Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEDITÁCIÓK

MEDITÁCIÓK

 

2019. március 06-tól kéthetente (elsősorban) szerda délelőttönként (10-12 óráig) újra tartok rövid, kiscsoportos vezetett meditációkat Budapesten a MagNet Házban (VI. Andrássy út 96.), a Boróka teremben.

A meditációkra - aki szeretne jönni - mindig be kell jelentkezni az alábbi címen! Kérem egyúttal, aki jelentkezik legalább két nappal korábban mondja, ha esetleg mégsem tudna jönni, mert a férőhelyek korlátozott száma miatt ez a többiek felé fontos.

E-mail: veresmonika09@gmail.com

Minden alkalommal egy rövid, körülbelül fél órás bevezetővel kezdünk, melyben elmesélem az aktuális égi helyzetet, a csillagok aktuális üzenetét (azaz azokat a tranzitokat, amelyekről a csillagtitkok írásokban is szó van). Ezt azért tartom fontosnak, mert ezáltal egyrészt jobban megérthető az adott helyzet, másrészt mert így meditációban nagyon jól együtt tudunk működni azokkal az égi hatásokkal, amik épp hatnak. Ezenkívül egy-egy csillagkép, vagy csillagképi szimbólum-üzenet jobban megélhető, átérezhető és "lehozható" a saját hétköznapi életritmusba.

Lényegében ezekben a vezetett meditációkban egyrészt ősi szimbólumokkal dolgozunk, mely már önmagában is emel.

Másrészt a belső erőt (vagy az önbizalmat) szeretném erősíteni, illetve az Isteni Énnel való könnyebb összekapcsolódást. 

 

Időpontjai a következők:

 

2019. november 27.

2019. december 11. 

 

Részvételi díj: 4.000.- Ft/fő/alkalom

(Az idei év utolsó két meditációjára még 3.500.- Ft)

 

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

 

Boldog, áldott őszi napokat,

Veres Mónika

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.