kiteljesedve megoldani. Tehát mesélek.

Az elvem az, ha valaki a csillagokban rejlő egyéni lehetőségeit (mint belső energiákat) teljességében megismeri, akkor képessé válik az élete uralására és olyan jövőt teremt magának, amilyet szeretne. (Ezért is nem való valójában jóslásra az asztrológia, mert ellent mond a szabad akarat törvényének és mert az embert eredeti isteni mivoltától, azaz teremtő erejétől fosztja meg.) 


A képlet pontos felrajzolásához szükségem van a pontos születési adatokra (óra perccel), valamint körülbelül 10-15 olyan életeseményre – legalább évszám + hónap vagy évszak pontosságú dátummal - ami Neked eddig fontos, meghatározó volt az életedben. (Ez lehet szerelem, barátság, házasság, gyermek, munka, stb, a lényeg az, ami Neked sorsfordító volt, mélyen érintett).  Ezeket az elemzés előtti hetekben kell elküldeni nekem e-mailben, ez fontos. 

A személyes asztrozófiai beszélgetés előtti héten valamelyik nap szükség lesz majd egy rövid telefonos beszélgetésre, mert néhány kérdést fel szeretnék tenni a pontosításhoz az életeseményekkel kapcsolatban (ez utólag is szokott már megértést hozni bizonyos múltbeli történésekkel kapcsolatban, mintegy előkészítője a nagy elemzésnek). 

 

A kézzel elkészített asztrozkóp rajz (csillag-mandala) természetesen a Tiéd lesz! 

 

​VÁLTOZÁS! A kialakult új átmeneti helyzetre való tekintettel én is változtattam pár dolgon, ezért igény esetén az elemzést el tudom készíteni telefonon vagy skype-on keresztül is! Ezáltal azok számára is kinyílik ez a lehetőség, akik eddig esetleg azért nem tudtak eljönni hozzám, mert külföldön (vagy messze) éltek. ​Az elemzés minden más tekintetben változatlan és ugyanúgy nagyjából két órát vesz igénybe.

 

Továbbá felhívom a figyelmet, hogy az asztrozófiai (csillagbölcseleti) elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység.

 

 

Várlak sok szeretettel!

 

Veres Mónika

csillagtitkok     

E-mail: veresmonika09@gmail.com                                                

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< 09 / 2020 >>

Statisztika

Online: 10
Összes: 6281925
Hónap: 29535
Nap: 970