Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYAKORLÓ NAP OKTÓBER

GYAKORLÓ NAP

OKTÓBER

 

 

A korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel ismét tartok egy egész napos Gyakorló Napot Budapesten (MagNet Ház, Andrássy út 96., Boróka terem). Időpont: 2019. október 17. csütörtök, 10 - 17 óráig. (Egy órás ebédszünettel.)

Téma: az asztrozófiai elemzés menete, felépítése, előkészítése, mélységei, plusz lehetőségei a gyakorlatban.

Azok számára, akik már tanultak asztrozófiát - vagy asztrológiát -, illetve azon "laikusok" számára is, akik eddig csak szimpatizáltak az ősi csillagbölcselet titkaival, de még nem tanulták sehol. Itt a lehetőség kicsit belekóstolni! 

A Gyakorló Napon egyrészt megbeszéljük a felmerülő szakmai (vagy laikus) kérdéseket az asztrozófiai munkával kapcsolatban. Másrészt - s főleg - egy elemzés együtt, közösen végig viszünk!

Az elemzésre természetesen én előre felkészülök az asztrozkóp rajzzal, s egy jelenlévő társunk asztrozkópját (csillagtérképét) fogom személyesen elemezni. A délelőtti rész a pontosításról fog szólni, azaz hogy kell az életesemények alapján pontosítani egy képletet az ún. direkciók segítségével. Majd délután a konkrét elemzés, annak mélységeivel, titkaival, szakmai és emberi "fortélyaival". 

Varázslatos utazás lett ismét.

Szeretettel várok rá minden asztrozófiával már foglalkozó tanulót, kollégát vagy pusztán "csak" érdeklődő, szimpatizáló laikust.

Valamint várom annak a bátor jelentkezőnek a levelét is, aki szeretné, s hogy az ő képletét elemezzük a csoporttal! 

 

Részvételi díj: 15.000.- Ft/fő.

 

 

Jelentkezni és  érdeklődni az alábbi címen lehet:

veresmonika09@gmail.com 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.