Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztrozófia – Az Élet Tudománya, A Csillagok Bölcsessége

 

 

Hatalmas, égi fényben ragyogó, tiszteletet parancsoló kapu előtt állsz. Készen arra, hogy belépj az asztrozófia birodalmába. Érzed: a kapu mögött a végtelen Mindenség vár. Ez az út a te utad lesz - én csak az irányt mutathatom. Az utat megismerni, felfedezni, bejárni, megélni neked kell. 

 

 

Mi az asztrozófia? 

 

Ha azt kérdezed, mi az asztrozófia, a legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni: Isten fényüzeneteinek magunkká tétele által, az életünk uralásának, teljessé tételének elsajátítása.

Minden embert foglalkoztatnak a Lét kérdései, és tévedés lenne azt hinni, hogy nem kaptunk ehhez elegendő útmutatást. Az emberi lélek életeken át fejlődik, tanul, érik, lépeget egyre magasabb minőségbe. A felemelkedés útját járva pedig, olykor elkél a segítség.

Alapvető hajtóerőnk a Fény felé törekvés, ez jelenik meg a csillagos égbolt vizsgálatában is. A Biblia szerint, Isten a Teremtés negyedik napján megalkotta számunkra a csillagokat, és ezzel a Földön élő lelkek számára minden tudást megadott, hogy az Életet jól éljük. Teremtő Atyánk soha nem engedi el a kezünket – érezhetjük ezt, ha egy csillagos éjszakán az égboltra tekintünk! 

A csillagok tehát Isten fénnyel írt, égi üzenetei, az Ember számára. Az a tudomány, amely ezeket az üzeneteket vizsgálja, értelmezi, maga az asztrozófia szent tudománya! 

 

Miért csillagteremtés? 

 

A csillagos ég vizsgálata egyidős az emberiséggel. Az ember mindig is figyelte, kutatta az eget, olvasott a csillagok állásából. A csillagüzenetek bárki számára, bármikor elérhetőek, és segítséget nyújtanak az életünk irányításában, önmagunk megértésében.

Maga az asztrozófia szó latin eredetű. Az „asztron” = csillag, „sophia" = bölcsesség. Hiszen, aki a csillagok üzeneteit önmagában, vagy bárki másban elülteti, az teremt! Új minőséget, új életet teremtünk az által, amit a tudatunkban elültetünk. Ezért is fontos, hogy Fényt vessünk, mert ez által Fényt aratunk

 

A titokzatos asztrozófia 

 

A csillagteremtés életében, sajnos, 2500 évvel ezelőtt elérkezett egy sötét korszak, amikor a hatalmon lévők úgy határoztak, hogy a Fényt elzárják az emberek elől. Látták már, hogy az asztrozófia (asztrológia) tudománya segíti az embert a felemelkedésben, és úgy döntöttek, tenniük kell azért, hogy hatalmukat megőrizzék; ez pedig csak úgy lehetséges, ha az embert nem az önirányításban segítik, hanem megpróbálják irányítani, befolyásolhatóvá tenni, vagy félelmet ültetnek el benne negatív üzenetekkel.

Ennek érdekében megalkották a „modern asztrológia” rendszerét, amelyből tudatosan kizárták a csillagok fényét. Hogy a Teremtő fényüzenetei ne juthassanak el könnyen az emberhez, és az ősi bölcsesség továbbra is csak egy szűkebb közegben öröklődhessen át, ezért létrehoztak egy olyan „tudományt”, amely már nem segít a felemelkedésben. Ezzel a döntéssel évezredekre szóló sötétséget borítottak az emberiségre. Hiszen a FÉNY a csillagokban van!

Az asztrológiából éppen a lényeget, a csillagfényt vették ki. Megalkottak egy 12 jelből álló, mesterséges jelrendszert (zodiákus rendszer), amit a Nap látszólagos, éves útjára ráhúztak. Kijelölték a Tavaszpontot, amely e jelrendszer kezdő pontja lett, és a Nap útját 12 egyenlő részre osztották, e részeket pedig az akkoriban, többé-kevésbé mögöttük álló csillagképekről nevezték el.

Félretették a beavató csillagképeket, a Nimródot és a Kígyótartót, félretették a felemelkedés útját, a Tejutat, és minden csillagképet. Az idők során aztán, tovább gyarapították a modern „asztrológia” tudományát azzal, hogy egyes égitesteket, és más elemeket negatív hatásúnak, vagy "ártónak" kiáltottak ki. 

Az ősi magyar csillagbölcsesség, az asztrozófia azonban ma is él, és jelen van. Évezredeken át öröklődött, mára újra napvilágra került, és terjedni kezdett. Jelenleg csak hazánkban érhető el, de már újra megismerhető, tanulható.

A fényhozó magyar népnek, a Mag Urainak kiváltsága ez is, hogy emlékeztesse az embert az ősi tudásra, saját isteni eredetére és nagyszerűségére.

Az asztrozófia az a tudomány, amely a valódi csillagképek üzeneteit vizsgálja, hiszen a lényegi üzenet a Fényben van! A csillagüzenetek gyakran szavakkal nem megfogalmazható üzenetek, ezeket egyszerűen érezni lehet. A szívünkkel. Ez a belső vizsgálódás, elmélyülés, Fényre hangolódás az asztrozófia!

 

Zentai Anna

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

tanfolyam

(Kollárné Évi, 2011.03.27 21:46)

Kedves Zsu és Anna!

Rajtuk kívül van még egy lehetőség, nem csak ők tartanak. Nagyon jó asztrozófiai tanfolyama van még Kiss Balázs Kunónak is. Főleg a haladó tanfolyamáról hallottam nagyon-nagyon jókat.

Üdv: Évi

tanulás

(zsu, 2011.03.10 19:07)

Kedves Anna! Én tanulni szeretnék asztrozófiát, tudnál nekem abban segiteni, hol tudnék? Köszönöm, zsu

Re: tanulás

(Anna, 2011.03.11 09:48)

Kedves Zsu! :)
Ha felíratkozol hírlevélre, akkor részletes tájékoztatást kapsz a kérdésedről.
Asztrozófia tanulására jelenleg két lehetőség van: Paksi Zoltán és Veres Mónika is tart tanfolyamot. Nézz utána bátran az interneten!
Szeretettel: Anna

metarjunagmail.com

(metarjuna, 2011.01.25 21:40)

Nagyon köszönöm az írásait!

Köszönet

(Attila, 2011.01.10 11:12)

Kedves Hölgyek !

Felüdülés a mai világan olyan írásokra lelni mint a Tieitek. Köszönet értük. Természetesen míg egyik, mint ha a szívemből, lelkemből hangozna, másikat érdeklődő kritikával olvasok. Azt hiszem ez így is van rendjén. Minden esetre szívből várom a folytatást.
Köszönettel : Attila

1119

(Erzsébet, 2010.11.08 15:19)

Kedves Mónika, Anna!
Egy előadáskor javasolták ezen oldal olvasását. Ma jutottam oda, hogy elkezdjem. Valóban élményt, tanulságot, tudást, tapasztalatot nyújtanak írásaitok /javítani az eddig leírtakat nem lehet/. Köszönet érte. Sajnos az eddigi olvasataim mind elmúlt időszakra vonatkoznak. Jó lenne értesülni, tudni, melyek azon írásaitok, melyek segítenek felkészülni a "jövőre". Megint nem javíthattam. Itt a honlapon is lássam melyek az új írások.
Tisztelettel és köszönettel: Erzsébet

Hálálkodás....

(Noi, 2010.11.06 19:55)

Nagggggyon köszönöm, hogy e honlap rendszeres olvasójává válhattam azáltal hogy létre hoztátok. Nyár közepe óta várom minden héten Mónika nagyon értelmes írásait, összegzését, figyelem felhívását az "útmutatásra", és döbbenetesen hiteles számomra, mert még a "bevezető" kis angyalos történetei is olyanok, mintha rólam szólnának.... én életem gyökeres megváltoztatásával hiszem és tudom, hogy elindultam a FÉNY felé.... Veres Mónika örök hálám érte, vezetsz "utamon"! Köszönöm szépen: Noémi

Kakasd

(Larimár, 2010.10.07 21:11)

Köszönet ezért az oldalért, a szeretetért, amely a fény szava.Köszönet az elmélyülésért, a segítségért, amellyel magamra találok.

Asztrozófia

(Ági, 2010.10.04 20:21)

Nagyon értékesnek tartom a munkátokat. Az oldal kiváló!

bogesz1125gmail.com

(Bognár Judit /Bogi, 2010.06.17 23:53)

Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra a továbbiakban is érdekellnek a lehetőségek és kérnék segitséget .hogy megtaláljuk a fényt

cocaincingfreemail.hu

(Molnár Gábor, 2010.06.11 14:22)

Tudna nekem segíteni valaki megismerni ezt a dolgot nagyon érdekelne hogyan müködik ez az egész

Asztrozófia

(manna48, 2010.05.29 19:15)

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Köszönöm! Manna

casting

(casting, 2010.05.25 13:41)

Nem sikerült bejutni a Megasztár 5-be pedig úgy érzed van tehetséged?

Még távol van az X Factor hogy újra megmutasd magad?

Új esély hogy megmutasd magad a világnak!

Regisztráld magad ingyenesen a:

www.loudbankcoast.eoldal.hu

-oldalon, és mutasd meg mit tudsz!

eagdfé

(ewgdf, 2010.04.28 13:00)

Eez azírás felemelt a földrlől, és hát hogy ismongyam elnekedtek, más ember letem, már érzem a változás szelét!

andsarko@freemail.hu

(Sárközi Andi, 2009.11.20 10:12)

Ez az írás a gyerekkoromat idézte fel bennem,amikor még nem voltam rövidlátó (semmilyen értelemben)és tisztán láttam a csillagokat.Sajnos idővel kicsit elhomályosultak,de talán így kaptam meg a lehetőséget arra,hogy a Földön is megtaláljam őket.

3524 Miskolc Klap ut 54

(Tóthné Kincs Erzsébet, 2009.06.30 22:39)

Szeretettel üdvözöllek mind a kettőtöket nagyon tetszik az oldal de, hogy megértsem amit üzentek csillagokon keresztül nekem minden írásotokat el kell olvasnom ez egy kicsit idő igényes, de ígérem semmit nem hagyok ki, hogy megértsem az üzeneteket amit küldtök nekünk ismeretleneknek.Gratulálok. Erzsi.