Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IMA IDŐPONTOK

2020. OKTÓBER

​- A sorsfordító ima éve! -

 

 

2020-ban is közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért vagy szeretteinkért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a szeretteiért, magáért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel.

Az igazi ima nem könyörgés! Hanem felkészülés a vágyott dolog fogadására.    

Ez a Hálaadó Ima, ennek az ereje óriási most.

Tudd, éld, érezd, hogy az már meg is történt, már a tiéd.

Az imának tehát egyfajta belső képalkotással (imaginációval) kell kiegészülnie. Így lesz igazán hatékony - mert ezzel abba a lelkiállapotba helyezzük magunkat , hogy egyek vagyunk a Teremtővel és aktív részesei vagyunk a teremtésnek!

Az isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése a közös időpontokban valósulhat meg legjobban, mert teremtő erőink így össze adódnak és fokozottan hatnak.

Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek. 

 

​A Plútó és a Jupiter háromszor áll együtt az évben (április 5-n, június 30-n, november 12-n), ami kivételesen jó lehetőség, hiszen az ima sorsfordító erejét hozza el! De ugyanígy gyógyító - , varázs - és átfordító erő is van most az imában és a hitben.
 
Továbbra is arra szeretném felhívni itt és most a figyelmet, hogy kizárólag erős szívtudatossággal, imával, és teljes önuralommal lehet - s kell - magas szinten megtartani az előttünk álló heteket a minőségi emelkedés érdekében! A győzelem az önmagunk felett aratott győzelmet is jelenti. Mert ez emel egy istenhez méltó élet felé. Ezek a hetek próbatételt hoznak, vizsgafeladatot. Lehet benne nagyot emelkedni, szárnyalni. Vagy zuhanni. Ez most egyéni döntés - egyéni felelősség kérdése.
 
Ha valaki tudatosan a pozitív energiáknak, a szeretetnek, a jónak, a szépnek, az örömnek - a FÉNYNEK ad energiát figyelmével az ebben az évben garantáltan nagyot emelkedik benne és általa. Közelebb érve Isteni Énjéhez és az isteni - istenhez méltó - élethez.  
Persze akkor, ha emellett képes legyőzni a félelmeit, s ha bizonyos dolgokat el tud engedni, üzeni a Nyilas elengedő keze, hisz ez is kell a szárnyaláshoz (a Nyilas felett a Sas száll a Tejút felé).
 
Az időszak egyfajta dimenzió-ugrás, ami nem más, mint az arra való ráébredés, hogy te is isten vagy. 
 
​Az idei esztendő jelszava:
Amire a figyelmed fordítod az naggyá nő. Légy hát résen! Őrizd a hited és álmodd újjá, szebbé BELÜL a világot!
 
 
Októberben a fontos időpontok az imára, a pozitív szív-teremtésre.
Kérlek, ha úgy érzed csatlakozz és add tovább!
 
 
Október 02. 16 óra
Október 11. 15 óra
Október 12.  10 óra
Október 14.  14 óra és 19 óra
Október 16.  14 óra
Október 19.  9 óra   - Óriási ereje van!
Október 22. 19 óra
Október 27. 14 óra 
Október 31.  15 óra (Telihold, a szabadság imája) 
 
 
 
 
 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< 10 / 2020 >>

Statisztika

Online: 10
Összes: 6330255
Hónap: 38047
Nap: 807