Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SORSFORDÍTÁS NAPJA

SORSFORDÍTÓ NAP

 

 

2019. április 13-n szombaton (9:30 - 18 óráig) ismét egész napos rendezvényt tartok Verőcén a varázslatos Duna-kanyarban, ezúttal Sorsfordító Nap címmel.

 

A tavalyi Teremtő Naphoz hasonlóan most is négy előadó lesz. Újra eljön Erdélyből Balla Ede Zsolt, aki szakrális földrajz témájában tart előadást, varázslatosan szép témával. (Lásd alább) Ezt követően a délutáni előadásokat egyrészt Pataki Gábor közgazdász tartja, kifejezetten "földi", azaz gazdasági témában, ugyanis továbbra is nagyon fontosnak tartom, hogy a spiritualitást és a gyakorlati élet dolgait - s itt főleg a pénzt, mely nem más, mint energia! - megtanuljuk jól, és főleg egymást segítve működtetni. Hiszen, aki tud bánni a pénzzel, az tud bánni az energiákkal is. És csak az. Másrészt előadó lesz délután ismét Kereszty András György, aki ezúttal az Isteni Én és az egó kapcsolatáról, s harmonikus működéséről fog beszélni a tőle megszokott érdekfeszítő stílusban. 

Az előadások között egy órás ebédszünet lesz, mely akár a helyi büfében is megoldható (szendvicsek, sütemény és hideg-meleg italok lesznek). 

 

További részletek az előadásokról:

9:30 -tól Veres Mónika asztrozófiai előadás (csillagtitkok). Elsősorban az idei esztendő sorsfordító erőinek uralása, s magas szinten való működtetése a fő téma! Mi más is lehetne ilyen időkben? Ezen belül főleg a tavaszi "nagy durranás" és a nyár, valamint az ezt követő 2020.  esztendőben rejlő további változások, hiszen akkor már nem kettő, hanem három bolygó együttállása fog minket kísérni (Szaturnusz, Plútó, Jupiter). Főleg azt a kérdést fogjuk körül járni, hogy lehet a magunk javára fordítani ezt az energia-mezőt, s a lehető legjobbat: a minőségi, emelő sorfordulatot kihozni belőle?

11:15 - től Balla Ede Zsolt "Szívsebesség" című előadása

"Szívsebesség - úton a teljesség felé
A figyelmes lélek érzi, hogy különleges időket élünk. Bár az Isten szolgálatára minden pillanat alkalmas, mégis a Kozmosz táncában időről-időre születnek olyan helyzetek, melyek lendületet adnak. A Nyilas csillagkép hátán utazó Szaturnusz és Plútó most népmeséink táltos paripáját és a világjáró hősöket idézik. Általuk egy olyan próba elé érkeztünk, amelybe beletörnek a hétköznapi megoldások. Csődöt mondanak az ezüst- és aranyszőrű paripák, de még rakétával sem tudunk úrrá lenni rajta. 
Hol találunk megoldásra tehát? A valóság egy olyan síkján, melyet csak "szívsebességgel" érhetünk el. Ezt tanítják népmeséink, regéink, és szívhez szóló szent helyeink. Az előadás során megismerkedünk a székelyudvarhelyi Jézus Szíve-kápolna üzenetével, és általa tudatosíthatjuk magunkban a kívánatos lépéseket. Megértjük, hogy aki az isteni úton jár, a teljesség felé halad. Arra tanított Jézus, hogy Ő az Út, Igazság és az Élet: "üzemanyaga" pedig a szeretet. "Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé lesz az életnek világossága" (Jn 8,12) 
A benned lévő MAG belső fényre csírázik, miként a növények magjai a külső fény hatására kelnek és emelkednek felül az anyagon. 
Kövesd a Fényt, és ne félj semmitől!"
 
14:15 órától  Pataki Gábor előadása ezúttal nem csak az előttünk álló évek várható pénzügyi változásairól, hanem valami sokkal fontosabbról szól "Digitális életünk tükre, avagy a mindennapok előnyei és hátrányai, amiket nem is látunk" címmel.
Pataki Gábor digitális kreatív szakértő élete az online szolgáltatások fejlesztéséről szól nap mint nap. Munkája kapcsán felismerte a mobilitás és az online élet számos előnye mellett, digitális függőségét és az évek során felgyülemlett hátrányokat. Beszámol digitális böjtjéről, amit harmadik éve tart meg. Előadásában érinteni fogja a pénzügyi rendszerek változásának hatásait életünkre. Meglátásai sok esetben egyedi képet, esetenként tükröt adhat számunkra.
 
 
16:00  órától  Kereszty András György előadása "Barátságban az egóval" címmel 
 
 
 
Kiállítók:
Sudár Krisztina kristályékszerekkel / Kristályhíd FB 
Urbán Anita aromaolajokkal / "Aroma for You"   www.aromaforyou.hu
 
 
Cím: Verőce Művelődési Ház, Verőce, Árpád út 20. 
 
 
Részvételi díj: 13.000.- Ft/fő/nap
 
 
Jelentkezni ezen a címen lehet: 
veresmonika09@gmail.com
 
 
 

Várunk mindenkit szeretettel:

 

Veres Mónika

asztrozófus 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.