Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KRISTÁLY NAP

KRISTÁLY NAP

 

Idén egyszeri alkalommal ismét tartok Kristály Napot! 2019. november 9-n szombaton, egész napos program keretében (10 - 17 óráig, egy órás ebédszünettel), Budapesten a MagNet Házban (Rekettye terem). 

A témája a kristályprogramozás lesz, de kizárólag a hegyikristályé! 

Azaz a hegyikristály programozását fogjuk megtanulni ezen a mágikus napon. (A többi kristály nem programozható klasszikus értelemben, hiszen már eleve programmal születik.) A nap különlegessége, s a Kristály Nap kozmikus háttere, hogy ekkor lesz szoros a Szaturnusz és a Neptunusz közötti szextil fényszög! Azt tartják, a mágiának két útja van: az egyik meditáció - Neptun -, a másik a koncentráció - Szaturnusz -, november 9-n pedig ez a két bolygó egy harmonikus, támogató, könnyen megélhető fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, ezáltal egymás erejét felerősítve. A Neptun a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vízében, a Szaturnusz a Nyilas csillagaiban halad, tehát segít az Isteni Tudást könnyebben lehozni a földre, s azt a gyakorlatba egy tiszta jövő érdekében átültetni. 

Sokan talán majd fogják érezni, már "ismerik" valahonnan ezt a Tudást... Ez nem is meglepő, hiszen ezen a fényszög segítségével múltból hozott képességek könnyebben kelnek életre bennünk - mintha csak "emlékezni" kellene.

Három fajta (plusz egy meglepetés) kódot fogunk tanulni:  

csakra harmonizáló

otthonvédő

auravédő kódokat.

Mindegyik szimbólum szerepét el fogom aznap  mesélni.

S természetesen a programot egy rövid asztrozófiai előadással fogom kezdeni.

Nem kell külön hegyikristályt hozni, ezt mindenki ráér utána megvenni! 

A Kristály Napon egyébként most is jelen lesz Sudár Krisztina kedves barátom, gyönyörű kristályékszereivel, s köztök persze rengeteg hegyikristállyal is, amit a helyszínen meg lehet vásárolni.

A program része lesz egy 50 perces vezetett meditáció. (Nem kötelező.) 

Maga a meditáció egyrészt szükséges eszköz számunkra a kristályok programozásához (azaz egyúttal emeljük a Neptun energiáját!), másrészt koncentrációs gyakorlatokat is fogunk végezni, amely a másik pillére a programozásnak (Szaturnusz emelése!).

Aki tehát elkezd kristályok programozásával otthon foglalkozni, az egyúttal könnyebben emeli magas szintre magában a Neptun és a Szaturnusz energiáját, s ez sok dologra kihat a hétköznapokban - bővebben a rendezvényen mesélek róla.

 

Jelentkezni az alábbi címen lehet és kell: veresmonika09@gmail.com

Részvételi díj: 15.000.- Ft, melyet előreutalással kell rendezni, a fenti e-mail címen külön megkért számlaszámra. A részvételt ebben az esetben tudom csak biztosítani. 

 

Várok minden érdeklődőt szeretettel erre a mágikus utazásra! 

 

Veres Mónika

csillagtitkok  

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.