Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagösvény Túra Erdély 2020.

Csillagösvény túra Erdély

2020. augusztus

 

 

 

Az idei nagy sikerre való tekintettel a jövő esztendőre is megszerveztük az augusztusi Csillagösvény Túrát Erdélyben Balla Ede Zsolttal.

 

A program most is egy hetes lesz, vasárnaptól, vasárnapig: 2020. augusztus 23. – 30.-ig. A túrákat Balla Ede Zsolt vezeti. 

 

Öt nap kirándulással, túrázással, asztrozófiia háttérrel, s egy nap pihenő nappal.

 

Természetesen most is összekötjük a túrákat a csillagok üzenetével, azaz most is lesz asztrozófiai vonulata is a programnak, mint idén volt. A program első estéjén (hétfőn) egy órás előadást tartok az aktuális időszakról. Azt szeretnénk ezzel segíteni, hogy kicsit tudatosabban, az egyes napi égi hatásokra jobban figyelve – azt nyitottabban befogadva – tudja mindenki a túrákat végigvinni és megélni. Épp ezért minden reggel (reggeli után vagy a buszon) az aznapi tranzitokat – aktuális napi csillagképi hatásokat – újra elmondom, emlékeztetőül. A visszajelzések alapján ennek idén is nagy hasznát vették a túrázók. Illetve a rövidebb túrázós napon (szerdán) délután egy fél napos gyakorlati asztrozófiai napot tartok, ezúttal egy élő személy asztrozófiai képletének gyakorlati elemzésével. (Erre persze csak az jöjjön, akit érdekel a téma.)

Terveink szerint most is lesz egyszer vagy kétszer vezetett meditáció, ha lehet valahol a szabadban.

 

Szállás ismét a Csillagösvény Panzióban, félpanziós ellátással.

 

Utazás kizárólag egyénileg! Külön szeretném jelezni, hogy az utazásban nem tudunk segíteni (az egyes utazók „összekapcsolásában” sem), ezt mindenkinek magának kell megoldania!

 

A Csillagösvény Túra napi beosztása:

 

Augusztus 23, vasárnap

Érkezés, szállás elfoglalása

Augusztus 24, hétfő

Orbán Balázs-nap: kirándulás a Szejkefürdőre. Délután felkeressük a Jézus Szíve-kápolnát, ezt követően a Budvár tetejére emelkedünk. (össztáv: 8 km, szintkülönbség 300 m)

Augusztus 25, kedd

Nyírő József-nap: Székelyvarság csodáival - a vízimalommal, Csorgókő-vízeséssel, Jézus Kútjával, Borosmezővel és Tálasbércével ismerkedünk.

Egész napos kirándulás.  (össztáv: 11 km, szintkülönbség 400 m)

Augusztus 26, szerda

Rövid frissítő séta Homoródfürdőn(össztáv: 3 km, szintkülönbség 100 m)

Augusztus 27, csütörtök

Tamási Áron-nap: kirándulás Hargitafürdőre. Meglátogatjuk a forrásokat és "feredőket", a mofettát, a Pálos-kolostort, a Kossuth-sziklát és kimászunk a Csicsói-Hargita tetejére is. (össztáv: 9 km, szintkülönbség 400 m)

Augusztus 28, péntek

Szabadnap

Augusztus 29, szombat

Regéink nyomában: Egész napos kirándulás Bálványosvárhoz és a Szent Anna-tóhoz. Tájtapasztalás és "Sárkányerők" keresése. (össztáv: 10 km, szintkülönbség 450 m)

Augusztus 30, vasárnap- Táborbontás és hazautazás

 

 

A részvételi díjról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi e-mail címen érdeklődhetnek:

veresmonika09kukacgmail.com

 

 

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Veres Mónika, Balla Ede Zsolt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.