Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Verbális piros-riasztás

Verbális piros-riasztás

 

 

Kicsit gondolkoztam egyáltalán belefogjak –e ennek a hétnek a megírásába, mert lehetetlen küldetésnek tűnt elsőre. De hát, szeretem a lehetetlen küldetéseket J

Ezúttal viszont a teljesség igénye nélkül tudom csak átadni mindazt, amiben jelenleg benne vagyunk, s benne leszünk egészen szeptember közepéig. Kicsit olyan lesz ez a két hét, mintha az Univerzum minden Égi Főszereplőjét táncba hívná most. Nem lehet unatkozni. A Naprendszer tíz bolygójából kilenc bolygó párhuzamosan aktiválódik folyamatos fényszögeket alkotva egymással szeptember 1. és 15. között! Káprázatos. És intenzív. Nagyon.

Ez lényegében azt jelenti, szinte minden „belső minőség” valahogy megszólal, felerősödik vagy átformálódik most bennünk.

Mintha sejtszinten alakulnánk át – illetve alakulhatunk át HA akarunk, HA az égi energiákra most tudatosan ráhangolódunk. Ez azért lehet nagy lehetőség (ha akarunk élni vele), mert ismerjük a törvényt, miszerint: Amire a figyelmed fordítod az naggyá nő, az megerősödik. Ha tehát az aktuális égi hatásokra tudatosan oda figyelünk – semmi más külön „hókusz-pókuszra” nincs szükség -, akkor ezen energiák az életünkben megerősödnek, s teret nyernek. S persze itt a kulcs, hogy az adott égi hatás alacsony vagy magas szintjére helyezzük a fókuszt! (Ebben segít az asztrozófia.) Mert ha tudatosan a magas szintre irányítjuk a figyelmünket, akkor ez a magas – azaz örömteli, boldog, felemelő – minőség (energia) jelenik meg az életünkben az adott időszakban.

A szeptember eleji folyamat lényege, hogy egy nagy energia-háromszög áll fel az Égen, melybe egymás után belesétál a Vénusz, a Merkúr, a Nap és a Mars négyes nagy együttállása. Fogok írni majd konkrét kiemelt időpontokat, de lényegében a következő két hétben végig hat.

Ez a nagy háromszög a sorsuralás művészete. Erre tanít, erre ad egy nagy lehetőséget.

A sorsuraló háromszög csúcsán ugyanis az Igazság és Égi Terv ura a Jupiter van, a Skorpió és Kígyótartó csillagaiban. És mindig a háromszög csúcsán álló energia  a kulcs! Itt van a megoldás. Egyértelműen az erők, energiák kézben tartásának és tudatos magas szintű (!) működtetésének idejébe léptünk. Vizsgázunk belőle. Miközben a múlt „karmikus emlékei” ismét újra életre kelhetnek (ez a hatás szeptember végéig tart már csak), s erre figyelni kell, nehogy kibillentsen egy-egy múltból hozott rossz emlék, rossz minta a jelen élet uralásának, s örömteli megélésének lehetőségéből.

 A Jupiter egyrészt a Vízöntő jövő vízében fürdő Neptunnal, másrészt szeptember 2-n a Vénusszal, szeptember 6-n a Merkúrral, szeptember 8-n a Nappal, s végül szeptember 12-n a Marssal kerül teremtő kapcsolatba, akik mind az Oroszlán csillagkép „nemző” részénél haladnak. Közben ezek a bolygók természetesen végig inspiráló erővel (oppozíció) kapcsolódnak az új jövőt formáló Neptunhoz.

Ebből az is következik, hogy szeptember 2-3-4-n végig (!) egy nagy hármas együttállás jelenik meg az Égen a Nap, a Merkúr és a Mars között, melyben tágan érintett a Vénusz is még.

Ez most maximumra kapcsolja a verbális energiákat, így akár a „piros riasztást” is kiadhatjuk a hétre. Mindez zajlik a nagy Kígyótartós háromszög beavató, varázsló hatása mellett.

Olyan ez, mintha egy nagy gondolati energia-bumeráng érne utol minket. Ha most ügyesek vagyunk – tudatosak és fegyelmezettek -, akkor ezt a „Fény-bumerángot” ügyesen a kezünkbe vesszük és legmerészebb álmainkat, legszebb szívbéli reményeinket töltjük fel segítségével, őrült sok teremtő energiával.

Hisz’ jól látható, hogy az Oroszlán „nemző” része érintett, azaz most a gondolataink (Merkúr) átütő erejét (Mars) használva, tisztán és fényesen (Nap) tudjuk megírni, megtervezni az új jövőt, s ezt behívni az anyagba. Az Oroszlán ezen részénél ugyanis átlagnál jobban kézzel foghatóvá tudnak válni a dolgok!

Épp ezért erre nagyon oda is kell figyelni most! Amire most gondolsz, amit most a szádon kiejtesz, amit most eltervezel (vagy ne adj’ isten, amitől mostanság esetleg félsz), az tízszer nagyobb erővel valósul, teremtődik meg. Piros-riasztás van érvényben, ne feledd…

A hét eleje különösen a gondolatok és érzések fokozott nemző erejére hívja fel a figyelmet. Ezekben a napokban tehát átlagnál jóval nagyobb, mondhatni csúcson jár a teremtő erőnk a gondolatok és az érzelmek terén. Kézzel foghatóan alakítva a jövőt, a Vízöntő jövő vizének energiái által. Egyúttal segítve a félelmektől való nagy tisztulást is!

A nagy gondolati letisztulás ideje és varázsereje is benne rejlik tehát. Azaz magas szinten kiváló lehetősége az időszaknak gondolati szinten teljesen megtisztulni minden negatív, lehúzó vagy aggódó hatástól, s „újjászületni”. Hatalmas és titokzatos sorsformálós ERŐ rejlik most ebben.

Magas szinten tehát ez pár nap a nagy szellemi tisztulásnak kedvez, s egyúttal a pozitív, boldog érzésvilággal feltöltött gondolatok sorsformáló erejének. De csak komoly önfegyelemmel működik jól! (Különösen szeptember 2-3-4.)

A másik fontos kulcs a Szaturnuszhoz és Plútóhoz kapcsolódó emelő fényszög üzenete. Hisz ők ketten is beszállnak az Égi Táncba, s még mindig a Nyilas csillagkép elengedő kezénél járnak. Az elengedés tehát újra fontos lesz! Az tud kiemelkedni, s egy minőségit fordítani egy helyzeten – vagy akár a sorsán – aki KÉPES elengedni valamit, valakit vagy egy görcsös akarást, egy elvárást, egy konkrét tervhez való erős ragaszkodást. Aki képes istenre bízni végső soron a dolgokat. A belső és a külső istenre egyaránt.

A hét eleje ezen kívül különösen kedvez a nagy rendező beszélgetéseknek. Ezek mind a sorsuralás királyi érzéséhez visznek közelebb. A dolgok a helyükre teljesen kerülhetnek a fejünkben, de a szívünkben is.

Utóbbiról a Vénusz gondoskodik. Szeptember 4-n és 7-n ezt színezi egy jóval, mélyebb, érzelmesebb kommunikációs lehetőség, amikor lelkünk legféltettebb titkait is ki tudjuk mondani. Sőt, erős inspirációt is érezhetünk elmondásukra. Ismét egy két nagyon jó nap a szerelemről, szívünk legmélyebb érzéseiről tisztán beszélni. Akár a Mennyei Szerelem szent érzésével is megajándékozhat. Segíti, hogy életünkben a dolgok érzelmi téren is a helyükre kerüljenek, s hogy teremtő erőinkkel ezáltal is egy még szebb életet varázsoljunk.

Ez azért is fontos, mert a Vénusz-Merkúr és a Neptunusz inspiráló energiája a teljes rend lehetőségét hordozza magában az emberi kapcsolatok világában, s egyúttal ismét a SZER-ELEM mindent átíró és mindent felülíró isteni erejére figyelmeztet. Arra, hogy sorsunkat tökéletesen jól uralni csak a szerelem erejével tudjuk! Legyen ez akár a Társunkkal megélt szerelem, akár egy szerelmetes alkotás mámorító élménye, akár a létezésbe vetett szerelem tüze.

Összegezve tehát a következő két hét üzenete: Urald a gondolataidat és a lehúzó erőidet, a gyenge pontodat különösen. Engedj el minden „akarást”. Merd megélni a Szerelem Csodáját. Fektess minél több energiát – figyelmet – tudatosan mindarra, amire szívből vágysz, amit megélni szeretnél. Nevess! Magadon főleg :) Mert a nevetés felszabadít, s ettől a Neptun rögtön szebb jövőt varázsol neked a Vízöntő vízében lubickolva.

 

 

 

Néhány kiemelt időpont még:

09.06. és 08. (Kisboldogasszony Napja) az imának, az isten felé fordulásnak kedvez.

09.07. a felszabadító mély lelki beszélgetéseknek kedvez

09.09. eddigi gondolkodásmódunkban minőségi változást, emelkedést hozhat

09.10. a meditációnak, a belső rendrakásnak kedvez / erős jövőt-író nap, imagináció ajánlott!

09.12. az imának átlagnál nagyobb az ereje ekkor!

09.13. a Szerelem Szava, az Örök Szerelem üzenete/ segít verbális téren kibékülni, harmóniát teremteni

09.13-14. Telihold a Visszaúszó halakban, átütő erő a meditációban és a Belső Útban/ a legerősebb jövőt-író nap! (imaginációs technika duplán hat) visszatérő lehetőségek vagy társak érzése

 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

csillagtitkok, 2019. szeptember 2.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.