Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI IMA-IDŐPONTOK

2020. ÁPRILIS

​- A sorsfordító ima hónapja -

 

 

2020-ban is közzé teszem minden hónapban azokat az ima-időpontokat, melyek különösen alkalmasak a Teremtő, illetve az Égi Testvérek megszólítására. Ezen időpontokban nagyon jó lehetőség adatik a nemzetért vagy szeretteinkért egy-egy pozitív, szeretetteljes, emelő imát elmondani, mert fokozott égi támogatás jár hozzá!

Most is nagyon fontos az, hogy ima közben mire helyezzük a fókuszt?! Amikor valaki a nemzetért, szeretteiért, magáért elmond egy imát, az feltétlen pozitív jövőképpel párosuljon,  s boldog, örömteli lelki állapotban szülessen, feltöltve szeretettel, hogy ez tudjon valósulni az anyagban isteni segítséggel. 

Az imának tehát egyfajta belső képalkotással (imaginációval) kell kiegészülnie. Így lesz igazán hatékony - mert ezzel abba a lelkiállapotba helyezzük magunkat , hogy egyek vagyunk a Teremtővel és aktív részesei vagyunk a teremtésnek!

Az isten felé fordulás és a saját - isteni - teremtő erőink közös, együttes működtetése a közös időpontokban valósulhat meg legjobban, mert teremtő erőink így össze adódnak és fokozottan hatnak.

Az Ég és a Föld, a Fent és a Lent így tud legjobban "együtt dolgozni". Hiszen az Égi Hazát, ahonnan mindnyájan jöttünk, s a Teremtőt, aki minket ide küldött elfelejteni sosem szabad. Mint ahogy azt sem, hogy Isten Gyermekei vagyunk, tehát itt a szent földi világban mi magunk is isteni létezők vagyunk! Isten-emberek. 

 

​A Plútó és a Jupiter háromszor áll együtt az évben (április 5-n, június 30-n, november 12-n), ami kivételesen jó lehetőség, hiszen az ima sorsfordító erejét hozza el! De ugyanígy gyógyító - , varázs - és átfordító erő is van most az imában és a hitben.
 
Továbbra is arra szeretném felhívni itt és most a figyelmet, hogy kizárólag erős szívtudatossággal, imával, és teljes önuralommal lehet - s kell - magas szinten megtartani az előttünk álló heteket a nemzeti és egyéni minőségi emelkedés érdekében! A győzelem az önmagunk felett aratott győzelmet is jelenti. Mert ez emel egy istenhez méltó élet felé. Ezek a hetek próbatételt hoznak, vizsgafeladatot. Lehet benne nagyot emelkedni, szárnyalni. Vagy zuhanni. Ez most egyéni döntés - egyéni felelősség kérdése.
 
Ha valaki tudatosan a pozitív energiáknak, a szeretetnek, a jónak, a szépnek, az örömnek - a FÉNYNEK ad energiát figyelmével az ezen a tavaszon garantáltan nagyot emelkedik benne és általa. Közelebb érve Isteni Énjéhez és az isteni - istenhez méltó - élethez.  
Persze akkor, ha emellett képes legyőzni a félelmeit, s ha bizonyos dolgokat el tud engedni, üzeni a Nyilas elengedő keze, hisz ez is kell a szárnyaláshoz (a Nyilas felett a Sas száll a Tejút felé).
 
​A tavasz jelszava: Amire a figyelmed fordítod az naggyá nő. Légy hát résen! Őrizd a hited és álmodd újjá, szebbé a világot!
 
 
Az áprilisban még előttünk álló fontos időpontok az imára, a pozitív szív-teremtésre. Kérlek, ha úgy érzed csatlakozz!
 
 
Április 05.  6:15  - Napfelkelte
Április 06.  15 óra
Április 08.  14 óra
Április 10.  15 óra
Április 15.  12 óra
Április 22.  14 óra
Április 29.  21 óra
 
 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.