Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IMA IDŐPONTOK

2020. DECEMBER

​- A sorsfordító ima éve! -

 

 

2020-ban is közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért vagy szeretteinkért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a szeretteiért, magáért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel.

Az igazi ima nem könyörgés! Hanem felkészülés a vágyott dolog fogadására.    

Ez a Hálaadó Ima, ennek az ereje óriási most.

Tudd, éld, érezd, hogy az már meg is történt, már a tiéd.

Az imának tehát egyfajta belső képalkotással (imaginációval) kell kiegészülnie. Így lesz igazán hatékony - mert ezzel abba a lelkiállapotba helyezzük magunkat , hogy egyek vagyunk a Teremtővel és aktív részesei vagyunk a teremtésnek!

Az isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése a közös időpontokban valósulhat meg legjobban, mert teremtő erőink így össze adódnak és fokozottan hatnak.

Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek. 

 

​A Plútó és a Jupiter háromszor áll együtt az évben (április 5-n, június 30-n, november 12-n), ami kivételesen jó lehetőség, hiszen az ima sorsfordító erejét hozza el! De ugyanígy gyógyító - , varázs - és átfordító erő is van most az imában és a hitben.
 
Továbbra is arra szeretném felhívni itt és most a figyelmet, hogy kizárólag erős szívtudatossággal, imával, és teljes önuralommal lehet - s kell - magas szinten megtartani az előttünk álló heteket a minőségi emelkedés érdekében! A győzelem az önmagunk felett aratott győzelmet is jelenti. Mert ez emel egy istenhez méltó élet felé. Ezek a hetek próbatételt hoznak, vizsgafeladatot. Lehet benne nagyot emelkedni, szárnyalni. Vagy zuhanni. Ez most egyéni döntés - egyéni felelősség kérdése.
 
Ha valaki tudatosan a pozitív energiáknak, a szeretetnek, a jónak, a szépnek, az örömnek - a FÉNYNEK ad energiát figyelmével az ebben az évben garantáltan nagyot emelkedik benne és általa. Közelebb érve Isteni Énjéhez és az isteni - istenhez méltó - élethez.  
Persze akkor, ha emellett képes legyőzni a félelmeit, s ha bizonyos dolgokat el tud engedni, üzeni a Nyilas elengedő keze, hisz ez is kell a szárnyaláshoz (a Nyilas felett a Sas száll a Tejút felé).
 
Az időszak egyfajta dimenzió-ugrás, ami nem más, mint az arra való ráébredés, hogy te is isten vagy. 
 
​Az idei esztendő jelszava:
Amire a figyelmed fordítod az naggyá nő. Légy hát résen! Őrizd a hited és álmodd újjá, szebbé BELÜL a világot!
 
 
Decemberben a fontos időpontok az imára, a pozitív szív-teremtésre.
Kérlek, ha úgy érzed csatlakozz és add tovább!
 
 
December 08.  21 óra
December 10.  21 óra
December 13.  Luca Nap 12 óra - különösen nagy ereje van!
December 14. 17 óra Mágikus Újhold  - különösen nagy ereje van!
December 16.  20 óra
December 20.  8 óra
December 21.  19 óra - az évben az egyik legerősebb hála IMA pillanat a Betlehemi Csillag érkezésével! (Szaturnusz - Jupiter együttállás)
December 24.  14 óra
December 30.  8 óra - Telihold a Tejúton 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.