Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSILLAGTITKOK PROGRAMOK ŐSZ

ŐSZI CSILLAGTITKOK 

PROGRAMOK

 

 

 

Kéthetente szerdánként kiscsoportos vezetett meditáció Budapesten a MagNet Házban (10 - 12 ig), a Boróka teremben. Jelentkezni szükséges és a lenti címen lehet!  Részletek alább:

https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/meditaciok.html

 

2019. október 17-n csütörtökön, egész napos szakmai nap, "Gyakorló Nap", Budapesten (MagNet Ház, Boróka terem), 10 - 17 óráig. Nem csak asztrozófusoknak, asztrológusoknak, de laikusokat (érdeklődőket) is nagy szeretettel látok! Most is egy jelen-lévő társunk csillag-térképét (asztrozkópját) fogjuk élőben elemezni. 

Részvételi díj: 15.000.- Ft/fő.

 

2019. október 19. szombaton délután csillagtitkok előadás Kiskunhalason! Pontos cím hamarosan felkerül a honlapra, illetve a lenti címen lehet érdeklődni. Téma: az idei esztendő utolsó két hónapjának üzenetei, különös tekintettel a Karácsonyra. Valamint az előttünk álló sorsfordító esztendő magas szintű megélési lehetőségei.

A jegyek csak elővételben vásárolhatóak 2500,- Ft értékben. A szeptemberi bejegyzés megosztók és jegyvásárlók között szeptember végén kisorsolunk 1-1 belépőjegyet.

A jegyek megvásárlására
- telefonon: 06-20-535-9463
- e-mailben: holdfeny.masszazs@gmail.com

 

2019. november 09-n, szombaton egész napos Kristály Nap Budapesten (MagNet Ház, Rekettye terem), 10 -17 óráig. Az eddigiek szerint a hegyikristály programozását tanuljuk meg három kóddal (programmal) : aura-védő, csakra-harmonizáló, otthon-védő. Vezetett meditációval és koncentrációs gyakorlatokkal!

Részvételi díj: 15.000.- Ft/fő.

További részletek hamarosan!

 

2019. december 19-n, csütörtökön 18 órakor nagy összefoglaló csillagtitkok csillagbölcseleti előadás Budapesten (a szokásos téli), az előttünk álló esztendő üzeneteiről, sorsfordító erejéről. MagNet Ház, Juhar terem. Jelentkezni előre most nem szükséges! Részvételi díj: 2.000.- Ft/fő.

 

2020. januárban új kezdő asztrozófiai (csillagbölcseleti) tanfolyamot indítok Budapesten (MagNet Ház, Rekettye terem), A sorsfordító időket, mely többek között a Nyilas csillagkép égisze alatt zajlik, például nagyon jó arra is használni, hogy az emberi elinduljon az Isteni Tudás felé a Csillagok Fényes Világába, s ezt aztán a saját javára használva alkalmazza a hétköznapokban.

Részletek a képzésről itt:

https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/asztrozofia-tanfolyam.html

 

 

Várok minden kedve érdeklődőt egy rövidebb vagy egy hosszabb csillagfényes utazásra sok szeretettel! 

 

E-mail: veresmonika09@gmail.com

 

 

Veres Mónika

csillagtitkok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.