Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

NOVEMBER

 

2019-ben is közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. 

Az Isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése így valósulhat meg legjobban. Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek.

 

Kiemelt időszak lesz majd ebben a folyamatban a december! A Jupiter (mely a magyarság bolygója is) ugyanis akkor éri el a Kígyótartó csillagkép "kezét", mely a maximálisan kézben tartott és tudatosan jó irányba működtett energiák helye az Égen. Tehát a varázslás koncentrált helye is egyben. Ezt a fokozott varázserőt lehet akkor a nemzet felemelkedésére fordítani, hiszen a december első két hetében elmondott imádságnak átlagnál nagyobb sorsuraló és varázsló ereje lesz. 

Ezeket a decemberi időpontokat külön fogom még közölni, kérve, aki csak teheti a saját környezetében hirdesse, terjessze, vagy akár szervezzen rá közös imákat.  

 

Nemzeti ima-időpontok november hónapra:

 

November 02. 18 óra

November 10.  15 óra

November  12.  14 óra

November 12.  19 óra

November 15.  10 óra

November 24.  14 óra

November 28.  11 óra

 

 

 

 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.