Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEDITÁCIÓK

MEDITÁCIÓK

 

2019. március 06-tól kéthetente (elsősorban) szerda délelőttönként (10-12 óráig) újra tartok rövid, kiscsoportos vezetett meditációkat Budapesten a MagNet Házban (VI. Andrássy út 96.). A meditációkra - aki szeretne jönni - mindig be kell jelentkezni az alábbi címen.

veresmonika09@gmail.com

Minden alkalommal egy rövid, körülbelül fél órás bevezetővel kezdünk, melyben elmesélem az aktuális égi helyzetet, a csillagok aktuális üzenetét (azaz azokat a tranzitokat, amelyekről a csillagtitkok írásokban is szó van). Ezt azért tartom fontosnak, mert ezáltal egyrészt jobban megérthető az adott helyzet, másrészt mert így meditációban nagyon jól együtt tudunk működni azokkal az égi hatásokkal, amik épp hatnak. Ezenkívül egy-egy csillagkép, vagy csillagképi szimbólum-üzenet jobban megélhető, átérezhető és "lehozható" a saját hétköznapi életritmusba.

Lényegében ezekben a vezetett meditációkban egyrészt ősi szimbólumokkal dolgozunk, mely már önmagában is emel. Másrészt a belső erőt (vagy az önbizalmat) szeretném erősíteni, illetve az Isteni Énnel való könnyebb összekapcsolódást. 

 

Időpontjai a következők:

2019. augusztus 06. 10 - 12 óráig (Magnet Ház Rekettye terem)

 

Részvételi díj: 3.500.- Ft/fő/alkalom

 

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

 

Boldog tavaszi napokat,

Veres Mónika

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.