Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSILLAGTITKOK ELŐADÁS 2020.

CSILLAGTITKOK ASZTROZÓFIAI

ELŐADÁS Szent László Napján

 

 

 

2020. június 27. szombat 10 órakor tartok előadást Kismaroson

Meghívott vendég: Balla Ede Zsolt!

Helyszin: Kismaros Művelődési Ház (Kismaros, Kossuth L. út 22.)

 

Rendkívüli csillagtitkok előadás az őszi, téli energiákról ​és várható változásokról! Megnézzük azt a csillagképi környezetet részletesen, alaposan, ami segíti az őszi újabb nagy hármas bolygó együttállást MAGAS SZINTEN megélni! (Szaturnusz - Plútó - Jupiter)

Mindez most egy különleges teremtő erővel egészül ki, a Mars által, amely a Felfelé úszó halak alól fog vissza hátrálni ebbe a fényszögbe szeptember 10-től, s így háromszor "kapcsolja be" ezt a hatalmas sorsfordító hatást.  

Azt üzeni - kiabálja - eljött az Isteni Énhez való vissza találás kikerülhetetlen ideje. Vagy úgy is mondhatnám: tengelybe kell állni. Istenibe.

Megnézzük persze a három nagy bolygó csillagképi környezetét és üzenetét is: a Nyilas, a Sas, a Nyíl csillagképekről is lesz szó, az istentudásról, a szárnyalásról, s a Mars által a Felfelé úszó halak Jézusi Üzenetéről is.

Mi a győzelem titka? Mit kell tennünk ehhez? Hogy tudjuk a legjobbat kihozni az őszi energiákból úgy, hogy a lehúzó hatásokat legyőzve egyfajta "dimenzió ugrás" legyen az eredménye? Azaz mi segít, hogy magasabb minőségbe lépjünk óriási sorsfordító erejükkel? 

​Mert ősszel eljön a feladat, hogy megugorjuk végre azt az isteni szintet, amire évek óta készítenek fel minket az Égiek. Hogy tengelybe álljunk Isteni Középpontunkat megtalálva és stabilizálva belül. Gyönyörű lehetőség.

​Szó lesz a János Vitéz különleges beavató belső (!) útjáról is, hogy kapcsolódik az őszi időszakhoz a János Vitéz csillagképi háttere. Hisz fontos titkot rejt!

 

 

Helyszín: Kismaros, Kossuth Lajos u. 22.

Belépő jegyeket a helyszínen lehet megvenni, a két előadásra együtt: 

3.000.- Ft/fő (külön nem lehet venni)

 

Balla Ede Zsolt előadása június 27-n 11:30-tól:

"EGÉSZségünk és az Élet Fája" címmel
 
Nem is olyan régen, amikor még tudták, hogy ember és fa összetartozik, gyermekek születésekor fát ültettek. A személyes fa természetesen nem csak a külvilágban növekedett, hanem bent, magunkban is. Belső fánk akkor növekszik, ha Istennek tetsző cselekedetekkel tápláljuk, és akkor vágjuk vissza, szabunk gátat neki, ha életellenesen viselkedünk. Ha a belső fánk szép és erős, mindegy, mi zajlik a külvilágban, egészségesek maradunk. Azonban ha Égig Érő Fánk „nem ér az égig”, ágai sorvadnak, rágja a szú, egészen biztos, hogy magunk is megbetegszünk.
 
Meséink Életfája nem mese, hanem egy olyan valóság szimbólumokba foglalt üzenete, melyet szavakkal nehéz, sőt lehetetlen kifejezni. Tudatunk megtisztításának és Ég felé emelésének igénye hasonlatos a fa koronájának fény felé nyújtózódásához. A Tetejetlen Fa megmászásakor vagy az Alsó Világba való leereszkedéskor a fa által összekapcsolt dimenziókat látogatjuk meg, hogy életünk tudatalatti és tudat feletti régióit megismerve teljesedhessünk ki.
 
A gyerekek szeretnek fára mászni. Ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy a magasba emelkedjenek. Mi hív a fa tetejébe? Mit tanulhatunk a belső fánktól? Hogyan táplál és miként éltethetjük őt? Mit jelenthet az Édenkert közepén terebélyesedő két fa? Milyen is a jó és gonosz tudásának fája? És az élet fája? Vajon hogy juthatunk oda hozzá, és ehetjük gyümölcsét? Saját belső tengelyünkre, maga-tartásunkra rátalálni ma a legnagyobb kihívás. De meg kell tennünk, és összhangba kell hoznunk Lélek-tengelyünket a Világtengellyel, így elkerülhetjük a "talajvesztést". Ma sokan úgy gondolják, hogy a fáról másztunk le - meg is lett az eredménye. Bármennyire furcsán is hangzik, "földindulás" idején legbölcsebb cselekedet, ha újra "felmászunk a Fára..."

„És nevele az Úr Isten a földből mindenféle fát, tekintetre kedvest és eledelre jót, az élet fáját is, a kertnek közepette, és a jó és gonosz tudásának fáját.” (Ter 2,9)

„És vevé az Úr Isten az embert, és helyezteté őt az Éden kertjébe, hogy mívelje és őrizze azt. És parancsola az Úr Isten az embernek, mondván: A kert minden fájáról bátran egyél. De a jó és gonosz tudásának fájáról, arról ne egyél; mert amely napon ejéndel arról, bizony meghalsz.” (Ter 2,15-17)

„És monda az Úr Isten: Ímé az ember olyanná lett, mint mi közülünk egy, jót és gonoszt tudván. Most tehát, hogy ki ne nyújtsa kezét, hogy szakasszon az élet fájáról is, hogy egyék, s örökké éljen: kiküldé őt az Úr Isten az Éden kertjéből, hogy mívelje a földet, amelyből vétetett vala. És kiűzé az embert, és oda helyezteté az Éden kertjének keleti oldala felől a Kerúbokat és a villogó pallos lángját, hogy őrizzék az élet fájának útját. (Ter 3,22-24)

 
 

Az előadásokkal kapcsolatban további részletek iránt az alábbi címen lehet érdeklődni:

veresmonika09@gmail.com

 

 

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

 

 

Veres Mónika

csillagtitkok

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.