Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

2020. MÁRCIUS

​- A sorsfordító ima hónapja -

 

 

2020-ban is közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért vagy szeretteinkért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért, szeretteiért, magáért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. 

Az imának tehát egyfajta belső képalkotással (imaginációval) kell kiegészülnie. Így lesz igazán hatékony - mert ezzel abba a lelkiállapotba helyezzük magunkat , hogy egyek vagyunk a Teremtővel és aktív részesei vagyunk a teremtésnek!

Az isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése a közös időpontokban valósulhat meg legjobban, mert teremtő erőink így össze adódnak és fokozottan hatnak.

Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek. 

 

A március 15. és 31. közötti időpontra különösen felhívom a figyelmet! Átlagnál jóval nagyobb erejű égi hatások fognak elérni minket a Mars, Jupiter, Plútó, Szaturnusz nagy négyes együtt állása révén. Az esztendő legfontosabb hónapja! A megoldás újra a CSILLAGOKBAN van, felfelé kell tekinteni az Égre.
Hiszen a bolygók az istentudást elhozó Nyilas, a Tejút felé szárnyaló Sas és a győzelmi Nyíl csillagai alatt haladnak, lehozva ezen energiákat nekünk ide a földre. A győzelem és a szárnyalás feltétele azonban az elengedés! Ezt tanítja a tavasz (de főleg a március). A Plútó pedig a radikális változtatások és gyökeres átalakítások idejét jelzi - lerombol egy régi világot, azért, hogy egy ÚJ, egy magasabb minőségű, egy istenibb Új Világ megszülessen! 
A folyamat célja, hogy az esztendő végére egy mély, teljes átértékelődés végbe menjen és ráébredjünk isteni önvalónkra, s egyéni felelősségünkre a teremtésben.
 
​A Plútó és a Jupiter háromszor áll együtt az évben (előszőr március végén, április elején), ami nagyon jó lehetőség, hiszen az ima sorsfordító erejét hozza el! De ugyanígy gyógyító - , varázs - és átfordító erő is van most az imában és a hitben.
 
Ezért kifejezetten arra szeretném felhívni itt és most a figyelmet, hogy kizárólag erős szívtudatossággal, imával, és teljes önuralommal lehet - s kell - magas szinten megtartani az előttünk álló heteket a nemzeti és egyéni minőségi emelkedés érdekében! A győzelem az önmagunk felett aratott győzelmet is jelenti. Mert ez emel egy istenhez méltó élet felé. Érdemes résen lenni - próbatétel lesz. Lehet benne nagyot emelkedni, szárnyalni. Vagy zuhanni. Ez most egyéni döntés - egyéni felelősség kérdése.
 
Ha valaki tudatosan a pozitív energiáknak, a szeretetnek, a jónak, a szépnek, az örömnek - a FÉNYNEK ad energiát figyelmével ebben a pár hétben az garantáltan nagyot emelkedik benne és általa. Közelebb érve az isteni - istenhez méltó - élethez.  
Persze akkor, ha emellett bizonyos dolgokat el tud engedni üzeni a Nyilas elengedő keze, hisz ez is kell a szárnyaláshoz (a Nyilas felett a Sas száll a Tejút felé).
 
​A március jelszava: Amire a figyelmed fordítod az naggyá nő. Légy hát résen! Őrizd a hited és álmodd újjá, szebbé a világot!
 
 
Márciusban még előttünk álló fontos időpontok az imára, a pozitív szív-teremtésre. Kérlek, csatlakozz!
 
 
március 18. 11 óra
március 20. 12 óra
március 23. 12 óra 
március 28. 14 óra 
 
 

Kérlek csatlakozz!

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.