Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYAKORLÓ NAPOK 2020.

GYAKORLÓ NAP

2020. március, április, május

 

 

A korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel tavasszal is tartok egy egész napos Gyakorló Napot Budapesten (MagNet Ház, Andrássy út 96., Boróka terem). Időpontok 2020. első felében: március 18. szerda 09 - 16 óráig, április 01. szerda 9-16 óráig, valamint május 27. szerda 09 -16 óráig. 

Téma: az asztrozófiai elemzés menete, felépítése, előkészítése, mélységei, plusz lehetőségei a gyakorlatban.

Azok számára, akik már tanultak asztrozófiát - vagy asztrológiát -, illetve azon "laikusok" számára is, akik eddig csak szimpatizáltak az ősi csillagbölcselet titkaival, de még nem tanulták sehol. Itt a lehetőség kicsit belekóstolni! 

A Gyakorló Napon egyrészt megbeszéljük a felmerülő szakmai (vagy laikus) kérdéseket az asztrozófiai munkával kapcsolatban. Másrészt - s főleg - egy konkrét elemzést együtt, közösen végig viszünk!

Az elemzésre természetesen én előre felkészülök az asztrozkóp rajzzal, s egy jelenlévő társunk asztrozkópját (csillagtérképét) fogom személyesen elemezni. Az ő visszacsatolásával, így még élőbbé téve.

A délelőtti rész a pontosításról fog szólni, azaz hogy kell az életesemények alapján pontosítani egy képletet az ún. direkciók segítségével. Majd délután a konkrét elemzés, annak mélységeivel, titkaival, szakmai és emberi "fortélyaival" egy jelen-lévő társunk képletével. 

Varázslatos utazás.

Szeretettel várok rá minden asztrozófiával már foglalkozó tanulót, kollégát vagy pusztán "csak" érdeklődő, szimpatizáló laikust.

 

Részvételi díj: 15.000.- Ft/fő.

 

 

Jelentkezni és  érdeklődni az alábbi címen lehet:

veresmonika09@gmail.com 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.